Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ Η ΟΔΟΔΕΙΚΤΗΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ...


ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ QR ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΣΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!



Είναι Σφράγισμα ή οδοδείκτης Σφραγίσματος. Σφραγίζονται με τατουάζ με κωδικούς QR (3 τετράγωνα=3 δεκαεξάρια δηλ.3 εξάρια) στο χέρι για να έχουν πρόσβαση σε εστίαση καφετέριες και δημόσιες εκδηλώσεις!!

Προσωρινά τατουάζ με κωδικούς QR άρχισαν να γίνονται στη Μόσχα. Η υπηρεσία παράδοσης Delivery Club και το ηλεκτρονικό κατάστημα Everink Tattoo έχουν ξεκινήσει μια προσωρινή υπηρεσία τατουάζ με κωδικούς QR για είσοδο σε εστιατόρια και καφετέριες. 

Θυμηθείτε ότι το σύστημα λειτουργεί στη Μόσχα από τις 28 Ιουνίου, μόνο εκείνοι που έχουν εμβολιαστεί κατά του κορωναϊού , που έχουν αναρρώσει πριν από έξι μήνες και έχουν λάβει αρνητικό τεστ PCR μπορούν να λάβουν έναν κωδικό QR.

«Το Delivery Club, μαζί με το ηλεκτρονικό κατάστημα Everink Tattoo, έχει ξεκινήσει την επιλογή δημιουργίας προσωρινών τατουάζ με κωδικούς QR για επίσκεψη σε καφετέριες και εστιατόρια. 

Συνολικά, είναι διαθέσιμες έξι επιλογές για τους χρήστες να σχεδιάσουν τον κωδικό QR τους, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να επιλέξει ένα σχέδιο για τον εαυτό του “, λέει η εταιρεία με τα προσωρινά τατουάζ.” 

Με τα προσωρινά τατουάζ μας, θέλουμε να δοθεί η δυνατότητα διαφοροποίησης και δημιουργίας κωδικών QR για της διαδικασία στα κέντρα της πόλης »

.

Το τατουάζ διαρκεί δύο εβδομάδες, λέει το μήνυμα. Η υπηρεσία Τύπου της εταιρείας ανέφερε ότι το έργο χρησιμεύει επίσης για να τραβήξει την προσοχή σε επιχειρήσεις εστίασης, και επίσης υπενθυμίζει τη σημασία του εμβολιασμού.

Είναι απαραίτητο να παρουσιάσετε κωδικούς QR σε καφετέριες και εστιατόρια, καθώς και σε δημόσιες εκδηλώσεις με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 ατόμων.

Μια νέα υπηρεσία εμφανίστηκε στη Μόσχα. Οι Moσκοβίτες που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αναρρώσει από τον κορωναϊό μπορούν να εφαρμόσουν ένα προσωρινό τατουάζ με τον κωδικό QR για να τους διευκολύνει στη μετάβαση τους σε εστιατόρια.

Η υπηρεσία ξεκίνησε από την υπηρεσία παράδοσης φαγητού Delivery Club και το ηλεκτρονικό κατάστημα Everink Tattoo, αναφέρει η RIA Novosti. 

Όλοι καλούνται να στείλουν τον κωδικό QR τους στο κατάστημα και να πάρουν ένα προσωρινό τατουάζ με την εικόνα του σε μερικές ημέρες. 

Το τατουάζ μπορεί να εφαρμοστεί ανεξάρτητα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, ( κατά προτίμηση ορατό προς επίδειξη) θα διαρκέσει για δύο εβδομάδες.



Όπως εξηγούν οι διοργανωτές,με κάτι τέτοιο θέλουν να επιστήσουν την προσοχή στην ανάγκη για εμβολιασμούς, καθώς και να κάνουν τη διαδικασία παρουσίασης του κώδικα σε καφετέριες και εστιατόρια πιο δημιουργική.kommersant 14/7/21 rg.ru 14/7/21

Ξεκινούν από την υπεράνω πάσης υποψίας Μόσχα και είχαν κάθε λόγο να κάνουν φιλικά τα ταττού στον πληθυσμό τόσο καιρό που τα προωθούν ως τακτική εναλλακτικής αμφισβήτησης κι αισθητικής.

Το QR μπορεί επομένως να είναι και σε μέτωπο όπως και σε δεξί χέρι!! Ο γραμμωτός κώδικας QR (barcode) που εμπεριέχει 3 τετράγωνα=3 δεκαεξάρια δηλ.3 εξάρια!

Στη Γαλλία επίσης χωρίς επίδειξη QR δεν έχεις πρόσβαση πλέον παρά μόνο στο σούπερ μάρκετ ακόμη αφού ακόμη και σε νοσοκομεία ή τρένα εφαρμόζεται…Αποκλεισμένος από παντού. 

Και με βάση τα νέα μέτρα έρχεται και Ελλάδα…

Μαρτυρία προχθές από Μόσχα έψαχναν όλο το βράδυ να καθίσουν κάπου που να μην θέλουν QR.


Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ο επικαιροποιημένος εκβιασμός του Θηρίου ήδη επιβάλλεται!!

Είναι Σφράγισμα φιλικό κι ανώδυνο ή οδοδείκτης Σφραγίσματος όλα αυτά θα εξαρτηθούν κι από το μέγεθος έντασης του εκβιασμού…





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου