Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ


 ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. 
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ.



Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

Που να είναι άραγε αυτοί οι «πατριώτες» που ηγούνται των πατριωτικών κομμάτων, των διάφορων συλλόγων και των πολλών πατριωτικών οργανώσεων;;

Που είναι όλοι αυτοί οι «Στρατηγοί και οι Ναύαρχοι» που το «παίζουν» πατρίδα, αλλά έχουν ξεχάσει την Κύπρο μας, που είναι ακόμα υπό Τουρκική κατοχή;;;

Που είναι όλοι αυτοί, που μπήκαν μπροστάρηδες για να "ηγηθούν" του πατριωτικού χώρου,
μόνο και μόνο για να τον διασπάσουν και να διασκορπίσουν τους Έλληνες Πατριώτες, για να αισθάνονται «ΉΣΥΧΟΙ» οι νεοταξίτες και οι προδότες της Κυβέρνησης;

Αυτοί έχουν κρυφτεί και σιωπούν, ή μάλλον ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τον πατριωτικό αγώνα.

Γιατί δυστυχώς η αποστολή όλων αυτών, δεν ήταν να ενώσουν, αλλά να διασκορπίσουν τους Έλληνες πατριώτες.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, τώρα είναι που έβγαλαν ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ και έχουν ΚΡΥΦΤΕΙ στα λαγούμια τους.


Ελληνίδες και Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που έχετε προδοθεί από τους «ηγέτες» του πατριωτικού χώρου.

Την 1η Ιουλίου ξεκίνησαν από την Κερύνεια της Κύπρου μία μεγάλη ομάδα νέων και έκαναν με τις μοτοσυκλέτες τους την πορεία που οργανώνουν κάθε χρόνο στην μνήμη των ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Σ' όλη αυτήν την πορεία, είναι παρούσες η μητέρα και η κόρη του Τάσου Ισαάκ, που ακούραστες αγωνίζονται ταπεινά για τη δικαίωση.

Περίμενα ότι θα έβγαινε κάποιος να ενημερώσει και να καλέσει τους Έλληνες να πάμε να τιμήσουμε κι' εμείς τους ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΕΣ, Ισαάκ και Σολωμού, αλλά τα «πατριωτάκια» το ριξαν στην μούγκα.

Βλέπετε το ..."ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" την μαρτυρική ΚΥΠΡΟ,
μάλλον το έχουν ..ξεχάσει..


Αυτοί οι φερέλπιδες νέοι με τις σημαίες Ελλάδος και Κύπρου, έκαναν ένα οδοιπορικό στα χώματα της Μητροπολιτικής Ελλάδος, από την Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία, έφθασαν μέχρι τα ελληνοτουρκικά σύνορα, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο, την Αλεξανδρούπολη, τα Άβδηρα του Δημόκριτου, το χωριό της Ξάνθης Αυξέντιο, που άλλαξε το όνομά του στη μνήμη του ήρωα Αυξεντίου, έγιναν ένα με την ιστορία στο Οχυρό Ρούπελ, το Σιδηρόκαστρο του Γεώργιου Κατσάνη, τον Λευκό Πύργο.



Ακολούθησε επίσκεψη στα Ιωάννινα του Χριστόδουλου Σώζου, στήν ιερή πόλη του Μεσολογγίου της ηρωικής εξόδου, στα αντιφασιστικά Καλάβρυτα, στο Παλαμήδι της φυλακής του Κολοκοτρώνη, στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα, στη Σπάρτη του Λεωνίδα, στον βυζαντινό Μυστρά, στον Πειραιά, και στην αλύγιστη λεβεντογέννα Κρήτη που βρίσκονται τώρα.


Το οδοιπορικό αυτό που γίνεται στην μνήμη των Ισαάκ και Σολωμού, με σκοπό ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ και να τονιστεί η σημασία του κοινού αγώνα Ελλάδας και Κύπρου, καταλήγει στην ΑΘΗΝΑ όπου και θα κατατεθεί στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου, το Σάββατο 17 Ιουλίου της αγίας Μαρίνας, στις 12:00 π.μ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΥΠΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.

Να ψάλλουμε όλοι μαζί τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ και να στείλουμε ενα ΜΗΝΥΜΑ στα μεμέτια και όσους νομίζουν πως έχουμε ξεχάσει την Κύπρο και τους εθνομάρτυρες.



Οι Έλληνες πατριώτες δεν έχουμε ξεχάσει τίποτα.

Οι «ηγέτες» του πατριωτικού χώρου, έχουν επιλέξει να ΞΕΧΑΣΟΥΝ και δεν καλούν τους Έλληνες ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Και ειδικά τώρα που θέλουν οι "σύμμαχοι" να δρομολογήσουν αντεθνικά γεγονότα για την Κύπρο με τις αποφάσεις του Σ.Α.
την ώρα που όλοι ακούνε και κοιτάνε τις "βελόνες" και τα "τρυπήματα",
τώρα έχουν χαθεί εντελώς τα ψευτο- "πατριωτάκια"

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ πως ΤΙΜΟΥΜΕ τους εθνομάρτυρες και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.




Ευκαιρία να γεμίσει η Αθήνα σημαίες της Ελλάδος και της Κύπρου.

Ευκαιρία να μαζευτούμε πάλι οι πατριώτες,
κι αυτήν την φορά να φωνάξουμε ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ερευνητής-αρθρογράφος



2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμπρά Λαμπρόπουλε
    Που κρύφτηκαν οι Μακεδονομάχοι διοργανωτές σε Αθήνα και Θεσ/νικη;
    Πίσω από τις μάσκες;
    Νέο κοινό πανελλήνιο μέτωπο για Μακεδονία, Κύπρο, Θράκη, ΄Ήπειρο, Ιόνιο , Αιγαίο, Καστελόριζο.
    Μας πέφτουν από παντού και ακόμα αφήνουμε να μας κυβερνούν μασονικές ποδίτσες, εβραϊκά σκουφάκια Κιπά
    και διαολεμένο συμβιβασμένο παπαδαριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή