Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Η ΠΑΝΔΗΜΙΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΞΕΒΡΑΚ....ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ!


ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ!




Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Σιγά σιγά φαίνεται να διαψεύδονται οι υποστηρικτές της πολιτικής των εμβολιασμών και αυτοί που έκαναν το εμβόλιο να νιώθουν ότι συμμετείχαν σε ένα παγκόσμιο πείραμα μαζικής κλίμακας, άνευ προηγούμενη στην ιστορία, με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα! 

Η Βρετανία και το Ισραήλ δύο χώρες με υψηλό ποσοστό εμβολιαζόμενου πληθυσμού παγκοσμίως αντιμετωπίζουν τα πρώτα προβλήματα και τις πρώτες αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων!

Χαρακτηριστικά, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Bennett δήλωσε ότι το εμβόλιο της Pfizer είναι λιγότερο αποτελεσματικό έναντι της μετάλλαξης Delta!

Επιπρόσθετα, στο πιο εμβολιασμένο κράτος στον κόσμο το Ισραήλ το 60% των βαριά νοσούντων, δηλαδή οι 38, ήταν εμβολιασμένοι και οι 25 ανεμβολίαστοι!

 Και δυστυχώς, μακάρι να διαψευστούμε, τα χειρότερα έπονται από το φθινόπωρο και το χειμώνα που αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες! 

Όσο μεγαλώνει το ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού, τόσο ο ιός θα μεταλλάσσεται και θα αυξάνουν τα κρούσματα! Τα πρώτα αποτελέσματα φαίνονται ξεκάθαρα! 

Ο Θεός να μας ελεήσει και η Υπεραγία Θεοτόκος, καθώς και οι Άγιοι να πρεσβεύουν υπέρ ημών! Με νοερά προσευχή, υπομονή, αγάπη προς τους συνανθρώπους μας, ειλικρινή μετάνοια, νηστεία, ταπεινότητα, φιλανθρωπίες, αποφυγή κατακρίσεων, Θεία εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία μελέτη της Αγίας Γραφής και του βίου των Αγίων, διάβασμα του Μικρού, Μεγάλου Παρακλητικού κανόνα προς την Παναγία και του Μικρού Αποδείπνου, καθώς και του Ψαλτηρίου του Δαυίδ τίποτα δεν έχουμε να φοβηθούμε και αυτό αφοράει όλους εμβολιαζόμενους και μη!

 Δεν χωριζόμαστε σε στρατόπεδα! 

Ο καθένας έχει τη γνώμη του! Πάνω από όλα απαιτείται η ενότητα των Ελλήνων, άλλοι μας θέλουν διαιρεμένους και βρίσκονται εντός των τειχών σκοπός των οποίων είναι η προώθηση των σχεδίων τους με κάθε τίμημα, οι οποίοι λειτουργούν ως εντολοδόχοι από κέντρα εξουσίας με αλλότρια συμφέροντα επιζήμια για τον Ελληνισμό και εν γένει για την ανθρωπότητα! 

Γι’ αυτό ο ελληνικός λαός ετοιμάζει δυναμική ειρηνική αντίδραση την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 18 το απόγευμα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας! 

Όλοι λοιπόν ας δώσουμε μαζικό παρόν στις κεντρικές πλατείες των πόλεων το απόγευμα της Τετάρτης 21 Ιουλίου και ας βροντοφωνάξουμε τέρμα ο εκφοβισμοί και οι εκβιασμοί!

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος
ΜSc Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Τουρισμού και Πολιτισμού

Υ.Γ. Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στoν τριαδικό Θεό (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα), στη μνήμη της Υπεραγίας Θεοτόκου, των Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης, του Ιωάννη του Βαπτιστή, των Αποστόλων Παύλου και Πέτρου, των δώδεκα Αποστόλων, των Εβδομήκοντα Αποστόλων, των Ευαγγελιστών, των Δικαίων Νώε και Έσδρα, των προφητών Ηλία, Ιωήλ, Μωυσή, Eνώχ, Ααρών, Σαμουήλ, Ησαΐα, Δαυίδ, Ζαχαρία και Αβραάμ, των Αγίων του Θεού Πάντων, Λαζάρου, Ιωσήφ του μνήστωρος, Σοφίας της Κλεισούρας, Ιούδα του Θαδαίου, Μαρίνας, Θέκλας, Ιακώβ του Νέου, Καλλινίκου, Νεκταρίου, Παϊσίου, Λουκιλιανού, Συμεών του Θεολόγου, Θεοδώρας εκ Θεσσαλονίκης, Νικηφόρου, Ιωσήφ εν Κρήτης, Θεοδώρας της Αυγούστας, Θεοδώρου του Σαββαΐτη επισκόπου Εδέσσης, Διοκλή, Δίου, Μακρίνας της αδερφής του Μεγάλου Βασιλείου και Παΐσίου της Λαύρας των Σπηλαίων! 

Επιπλέον, στη μνήμη του γερόντων Νεκταρίου Βιτάλη, Ισιδώρου του Αγιορείτη και Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη, καθώς και στη μνήμη του πατέρα μου Θωμά, των γιαγιάδων μου Φανής και Στυλιανής, των παππούδων μου Βασίλειο Γκατζή και Βασίλειο Μακρυγιάννη, του πνευματικού μου Αρχιμανδρίτη Στεφάνου Παπαθανασίου, καθώς και τους προγόνους μου και τους κεκοιμημένους από αρχής κόσμου! 

Σας παρακαλώ όποιος/ όποια επιθυμεί ας μνημονεύσει τα παραπάνω ονόματα στις προσευχές του και ας τα δώσει να διαβαστούν στις Θείες λειτουργίες!

 Ειδικά η μνημόνευση των ονομάτων των κεκοιμημένων είναι πολύ σημαντικό ζήτημα, καθότι βοηθάει πολύ αυτούς που εκδήμησαν!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου