Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ PASS SANITAIRE!


ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ:«ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ»!!!ΕΠΙΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ!

ΒΙΝΤΕΟ



Νέα Εποχή του Τρόμου στη Γαλλία, που ήταν η πιο ριζοσπαστική Φάση της Γαλλικής Επανάστασης και χαρακτηρίστηκε από μαζικές εκκαθαρίσεις…

”Αυτές είναι αληθινές σφαίρες που θα πάρετε”: η έρευνα ξεκίνησε μετά από απειλές θανάτου εναντίον βουλευτών στη Γαλλία μ΄αφορμή υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά υγειονομικών…

Θα διεξαχθούν έρευνες σχετικά με τα μηνύματα ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έλαβαν αρκετοί βουλευτές στο πλαίσιο διαμαρτυριών κατά των υγειονομικών μέτρων που υπερασπίστηκε η κυβέρνηση.

Ο Richard Ferrand ανακοίνωσε ότι “αρκετοί βουλευτές έχουν λάβει απειλές θανάτου λόγω της υποστήριξής τους στη στρατηγική εμβολίων.” (François Guillot / AFP)

Η εισαγγελία του Παρισιού ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα την Τρίτη για “απειλές θανάτου εναντίον ανθρώπων σε δημόσιες υπηρεσίες“, που έλαβε για μια εβδομάδα από βουλευτές που υποστήριζαν τα κυβερνητικά μέτρα εμβολίων και τη θέσπιση υγειονομικού δελτίου passe sanitaire-QR.

Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Ρίτσαρντ Φερράντ ανακοίνωσε την Πέμπτη (15 Ιουλίου) ότι είχε αναφέρει στην εισαγγελία αυτές τις απόπειρες εκφοβισμού βουλευτών, ορισμένοι από τους οποίους έχουν υποβάλει καταγγελία, ανέφερε η εισαγγελία. 

Οι έρευνες ανατέθηκαν στην Ταξιαρχία για την καταστολή της παραβατικότητας εναντίον του ατόμου (BRDP).


Ο Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης σημειώνει ότι αρκετοί βουλευτές έχουν αποτελέσει αντικείμενο απειλών θανάτου λόγω της υποστήριξής τους στη στρατηγική εμβολίων που παρουσιάστηκε” στις 12 Ιουλίου από τον Πρόεδρο Εμμανουήλ Μακρόν για την καταπολέμηση της επανεμφάνισης της επιδημίας του Covid-19 σε δήλωση την Πέμπτη.

“Λίστα πολλών βουλευτών”

Ο αναπληρωτής του LREM για την Hérault, Patrick Vignal, δήλωσε στο AFP ότι είχε υποστεί απειλές μέσω email, όπου ένα άτομο που ποζάρει ως «στρατιωτικός» δήλωσε ότι ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ως «στόχο». 

«Είμαι εγώ οπλισμένος, δεν θα δίσταζα να κάνω αυτό που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε καλός υπερασπιστής του Έθνους για να τερματίσει αυτούς τους νόμους, γιατί δεν θα είχαμε άλλες λύσεις αν συνεχιστεί», γράφει ο συγγραφέας σ’ ανώνυμο μήνυμα που ισχυρίζεται ότι έχει κάνει «λίστα πολλών βουλευτών» και απειλεί «βάλει μια τιμή» στο κεφάλι του Εμμανουήλ Μακρόν και πολλών υπουργών. (σ. σ. Τον επικήρυξαν)

Αρκετοί άλλοι βουλευτές του LREM, συγκεκριμένα η Patricia Mirallès (Hérault), ο Alexandre Freschi (Lot-et-Garonne) και ο Jean-Marc Zulesi (Bouches-du-Rhône) έχουν δημοσιεύσει σε κοινωνικά δίκτυα ορισμένα μηνύματα που ελήφθησαν. 

«Πείτε στους άλλους βουλευτές να ψηφίσουν καλά γιατί από εδώ και στο εξής θα πάρετε πραγματικές σφαίρες (είμαι οπλισμένος), να είστε προσεκτικοί όπου πηγαίνετε. Δεν θα μας χορηγήσετε ποτέ το εμβόλιο», υπογραμμίζει το μήνυμα που ανέφερε η Patricia Mirallès, η οποία κρίνει αυτήν την απειλή, η οποία «δεν την εκφοβίζει», «πολύ ανησυχητική».

Ο υπουργός Εσωτερικών Gerald Darmanin έγραψε στους νομάρχες και τους αξιωματούχους επιβολής του νόμου την Παρασκευή το απόγευμα ζητώντας τους να ενισχύσουν τα προστατευτικά μέτρα εναντίον εκλεγμένων αξιωματούχων στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων κατά των εμβολίων. 

Ο υπουργός ζήτησε «να ενισχυθεί η επιτήρηση γύρω από τα γραφεία των βουλευτών καθώς και τα σπίτια τους εάν είναι απαραίτητο» ή να επικοινωνήσουν με τους βουλευτές και τους εκλεγμένους αξιωματούχους για να «τους υπενθυμίσουν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν σε περίπτωση συμβάντος».

Μήνυμα: Στοιχεία επαφής

Eπίθετο: θάνατος

Όνομα: θάνατος

Διεύθυνση: θάνατος

Δήμος: θάνατος

email: mort@mort.mort

Μήνυμα: είμαι οπλισμένος μέχρι το λαιμό. Προσέξτε τι θα ψηφίσετε για το pass sanitaire δεν είναι προς το συμφέρον σας να πατήσετε λάθος κουμπί μιλάω σοβαρά.”

Εκείνη την ημέρα, δεκαπέντε διαδηλωτές κατά των εμβολίων είχαν εισβάλει στο γραφείο του Προέδρου της Εθνοσυνέλευσης Richard Ferrand (LREM) στο Chateaulin (Φινιστέρ) την Παρασκευή, πριν τεθούν σε φυγή από μια περιπολία χωροφυλακής. Στο Isère και στα Pyrénées-Atlantiques, τα κέντρα εμβολιασμού βανδαλίστηκαν και πυρπολήθηκαν το Σαββατοκύριακο. liberation 20.7.21

Το Σάββατο, εκατοντάδες χιλιάδες διαδήλωσαν στο Παρίσι, κι σε όλη τη Γαλλία ενάντια στα πρόσφατα κυβερνητικά μέτρα, επικρίνοντας την επέκταση της άδειας υγείας, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών ή την «υγειονομική δικτατορία».

Νέες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί για να ρίξουν τον Σουχάρτο των υποχρεωτικών πειραματικών εμβολίων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου