Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΙΑΣ DIDIER RAOULT ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΗ!


DIDIER RAOULT:«Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕ.ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

2ΒΙΝΤΕΟ


Ο Didier Raoult καθηγητής Λοιμωξιολογίας τα βρόντηξε .. βγαίνει στη σύνταξη. Και καταγγέλει: ο γενικός εμβολιασμός απέτυχε.Δεν ελέγχθηκε με αυτόν η πανδημία. Στις ΗΠΑ η πιο εμβολιασμένη Πολιτεία έχει τα περισσότερα κρούσματα Δέλτα!

Ο εμβολιασμός παιδιών δεν είναι αναγκαίος είναι πολιτική απαίτηση.Είμαι υπέρ ων παραδοσιακών εμβολίων κι όχι των mRNA!!!!

Aυτές είναι οι τελευταίες δηλώσεις του σε 2 ξεχωριστές συνεντεύξεις.

Σύμφωνα με τον διακεκριμένο καθηγητή Λοιμωξιολογίας Ντιντιέ Ραούλ επικεφαλή στο IHU της Μασσαλίας ”κατά τα λοιπά στο επίπεδο του γενικού πληθυσμού δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρχε επιτυχία συναφή με τη σημασία (εύρος) της διανομής εμβολίων το ίδιο και στις ΗΠΑ κοίταγα χθες τα τελευταία δεδομένα η Πολιτεία που είναι η πιο εμβολιασμένη το καθεστώς της προόδου της παραλλαγής Δέλτα έχει το πιο γρήγορο ρυθμό ανόδου ( την πιο ταχεία ανοδική τάση)!” ». 

Προσθέτει ότι, «συνολικά, η προστασία του εμβολίου έναντι των παραλλαγών είναι μέτρια όσον αφορά την επιδημιολογία». Έφερε το π,χ της Ισλανδίας.

”Η Ισλανδία έχει περισσότερα κρούσματα τώρα από ποτέ ενώ η Ισλανδία είναι η χώρα που έχει κάνει τα περισσότερα εμβόλια από όλες τις ανεπτυγμένες χώρες, πάνω από το 90% του πληθυσμού λέγεται ότι έχει εμβολιαστεί ».

Aυτά αναφέρει στα βίντεο που σηκώνει από το Ινστιτούτο ενώ σε συνέντευξη τη Δευτέρα πρόσθεσε:”Δεν υπάρχει έλεγχος της πανδημίας με αυτόν τον εμβολιασμό”. Λέει η παραλλαγή Δέλτα που εδώ χτυπιούνται είναι λιγότερο σοβαρή από τις προηγούμενες σε συνέντευξη τη Δευτέρα στο CNews.



Ο Didier Raoult καθηγητής Λοιμωξιολογίας στο IHU de Marseille που έχει δεχθεί πλήθος διώξεις και πιέσεις για το έργο του και την κριτική του στάση σε διαχείριση υγειονομικής κρίσης και εμβολιασμό λέει με το σχετικό πλέον φλέγμα που τον διακρίνει λόγω της ελλοχεύουσας λογοκρισίας αλλά ξεκάθαρα ότι ο μαζικός εμβολιασμός απέτυχε!! 

“Πιστεύω περισσότερο στα αδρανοποιημένα εμβόλια (παραδοσιακά) παρά στα εμβόλια mRNA”, λέει, εξηγώντας ότι δεν πρέπει να επικεντρωθεί κανείς μόνο σε μια πρωτεΐνη ιού αλλά σε αρκετές, επειδή “είναι όλες χρήσιμα” για τον ιό. 

Ωστόσο, «πάντα πίστευα ότι τα εμβόλια που στοχεύουν σε έναν μόνο στενό στόχο διευκολύνουν τη διαφυγή του ιού».



Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο εμβολιασμού των παιδιών, ενώ σήμερα είναι ανοικτό μόνο για πάνω από 12 χρόνια, ο Didier Raoult θεωρεί ότι πρόκειται περισσότερο για «πολιτικό θέμα». 

«Τα παιδιά, στο βαθμό που μπορέσαμε να παρατηρήσουμε, κάνουν ήπιες μορφές. Επομένως, η γενίκευση δεν μου φαίνεται απόλυτη επείγουσα ανάγκη. 

Ειδικά αφού βλέπουμε ότι δεν υπάρχει έλεγχος της επιδημίας χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό. Αλλά αυτό είναι πολιτική, έτσι οι άνθρωποι αντιστέκονται … “

Ενώ ανακοίνωσε την απόσυρσή του από Πανεπιστήμιο και Νοσοκομείο. Σιχάθηκε τη ζωή του…Συνταξιοδοτείται θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει εδώ και 2 χρόνια είπε.. ”Η καριέρα μου ως PU-PH [professeur des université -praticien hospitalier,σταματάει την 1η Σεπτέμβρη..” είπε...

Το παρασκήνιο της εξόδου του είναι μεγάλο έχει πέσει στη δυσμένεια της εκεί διοίκησης.. Βαρέθηκε και να μασάσει τα λόγια του. Τώρα ως απελεύθερος θα βγάλει στην πράγμα υλικό;; θα δούμε..

Ο νέος πρόεδρος της ιατρικής επιτροπής των νοσοκομείων στη Marseille κατηγόρησε τον 69χρονο Didier Raoult ως υπεύθυνο για τ΄αδύναμο ποσοστό εμβολιασμού στα βόρεια καρτιέ.Ο Ραούλ είπε ότι είναι άνθρωπος του Παρισιού και δεν τον θέλει.. 

Ουσιαστικά τον κόβουν κι αυτόν….αν και θα μπορούσε να έχει φύγει εδώ και 2 χρόνια..Εκθέτει ο αίσθημα πικρίας: «έχει κανείς την εντύπωση ότι δεν μπορεί πια να είναι σκεπτόμενος σε αυτή τη χώρα [ σσ στην Ελλάδα να δεις…θέλουν μόνο πειθήνια όργανα] έχω συνηθίσει να με παίρνουν ως αποδιοπομπαίο τράγο », εκμυστηρεύεται ο Didier Raoult..





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου