Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ...

KΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!




Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 


Έλεος κύριε Μητσοτάκη, ο λαός μίλησε, έχετε παρεκτραπεί από το δημοκρατικό πρότυπο διακυβέρνησης! 

Την Τετάρτη (14/7) πραγματοποιήθηκαν μαζικές συγκεντρώσεις, που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια, σε πολλές πόλεις της Ελλάδας εναντίον της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και του κοινωνικού διαχωρισμού που επέβαλλε ο κ. Μητσοτάκης, πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά, και παραβιάζει τα ατομικά δικαιώματα!! 


Κύριε Πρωθυπουργέ εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ρέπατε σε αντιδημοκρατικές συμπεριφορές με τα αλλοπρόσαλλα μέτρα που επιβάλλατε που στερούσαν την ατομική και θρησκευτική ελευθερία των Ελλήνων πολιτών (π.χ. εγκλεισμός από τις 18, σφράγισμα Ιερών Ναών) και ήταν τα πιο σκληρά παγκοσμίως, λόγω της ανικανότητας σας να διαχειριστείτε την υγειονομική κρίση του covid-19!

Έτσι παρατηρούμε άναυδοι να δέχεστε "λιβανισμούς" από το συρφετό των πληρωμένων, από εσάς με 38,5 εκατομμύρια ευρώ, σε συντριπτική πλειοψηφία ΜΜΕ που ανέλαβαν να διασπείρουν ένα κλίμα εκφοβισμού και παραπληροφόρησης που όμοιό του δεν υπήρξε ποτέ στην ελληνική ιστορία! 

Ο κόσμος υπέμενε καρτερικά, αλλά πλέον έφτασε ο κόμπος στο χτένι !Αρνούμαστε να μετατρέψετε την πατρίδα μας, το λίκνο της Δημοκρατίας, σε μια δυστοπική κοινωνία! 

Οι τελευταίες πρωτοφανείς αποφάσεις σας πλέον δε διαφέρουν σε τίποτα από αυτές ενός στυγνού δικτάτορα που ενεργεί σύμφωνα με το αποφασίζομεν και διατάσσομεν! Γνωρίζετε από την ιστορία ότι αυτούς του είδους οι συμπεριφορές έφεραν καταστάσεις πολύ δυσμενείς για κάθε χώρα και οι υπεύθυνοι οδηγήθηκαν σε προσωπικό όλεθρο! 

Ο αγώνας των Ελλήνων πολιτών που μόλις ξεκίνησε ενέχει χαρακτηριστικά που περιγράφονται σ την έξης φράση: 1. Για του Χριστού την πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία! Επιπρόσθετα, κύριε Μητσοτάκη μη λησμονείται ότι « του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει», όπως έγραψε ο ποιητής Ανδρέας Κάλβος!

Καλούμε λοιπόν τα στελέχη της ΝΔ, ανώτερα και κατώτερα (Υπουργοί, Υφυπουργοί, Βουλευτές, Πρόεδροι δημοσίων οργανισμών και Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, σύμβουλοι Υπουργών, Βουλευτές, Δήμαρχοι, αυτοδιοικητικά στελέχη, τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα της χώρας μας) να πάρουν θέση, βάζοντας το συμφέρον του τόπου πάνω από το κομματικό, ασκώντας πίεση στον Πρωθυπουργό, ώστε να τον επαναφέρουν στη δημοκρατική τάξη, σε διαφορετική περίπτωση και αυτά θα είναι υπεύθυνα για ότι ανεπιθύμητο συμβεί!

 Θερμή παράκληση κύριε Μητσοτάκη έστω και στο παραπέντε, αναγνωρίστε τα λάθη και αναθεωρήστε τη στάση σας, αλλιώς τα αποτελέσματα θα είναι δυσμενή για όλους μας και θα είστε βασικός υπεύθυνος για τη διασάλευση της κοινωνικής τάξης! 

Εν κατακλείδι, κύριε Μητσοτάκη ως Ορθόδοξος Χριστιανός που δηλώνετε καλό θα είναι να έχετε κατά νου το εξής: Φωνή λαού οργή Θεού!


Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού


Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στην μνήμη του πρόσφατα εκλιπόντος πατέρα μου Θωμά (Ταξίαρχο ε.α. ελληνικής αστυνομίας και διατελέσαντα Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας μέχρι τον Μάρτιο του 1999), στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 941), Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα) στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη (δασκάλα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) και Στυλιανή Γκατζή, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς-Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά, στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, στον θείο μου Δημήτριο, πάππου προς πάππου, στους κεκοιμημένους συγγενείς και φίλους μου, στους πεσόντες ήρωες και αυτούς υπέρ της πατρίδας μας από αρχαιοτάτων χρόνων, στους αγωνιστές του 1821, των Βαλκανικών Πολέμων, της Μικρασιατικής εκστρατείας του 1922, του Έπους του 40, της Εθνικής Αντίστασης του 1941-1944, της Τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, του Εκστρατευτικού Σώματος της Ελλάδας στον πόλεμο της Κορέας 1950-1955, σε αυτούς που αγωνίστηκαν, είτε στα πεδία των μαχών, είτε με άλλους τρόπους για τις αξίες και τα ιδανικά του Έθνους μας από τις απαρχές του, στον αποθανόντα πνευματικό μου Αρχιμανδρίτη Στέφανο Παπαθανασίου, καθώς και στο νονό μου Βασίλειο και στη νονά μου Ελβίρα.

Ακόμη, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαρία, στην αδερφή μου Στυλιανή (Ινώ), στους θείους μου Ευάγγελο (δίδυμο αδερφό του πατέρα μου) και Δημήτριο, στις θείες μου Χάιδω, Φωτεινή και Ελευθερία, στις ξαδέρφες μου Ελένη και Χριστίνα, στους ξαδέρφους μου Χαράλαμπο, Βασίλειο, και Γεώργιο, στις φίλες μου Χαρίκλεια, Πολυξένη, Μαρία και Μαρία και στους φίλους μου Βασίλειο, Δημήτριο, Αθανάσιο, το Νικόλαο και Γεώργιο

Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες!

 Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ αυτούς που απoδήμησαν εις Κύριον!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου