Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!!

JEAN-LUC MELENCHON: «ΤΟ "COVID FREE" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΩ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ».

ΒΙΝΤΕΟ


Βαρυσήμαντη τοποθέτηση του ηγέτη της Γαλλικής Ριζοσπαστικής Αριστεράς του Jean-Luc Mélenchon που εκπροσωπεί ένα 20%. Ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς Jean-Luc Mélenchon : ”το «Covid Free” δεν είναι υγειονομικό μέτρο αλλά πολιτικό.

 Είναι επιβολή διαρκούς ελέγχου. Αφανίζει την Ελευθερία.Σας ανακαλώ στη Λογική.” Τάσσεται κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού συνυφασμένου με στέρηση εργασιακών δικαιωμάτων!! :”

Όλες και όλοι που μ΄ακούτε μην πιστεύετε ότι η εγκαθίδρυση του pass sanitaire ( σσ το εκεί covid Free) είναι ακριβώς ένα ακόμη υγειονομικό μέτρο μεταξύ άλλων. ( σσ δηλ είναι pass politique ) Πρόκειται για μια βαθιά αλλαγή των κοινωνικών σχέσεων στη χώρα μας.

 Είναι μια μορφή δαμασμού στο διαρκή έλεγχο που είναι ανυπόφορος και που αύριο μας εκθέτει σε νέες επινοήσεις αυτού του τύπου που είναι κατά της Ελευθερίας…

Η Ελευθερία είναι το αγαθό το θεμελιώδες το πιο πολύτιμο που διαθέτει κάθε συνείδηση και κάθε ύπαρξη.Η Ελευθερία δεν δύναται να κατακερματιστεί σε μικρά κομμάτια γιατί στο τέλος δε θα απομείνει τίποτα. 

Η Ελευθερία είναι η κοινή μας υπόθεση όποιες κι αν είναι οι πολιτικές μας διαφορές σε αυτή τη χώρα, η ελευθερία της συνείδησης η ατομική ελευθερία η ελευθερία ν΄αντιδράς σεβόμενος το νόμο, είναι η ελευθερία η θεμελιώδης. 

Πρέπει λοιπόν να την υπερασπιστούμε γιατί ο πειρασμός είναι πάντα μεγάλος. Σας καλώ να επανέλθετε στη λογική. όλο αυτό είναι ολοκληρωτικά καταχρηστικό. Φανταστείτε όλες αυτές τις σκηνές τις ανείδωτες που θα έχουμε παντού και τις διαμάχες που θα προκύψουν. Δεν είναι αυτή η κοινωνία που θέλουμε. 

Κι έπειτα σε αυτά τα φτωχά άτομα που θα πουν. Αν δεν εμβολιαστήκατε διώχνεστε από τη δουλειά σας. Αν δεν εμβολιαστείτε κι αν δεν μπορείτε να πληρώσετε το τεστ σας τότε να μείνετε σπίτι σας να κλειστείτε στο σπίτι σας.”

Ο ηγέτης της Γαλλικής Αριστεράς αδειάζει τις εγχώριες όμορες ή συναφείς πολιτικές του δυνάμεις. Ο Μελανσόν υπερασπίζεται τους ανεμβολίαστους που θα χάσουν τη δουλειά τους στο όνομα της υποχρεωτικότητας την ώρα που το ΚΚΕ διαπράττει ένα ακόμη ιστορικό λάθος τύπου Βάρκιζας Μπελογιάννη Πλουμπίδη και βέβαια Άρη Βελουχιώτη! Τόσο βαρύ ατόπημα ότι έγινε υπέρμαχος του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού μιας καθαρά ναζιστικής πρακτικής….

 Η δε ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης καλό είναι να παρακολουθήσει ταχύρριθμα stages του Γάλλου ηγέτη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς πριν ζητήσει ανανέωση εμπιστοσύνης από μερίδα του περήφανου ελληνικού λαού που τον κατάντησαν με τη συναίνεση του πειραματόζωο…

Όσο για τη Νύχτα της Αριστεράς που επίσης έδωσε συγκατάθεση στην υποχρεωτική συμμετοχή του ελληνικού πληθυσμού σε πειραματική ιατρική πράξη εμβόλιο που διανύει την γ φάση κλινικών δοκιμών ας κάνει την αυτοκριτική της μήπως γίνει ΜΕΡΑ….γιατί στην πολιτική δεν υπάρχουν αδιέξοδα θα …βλεφαρίσει και χωρίς αυτούς…



 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου