Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΙΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΟΣΟΥΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ!


Γράφει ο Ηλίας Σκουντριάνος

Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους υγειονομικούς σε εμβολιασμό, ώστε όσο περνάει ο καιρός και εντείνονται τα ετοιμασμένα δεινά, είτε να έχουν πεθάνει από το εμβόλιο, είτε να έχουν εξουδετερωθεί και να μη μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφήνοντας να πεθάνουν ακόμα και όσοι ανεμβολίαστοι αρρωστήσουν στο μέλλον.

Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους πυροσβέστες σε εμβολιασμό, ώστε όσο περνάει ο καιρός και εντείνονται τα ετοιμασμένα δεινά, είτε να έχουν πεθάνει από το εμβόλιο, είτε να έχουν εξουδετερωθεί και να μη μπορούν να σβήνουν τις φωτιές από τους εμπρησμούς που θα γίνονται παραδίδοντας όλο το φυτικό βασίλειο στη λαίλαπα της φωτιάς.

Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους αστυνομικούς σε εμβολιασμό, ώστε όσο περνάει ο καιρός και εντείνονται τα ετοιμασμένα δεινά, είτε να έχουν πεθάνει από το εμβόλιο, είτε να έχουν εξουδετερωθεί και να μη μπορούν να αντιμετωπίσουν τους αναρχικούς, τους ταλιμπάν και τους UCK-δες που θα "εξεγερθούν" παραδίδοντας τη χώρα στην αναρχία.

Η κυβέρνηση υποχρεώνει τους στρατιωτικούς σε εμβολιασμό, ώστε όταν έρθει ο καιρός της εξ' ανατολών επίθεσης από τους άσπονδους "φίλους" και γείτονες, είτε να έχουν πεθάνει από το εμβόλιο, είτε να έχουν εξουδετερωθεί και να μη μπορούν να πάρουν τα πόδια τους, πολύ περισσότερο να αμυνθούν για τα όσια και τα ιερά που θα έχουν απομείνει.

Η μόνη σωτηρία είναι να σταματήσουμε το φθοροποιό έργο τους όσο το δυνατό νωρίτερα, ικετεύοντας την Τριαδική Αρχή να μας βοηθήσει στο να το επιτύχουμε!!!

Ηλίας Σκουντριάνος


...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου