Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Ο ΚΑΝΑΔΟΣ ΠΑΤΡΙΚ ΚΙΝΓΚ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΡΙΝ 13,5 ΜΗΝΕΣ!!!


BOMBSHELL: Ο COVID ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ ΙΟΣ…ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΚΑΝΑΔΟ!





Μετάφραση:  Ρωμανός

Η δικαστική υπόθεση ενός θαρραλέου Καναδού θέτει τα θεμέλια και δημιουργεί το νικηφόρο προηγούμενο, για όλες τις περιπτώσεις όπου άνθρωποι παρενοχλούνται, επιβάλλονται πρόστιμα ή συλλαμβάνονται για υποτιθέμενη παραβίαση των κανόνων και κανονισμών «ασφάλειας» του Covid, σε οποιοδήποτε επίπεδο.

Μπορείτε να υποβάλετε μήνυση ενάντια σε αυτές τις αντισυνταγματικές, αντι-επιστημονικές «πράξεις υγείας» και θα κερδίσετε στο δικαστήριο, επειδή ο ιός δεν έχει απομονωθεί ποτέ από συμπτωματικούς ασθενείς και δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλεί οποιαδήποτε ασθένεια, οπότε το εμβόλιο και οι φανατικοί του Covid δεν έχουν προσφυγή και καμία επιστημονική μελέτη στην οποία να βασίζονται για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους.

Με άλλα λόγια, εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε ότι ο Covid υπάρχει ως ένας «νέος» κορωνοϊός που φέρει μια υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα, τότε δεν μπορούμε να θεωρηθούμε υπεύθυνοι για την μη τήρηση κανόνων και κανονισμών με βάση την ύπαρξη και την απειλή του. 

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εμβόλια, ούτε μάσκες, ούτε κοινωνική αποστασιοποίηση, ούτε κλείσιμο μικρών επιχειρήσεων, ούτε αποκλεισμοί, ούτε περιοριστικές συγκεντρώσεις, ούτε εικονική σχολική «εξ αποστάσεως εκπαίδευση» και κυρίως καμία πανδημία.

Προηγούμενη δικαστική υπόθεση προστατεύει όλους τους κατηγορούμενους για παραβίαση των κανόνων και κανονισμών ασφαλείας Covid για τα επόμενα χρόνια

«Προσπαθούν να χρεοκοπήσουν τη χώρα μας υπό το πρόσχημα μιας ψευδούς πανδημίας», λέει ο Πάτρικ Κινγκ, πατέρας δύο παιδιών, ένας άντρας ο οποίος κέρδισε στο δικαστήριο μήνυση του, διότι η τυραννική, υπερπαρανοϊκή ιατρική κοινότητα δεν μπορεί να αποδείξει την επιστήμη πίσω όλη η πανδημία, αφού όλα εξαρτώνται από έναν ιό, τον οποίο κανείς δεν μπόρεσε να απομονώσει σε εργαστήριο για να αποδείξει ότι υπάρχει!!!


Εικόνα: BOMBSHELL: Ο Covid ΔΕΝ υπάρχει ως ένας νέος, απομονωμένος ιός…όπως αποδείχθηκε στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ από θαρραλέο Καναδό

Μια υπόθεση ορόσημο είναι μια δικαστική υπόθεση που μελετάται και παρατίθεται για τα επόμενα χρόνια επειδή έχει νομική και ιστορική σημασία. 

Οι πιο σημαντικές περιπτώσεις έχουν μόνιμη επίδραση στην εφαρμογή ορισμένων νέων νόμων, που συχνά αφορούν τα ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες κάποιου. Αυτό ασφαλώς χαρακτηρίζεται ως μια περίπτωση ορόσημο.

Ο Καναδός  Πάτρικ Κινγκ, λογοκρίνεται εντελώς και μπαίνει σε μαύρη λίστα από τα ΜΜΕ επειδή λέει την ιστορία του που μπορεί να βοηθήσει εκατομμύρια εκατομμυρίων θύματα αυτής της απάτης, και κυρίως, θύματα θρομβόσεων από την εφαρμογή των εμβολίων Covid. Οι άνθρωποι έχουν χάσει τα μέσα διαβίωσής τους - και μερικοί τη ζωή τους - εξαιτίας ενός ιού που οι επιστήμονες δεν μπορούν καν να αποδείξουν ότι υπάρχει.

Όλα αυτά αποκαλύπτονται και τα έγγραφα θα διατεθούν για αναφορά στο StewPeters.TV και το Red Voice Media.com.

Συνήθεις ιοί κρυολογήματος και θραύσματα ιών πιθήκων από παλαιότερα εμβόλια γρίπης στο αίμα σας, χαρακτηρίζονται ως Covid-19 θετικά στις δοκιμές PCR

Οι δοκιμές Covid δεν βασίζονται στον Covid-19, επειδή πρόκειται για έναν μη απομονωμένο ιό. Αντ 'αυτού, όλες οι δοκιμές PCR έγιναν για τον έλεγχο όλων των ιών, συμπεριλαμβανομένου κάθε τύπου κορονοϊού, SARS (σημ Οίμου: ο μοριακός τύπος που δείχνουμε στην αρχική φωτο, είναι του παλαιού SARS),    κρυολογήματος κεφαλής και στελεχών γρίπης (εκ των οποίων υπάρχουν περίπου 15).

 Πολλοί άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στον Covid, θα έχουν πραγματικά πραγματικά θετικό τεμάχια ιών στον οργανισμό  τους από το προηγούμενο εμβόλιο γρίπης. 

Επιπλέον, το «ιικό φορτίο» που μετριέται με αυτές τις δοκιμές μπορεί να περιλαμβάνει πολύ μικρές, ακίνδυνες ποσότητες ιού που είναι μόνο στο παρασκήνιο, αλλά έχουν ενισχυθεί τόσες φορές από τις δόλιες δοκιμές PCR, ώστε οποιοσδήποτε ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί θετικός στο «Covid .. " Είναι όλα ψέματα.

Το ιατρικό και επιστημονικό «ίδρυμα» έχει κατασκευάσει πλήρως αυτόν τον έλεγχο Covid χρησιμοποιώντας ένα κοκτέιλ κοινών ιών κρυολογήματος και στελεχών γρίπης και υπάρχουν έγγραφα του HHS που περιγράφουν αναλυτικά πώς το CDC δεν έχει ακόμη απομονώσει κανέναν «ιό covid-19».Τέλος!

Έτσι, επιστημονικά μιλώντας, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ως «απομονωμένο πιστοποιημένο υλικό αναφοράς» για τον ιό Covid-19, και οι δοκιμές PCR αναπτύχθηκαν όλες χωρίς απομονωμένα δείγματα ιού Covid-19. 

Και τώρα γνωρίζουμε χάρη στην FOIA (Freedom of Information Act) ότι υπάρχουν ζητημένα και ανακτημένα έγγραφα που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Ήταν όλα μια μεγάλη προσομοίωση. Ψεύτικα... Μια συνθετική ιστορία βασισμένη σε έναν συνθετικό ιό και υποστηρίζεται από ψεύτικες ειδήσεις, οι οποίες αντιπροσωπεύουν περίπου το 90 τοις εκατό όλων των ειδήσεων που βλέπει ο κόσμος καθημερινά.

Το χειρότερο είναι ότι τα εμβόλια είναι πλαστά. Δεν σταματούν τον Covid. Δεν σας βοηθούν με μια μικρότερη, πιο αδύναμη περίπτωση αν το πάρετε. 

Είναι οπλισμένοι εμβολιασμοί με πρωτεΐνες ακίδας και τοξικά νανοσωματίδια που φράζουν το αίμα σας και προκαλούν ασθένειες και διαταραχές. Τα εμβόλια είναι "θρόμβοι" για το πρόβατο που έπεσε στο πρόγραμμα κακής υγείας Ponzi, όπως το έθεσε καλύτερα ο Health Ranger.

Συντονίστε τη συχνότητά σας στο διαδίκτυο στο Pandemic.news για ενημερώσεις σχετικά με αυτά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που προκαλούνται από εμβόλια, καθώς και την εσωτερική ανασκόπηση για το επερχόμενο Ολοκαύτωμα "Delta" και "ενισχυτικό-εμβόλιο", μέρος II. 

Συνειδητοποιήστε επίσης ότι εάν κάποιος που γνωρίζετε είναι υπέρ του εμβολίου αυτή τη στιγμή, αυτό σημαίνει επίσης ότι είναι αντιεπιστημονικός, γιατί αν κοιτούσε την επιστήμη, θα έβλεπε σαφώς ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή ή αποτελεσματικά, αλλά μάλλον επικίνδυνα και ελαττωματικά.

Οι πηγές αυτού του άρθρου είναι:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου