Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ο.ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ Μ. ΣΠΎΡΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΌΛΙΑ...

 Μ. ΣΠΥΡΟΥ:«ΓΙΑΤΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ; 
ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!
»


Ο Νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου έδωσε συνέντευξη στην Δημοσιογράφο Άντρη Κωνσταντινίδου γύρω από τους εμβολιασμούς, διερωτώμενος, γιατί ασκείται τόση πίεση κι εκφοβισμός των πολιτών για να εμβολιαστούν παραβιάζοντας την συνθήκη της Νυρεμβέργης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την στιγμή που γνωρίζουν ότι τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο και δεν έχουν εξαχθεί ακόμη ασφαλή συμπεράσματα.

Ο κ. Σπύρου μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τις ευθύνες των κατασκευαστριών εταιρειών οι οποίες έσπευσαν να εξαιρεθούν από την νομική ευθύνη για βλάβες που προκαλούν τα εμβόλια κι έτσι την δεδομένη στιγμή ευθύνη για τις επιπλοκές φέρουν τα κράτη, τα αρμόδια υπουργεία και οι προσωπικοί γιατροί οι οποίοι με τον Α ή Β τρόπο πείθουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

Τα διαθέσιμα στοιχεία που έχει σήμερα η επιστήμη είπε ο κ. Σπύρου δείχνουν ότι τα εμβόλια είναι περιττά, αναποτελεσματικά κι ανασφαλή.

Παράλληλα ο κ. Σπύρου ανέφερε ότι τα εμβόλια είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμη. Εξού και οι εταιρείες δεν δίνουν επίσημα στοιχεία με το αιτιολογικό ότι τα επίσημα αποτελέσματα από τις έρευνες τους θα είναι έτοιμα περί τα τέλη του 2023.

 Άρα αυτό που γίνεται σήμερα είπε ο κ Σπύρου είναι πειραματικό και στην ουσία βάζουμε τον κόσμο σε πείραμα! Αυτό θα πρέπει να εξηγήσουμε στους ανθρώπους πριν εμβολιαστούν επεσήμανε ο Νευροχειρουργός Μιχάλης Σπύρου. 

Να τους εξηγήσουμε ότι αυτό που κάνουμε είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο, θα έχει αυτά τα οφέλη αλλά κι αυτές τις πιθανές επιπλοκές και να υπογράφει ο ίδιος – όπως γίνεται και στα χειρουργεία- φόρμα συγκατάθεσης , με την οποία θα παίρνει την ευθύνη πάνω του για την επιλογή του.

Ο τρόπος σημείωσε ο κ. Σπύρου που χορηγείται το εμβόλιο είναι υποδορίως δηλαδή μπαίνει μέσω του αίματος, κυκλοφορεί στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταφέρεται σιγά σιγά στα κύτταρα, ενώ διεφάνει ότι στις αναπνευστικές οδούς δεν μεταφέρεται. 

Δηλαδή στο σημείο που εισέρχεται ο ιός που είναι οι αναπνευστικοί οδοί δεν υπάρχουν αντισώματα του εμβολίου. Άρα αυτό που λένε, ότι αν εμβολιαστεί ο κόσμος θα σωθεί από τον Κορωνοιό είναι μύθος, διότι η μετάδοση του ιού γίνεται μέσω των αναπνευστικών οδών!!!

Άρα η μετάδοση του ιού δεν σταματά με το εμβόλιο αλλά υπάρχουν και βάσιμες θεωρίες ότι είναι δυνατόν να κτυπά και το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι οι εμβολιασμένοι θα είναι πολύ πιο ευάλωτοι και σε άλλες ασθένειες. Γι αυτό συνέχισε ο κ Σπύρου σε χώρες που έχουν εμβολιάσει τους πολίτες τους πέραν του 70% του πληθυσμού υπάρχει εκ νέου έξαρση την οποία απέδωσαν σε μεταλλάξεις.

Ξεχνούμε ότι ισως οι άνθρωποι που έχουν εμβολιαστεί να έχουν καταστρέψει το ανοσοποιητικό τους σύστημα και γι αυτό τώρα με εύκολο τρόπο να μπορούν να δεχτούν κι άλλους ιούς κι άλλα μικρόβια. Και εδώ είναι και η παγίδα είπε ο κ. Σπύρου. Να θεωρούμε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν ξεμπερδέψει από τον ιό και να κυκλοφορούν ελεύθεροι παντού, ενώ στην ουσία θα συνεχίζουν να το μεταδίδουν. Κληθείς να απαντήσει για τον εμβολιασμό στα παιδιά ο κ. Σπύρου ήταν έντονος.

Είναι ανόητο και γελοίο να εμβολιάζονται τα παιδιά είπε. Είναι δεδομένο ότι τα παιδιά και οι νέοι πολύ σπάνια νοσούν. Μπορεί να δεχτούν τον ιό αλλά δεν θα νοσήσουν. Άρα με πιο σκεπτικό να εμβολιαστούν τα παιδιά και οι νέοι με ένα εμβόλιο το οποίο είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο και δεν παρέχει προστασία και ειδικά να προχωρούμε με γονιδιακά εμβόλια τα οποία δεν ξέρουμε τα αποτελέσματα τους.

Είναι δε γελοίο επεσήμανε να διαβάζεις την ανακοίνωση της Γυναικολογικής Εταιρείας Κύπρου ότι το εμβόλιο δεν ενοχλεί την έγκυο γυναίκα και το παιδί.

Μα αν σκεφτούμε ότι οι εμβολιασμοί είπε ο κ. Σπύρου ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο- αν μια γυναίκα τότε ήταν έγκυος δεν έχει ακόμη γεννήσει- πως ξέρουμε τα επακόλουθα για το παιδί; Από έρευνες σε ζωικούς οργανισμούς;

Μα κι ο covid19 εμφανίστηκε μόλις το 2019 άρα δεν έχουν ακόμη κλείσει τα 2 χρόνια για να εξαχθούν κάποια αποτελέσματα.

Πως γίνεται λοιπόν να λες δεν υπάρχει επίδραση, από την στιγμή που το εμβόλιο είναι γονιδιακό και κτυπά το κύτταρο και δημιουργεί μεταλλάξεις για να δημιουργήσει αντισώματα;;;

Πως μιλούμε με τόση σιγουριά και με τόση ασφάλεια ότι δεν υπάρχει επακόλουθα στο παιδί, όταν οι ίδιες οι εταιρείες λένε ότι βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και τα επίσημα αποτελέσματα θα εξαχθούν περί τα τέλη του 2023 οπόταν τότε θα μπορούν να δώσουν επίσημα στοιχεία για τον ιό;;;

Τέλος ο κ. Σπύρου διερωτήθηκε ποιοι είναι αυτοί που αποκρύβουν την αλήθεια από τους πολίτες και γιατί δεν δημοσιοποιούν τα πραγματικά περιστατικά με τις επιπλοκές που παρουσίασαν άτομα που έχουν εμβολιαστεί, επιμένοντας ότι οι πολίτες θα πρέπει να ενημερωθούν σωστά γύρω από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που υπάρχουν, ποια τα πιθανά οφέλη, ποιες οι πιθανές επιπλοκές και να έχουν οι ίδιοι την επιλογή και την ευθύνη των πράξεων τους κι όχι μετά από εκφοβισμό και πιεση να εμβολιαστουν.


ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΗ ΜΕ e-mail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου