Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΧΑΣΜΟ...


ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΤΤΙΛΑ



Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης 

Στις ημέρες μας ζούμε το δράμα και την εθνική ταπείνωση της νομιμοποίησης της παράνομης κατοχής της Βόρειας Κύπρου που πέτυχαν οι Τούρκοι χωρίς εμείς να προβάλουμε ουσιαστική αντίσταση με το πρόσχημα ότι η Κύπρος είναι μακράν και υπό το βάρος της ξένης εξάρτησης που υπαγόρευσε την προδοσία του Κυπριακού Ελληνισμού εκ μέρους των κυβερνήσεων Ελλάδος και Κύπρου.

Ιστορικά είναι αποδεδειγμένο ότι αυτό που χάνεται στο πεδίο της μάχης δύσκολα κερδίζεται στο διπλωματικό πεδίο και η μόνη λύση θα ήταν μια αποτρεπτική αντίσταση. Η ακολουθούμενη πολιτική κατευνασμού εκ μέρους του πολιτικού προσωπικού Ελλάδος και Κύπρου δημιουργεί κλίμα αδυναμίας αντιμετώπισης του εχθρού και αίσθημα ηττοπάθειας στον λαό.

Το πολιτικό προσωπικό για να καλύψει την εθνομηδενιστική πολιτική του ομιλεί για διπλωματικές συμμαχίες και ψηφίσματα του ΟΗΕ που, αν και παρόμοια είχαν εκδοθεί και το 1974 που έγινε η εισβολή του Ατίλλα στο νησί, όχι μόνο δεν είχαν αποτέλεσμα αλλά συγκάλυψαν και την υποκρισία των Ευρωπαίων “Συμμάχων”, κυρίως Αγγλίας και Γερμανίας, και των μεγάλων δυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας.

Δυστυχώς οι λεγόμενες πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις αντί να διαμαρτύρονται για τον επιχειρούμενο νέο Αττίλα κατεβαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενες για τα εμβόλια όπως και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι “συμπολίτες” μας που θέλουμε να μιμηθούμε για να φανούμε τάχα προοδευτικοί και πιθηκίζουμε τις αντιδράσεις τους όταν τα δικά μας προβλήματα είναι διαφορετικά και οι προτεραιότητες διαφέρουν.

Το θέμα των εμβολίων διχάζει τον λαό με πρόσχημα τον φόβο του θανάτου διότι άλλοι φοβούνται τον ιό και άλλοι τις παρενέργειες των εμβολίων και κανείς δεν βλέπει τον επερχόμενο ιστορικό θάνατο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας που υφίστανται ανελέητο πόλεμο έξωθεν με την συνεργεία των ίδιων των θεσμών του κράτους σε οικονομικό, στρατιωτικό και ηθικό επίπεδο με ζητούμενο την στέρηση της ανεξαρτησίας και εδαφικής ακεραιότητας και την αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας των Ελλήνων.

Το θέμα των εμβολίων λειτουργεί σαν παραπέτασμα καπνού που αποπροσανατολίζει τον Ελληνικό λαό και χρησιμοποιείται από το σύστημα για να παρουσιάσει σαν γραφικούς αυτούς που με την αντίδραση τους για τα εμβόλια κατά βάθος εκφράζουν και την αντίδραση τους για το ίδιο το σύστημα που τα χρησιμοποιεί για την χειραγώγηση των πολιτών και τον αποπροσανατολισμό τους από τα ουσιαστικά προβλήματα του έθνους.

Καθηγητής Ηλίας Σταμπολιάδης
Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός
Μέλος του ΙΗΑ

Μας εστάλη με e-mail από τον συγγραφέα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου