Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ "ΠΑΝΔΗΜΙΑ" ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΗΣ...

ΙΟΙ (VIRUSES) -- ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ;


6 Ιουλίου 2016 Δείτε το άρθρο στο NewMedicineOnline εδώ: https://tinyl.io/4cId

Το πώς ένα Δόγμα κατασκευάζεται από τους αιθέρες είναι ένα πολύπλευρο ερώτημα που είναι καλύτερο να μην εξεταστεί εδώ.

Πρέπει να δηλώσω ότι δεν είμαι φανατικός συνωμοσιολόγος, αρνητής ή κάτι τέτοιο, ωστόσο όταν άρχισα να ερευνώ όλα αυτά, σοκαρίστηκα με αυτά που ανακάλυψα. 

Καταλαβαίνω επίσης ότι πρόκειται για ένα σαφώς αμφιλεγόμενο θέμα. Θα πρέπει να αποφασίσετε μόνοι σας τι επιλέγετε ή δεν επιλέγετε να πάρετε από αυτό.

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να απλοποιήσω αυτό που είναι ένα γελοία πολύπλοκο θέμα - θέτοντας υπό αμφισβήτηση την ίδια την ύπαρξη των ιών.

Όταν ήμουν στα τέλη της δεκαετίας των είκοσι, αμέσως μετά την αποφοίτησή μου από τη σχολή χειροπρακτικής - είχα εξαντληθεί και δεν αισθανόμουν καλά. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είχα μονοπυρήνωση. 

Όταν πήγα στον οικογενειακό μου γιατρό για να με κατατοπίσει, με ενημέρωσε ότι οι αιματολογικές μου εξετάσεις είχαν βγει και έδειχναν...λοιπόν, αυτό ήταν το θέμα, τα αποτελέσματα δεν ήταν ξεκάθαρα.

 Μου μετέφερε ότι η εξέταση για τον ιό Epstein Barr βγήκε με κάποια περίεργη αιχμή στο πάνελ ανοσολογικής ανάλυσης. Σκέφτηκα, τι είναι μια περίεργη αιχμή;;; 

Θέλω να πω, είτε έχω Epstein Barr είτε όχι, σωστά;;; Μήπως είδαν τον ιό στο δείγμα μου;;; Γιατί είναι τόσο περίπλοκο;;; Μου εξήγησε ότι οι τεχνικές ανοσοχημείας φαινόταν να εντοπίζουν την παρουσία του ιού Epstein Barr, αλλά δεν ήταν οριστικό. 

Όταν ρώτησα αν θα έπρεπε να επαναλάβουμε την εξέταση, είπε όχι, θα το ονομάσουμε απλώς "χρόνια μονοπυρήνωση - πώς σας φαίνεται αυτό;". Όλη αυτή η εμπειρία ήταν ένα μυστήριο για μένα τότε και με άφησε με περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις.

Οι περισσότεροι από εμάς αγνοούμε ότι οι ιοί δεν έχουν ΠΟΤΕ παρατηρηθεί στο ηλεκτρονικό μικροσκόπιο (βακτήρια, μύκητες και παράσιτα όλα έχουν παρατηρηθεί.)

Οι περισσότεροι υποθέτουν ότι όταν κάποιος εξετάζεται για Epstein Barr, έρπητα, HPV, HIV κ.ά. - ότι το συγκεκριμένο εργαστήριο εξετάζει το αίμα σας κάτω από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο για να διαπιστώσει αν υπάρχει ο ιός. 

Αυτό δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια! Αυτό που αναζητούν οι τεχνικοί του εργαστηρίου, μέσω μιας σειράς πολύπλοκων και έμμεσων βιοχημικών διαδικασιών - είναι η παρουσία αντισωμάτων έναντι ορισμένων πρωτεϊνών και όχι αντισωμάτων έναντι ενός πραγματικού ιού. 

Τα αντισώματα πιστεύεται ότι αποτελούν ένδειξη ότι το άτομο έχει εκτεθεί σε ορισμένα "αντιγόνα" (οποιαδήποτε ουσία που προκαλεί ανοσολογική απόκριση.) Αυτή είναι μόνο μια υπόθεση εργασίας.

Συγκεκριμένες πρωτεΐνες βρίσκονται φυσιολογικά μέσα στο κύτταρο καθώς και σε ορισμένες βιολογικές συγκρούσεις ενεργές και επουλωτικές φάσεις.

Η επιστημονική μέθοδος, που χρησιμοποιείται σήμερα, βγάζει το έμμεσο συμπέρασμα ότι η παρουσία συγκεκριμένων πρωτεϊνών είναι απόδειξη του μολυσματικού ιού. 

Τα εργαστηριακά πρωτόκολλα είναι τόσο πολύπλοκα, αντεστραμμένα και κυκλικά, ώστε η παλιά παροιμία ότι βλέπουμε το δένδρο λλά χι το δάσος ισχύει εδώ σε μεγάλο βαθμό. Οι δοκιμές (τεστ) γίνονται πάντα με έμμεσα μέσα. 

Γιατί;;; Επειδή μέχρι το 2016 η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να απομονώσει έναν πραγματικό ιό από ένα κύτταρο ξενιστή. 

Στην ουσία, αυτό που εντοπίζουν οι ιολόγοι είναι πρωτεϊνικά σωματίδια και τμήματα γενετικού υλικού που ερμηνεύονται ότι είναι ειδικά για έναν συγκεκριμένο ιό και επομένως συμπεραίνεται ότι είναι ο ιός! Αυτά τα σωματίδια έχουν σαφώς παρατηρηθεί, αλλά ΔΕΝ είναι ο ιός.

Αυτά τα πρωτεϊνικά σωματίδια εμπλέκονται στην ενδοκυτταρική και εξωκυτταρική μεταφορά και είναι συμβιωτικής φύσης.

Ο Dr. Hamer έχει διατυπώσει τη θεωρία ότι αυτά τα πρωτεϊνικά σωματίδια περιέρχονται σε "έκφραση" και επομένως σε "ταυτοποίηση" κατά τη διάρκεια ορισμένων ενεργών και επουλωτικών φάσεων σύγκρουσης.

Για παράδειγμα, η παρουσία του HIV είναι μια απλή αλλεργική αντίδραση σε μια σωματική ουσία γνωστή ως σμέγμα - μια έκκριση που βρίσκεται κάτω από την ακροποσθία του πέους. 

Κατά τη διάρκεια της φάσης επίλυσης (PCL-B) αυτής της βιολογικής σύγκρουσης με το σμήγμα, αυτά τα πρωτεϊνικά σωματίδια που σχετίζονται με αυτή την αλλεργική αντίδραση θα "εκφραστούν" και θα "ταυτοποιηθούν" κατά τη διάρκεια εργαστηριακών εξετάσεων. 

Τρία κριτήρια είναι, σύμφωνα με την επιστημονική μεθοδολογία που απαιτούνται για την ορθή ταυτοποίηση ενός ιού.

·     Πρέπει να απομονωθεί από ένα κύτταρο ξενιστή. Μέχρι το 2016 (σημ.: και έως σήμερα) αυτό δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στον άνθρωπο.

·     Πρέπει να φωτογραφηθεί και να μετρηθεί η διάμετρός του. Μέχρι το 2016 (σημ.: και έως σήμερα) αυτό δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στον άνθρωπο.

·     Πρέπει να χαρακτηριστεί βιοχημικά. Μέχρι το 2016 (σημ.: και έως σήμερα) αυτό δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στον άνθρωπο.

Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ με κανέναν ιό (έρπητα, ηπατίτιδα, h1n1, γρίπη των πτηνών, γρίπη των χοίρων, γρίπη, πολιομυελίτιδα, ιλαρά), πόσο μάλλον με τον HIV, τον HPV, τον SARS, τον Ζίκα ή τον Έμπολα.

Οι πολύχρωμες φωτογραφίες που βλέπουμε στο διαδίκτυο είναι cgg's (computer generated graphics) - δηλαδή είναι "ερμηνείες".

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες ηλεκτρονικών μικροσκοπίων που βλέπουμε (Wikipedia) και πάλι ΔΕΝ είναι ο πραγματικός ιός. 

Αυτή η φωτογραφία από τη Wikipedia υποτίθεται ότι είναι ο ιός της πολιομυελίτιδας - παρατηρήστε στο κάτω μέρος, τον όρο Virions - αυτά είναι τα σωματίδια που αναφέρθηκαν παραπάνω και παράγονται από την αναρρόφηση μιας αδιάφορης μάζας μέσω ενός πολύ λεπτού φίλτρου σε κενό αέρος. 

Ο πραγματικός ιός της πολιομυελίτιδας ΠΟΤΕ δεν έχει απομονωθεί από κύτταρο ξενιστή, ούτε έχει απεικονιστεί, ούτε έχει μετρηθεί η διάμετρός του. 

Ο βιοχημικός χαρακτηρισμός αυτών των "απομονωμένων" ιών της πολιομυελίτιδας δεν έχει δημοσιευθεί ποτέ και πουθενά, ούτε καν έχει ισχυριστεί κανείς ότι έχει επιτύχει έναν τέτοιο χαρακτηρισμό.


Η παρακάτω συλλογή φωτογραφιών και η περιγραφή είναι απόσπασμα από το Stefan Lanka... 

http://neue-medizin.com/lanka2.htm




Πολλές από τις φωτογραφίες είναι έγχρωμες υποδηλώνοντας ότι είναι (καλλιτεχνικό) έργο σχεδιαστών, διότι οι φωτογραφίες ηλεκτρονικών μικροσκοπίων εμφανίζονται πάντα ασπρόμαυρες. 

Οι εικόνες των ιών HIV, ιλαράς (Masern) και ευλογιάς (Pocken) δείχνουν σαφώς ότι πρόκειται απλώς για κύτταρα στα οποία υποτίθεται ότι βρίσκονται οι ιοί. Κανένας ιός δεν έχει απομονωθεί. Οι φωτογραφίες δείχνουν στην πραγματικότητα κύτταρα και τυπικά ενδογενή σωματίδια σε αυτά.

Στην περίπτωση των ιών της γρίπης, του έρπητα, του εμβολίου, της πολιομυελίτιδας, του αδενοϊού και του ιού Έμπολα κάθε φωτογραφία δείχνει μόνο ένα σωματίδιο- κανείς δεν ισχυρίζεται ότι πρόκειται για απομονωμένα σωματίδια, πόσο μάλλον για σωματίδια που έχουν απομονωθεί από ανθρώπους. 

Τα σωματίδια αυτά είναι εν μέρει τα κυτταρικά σωματίδια που αναφέρθηκαν παραπάνω και τυπικά τεχνουργήματα, δηλαδή δομές που προκύπτουν μετά από ακατάλληλη στερέωση και ξήρανση των ανιχνευτών, κατά την προετοιμασία τους για το ηλεκτρονικό μικροσκόπιο.

Η φωτογραφία του "ιού" της ηπατίτιδας Β δεν δείχνει απομονωμένες δομές, αλλά, όπως λέει ήδη ο τίτλος της εικόνας, ένα συσσωμάτωμα. 

Αυτός είναι ο επιστημονικός όρος για τις πρωτεΐνες από το αίμα που είναι συσσωματωμένες μεταξύ τους, όπως είναι χαρακτηριστικό για τις πήξεις. Συνήθως, έτσι συσσωρεύονται στρογγυλές αλλά και κρυσταλλικές δομές ανάλογα με την κατάσταση του δείγματος αίματος. 

Προτεινόμενα αναγνώσματα:

Η απόλυτη συνωμοσία. Το βιοϊατρικό παράδειγμα (The Ultimate Conspiracy. The Biomedical Paradigm) του James McCumiskey. Αυτό το βιβλίο χρησιμεύει ως μια θαυμάσια εισαγωγή στο ζήτημα των ιών, του GNM και σε πολλά άλλα.


 Virus Mania του Torsten Engelbrecht. Πώς η ιατρική βιομηχανία επινοεί συνεχώς επιδημίες, αποκομίζοντας κέρδη δισεκατομμυρίων δολαρίων εις βάρος μας.


https://yourbodyisperfectintelligence.wordpress.com/?s=herpes


Τα ελαττώματα του πρωτοκόλλου εξέτασης ιών που χρησιμοποιείται σήμερα.



Έτσι, το ερώτημα που τίθεται είναι, αν οι ιοί δεν υπάρχουν - πώς αρρωσταίνουμε; Πρέπει να ανατρέξουμε στο έργο του Dr. Hamer και στην ανακάλυψη των Πέντε Βιολογικών Νόμων. 

Με απλά λόγια, η ασθένεια θα ξεκινήσει όταν μια βιολογική σύγκρουση ή ένα απρόβλεπτο τραυματικό γεγονός ξεκινήσει μια αντίδραση προσαρμογής έκτακτης ανάγκης που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει ένα άτομο.

 Αυτή η αντίδραση προσαρμογής έκτακτης ανάγκης είναι αυτό που συνήθως αντιλαμβανόμαστε ως ασθένεια. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά στο AIDS. -- Προσοχή! Προειδοποίηση: Ώριμο περιεχόμενο και ευαίσθητο θέμα. Με το AIDS, πρέπει απλώς να αναλύσουμε την κλινική εικόνα με βάση τις ατομικές βιολογικές συγκρούσεις και την προσαρμοστική σωματική αντίδραση. 

Η πνευμονία από πνευμονοκύστη είναι μια αντίδραση προσαρμογής έκτακτης ανάγκης στους πνεύμονες που σχετίζεται με το φόβο του θανάτου ή της θνησιμότητας. Σκεφτείτε πώς θα αισθανόταν κάποιος όταν άκουγε τη διάγνωση του AIDS... "Θα πεθάνω". 

Η σύγκρουση των πνευμόνων συνοδεύεται από ένα πρόγραμμα συλλεκτικών σωληναρίων των νεφρών που σχετίζεται με την απειλή της ύπαρξής μας, στην προκειμένη περίπτωση από τη διάγνωση του AIDS. Η τρυγία (Thrush ) είναι μια βιολογική σύγκρουση της αδυναμίας να καταπιούμε ή να φτύσουμε κάτι, π.χ. εκσπερμάτιση. 

Το σάρκωμα Kaposi σχετίζεται με μια σύγκρουση ακαθαρσίας ή χώματος, π.χ. η κοινωνία θεωρεί τις σεξουαλικές μου πρακτικές βρώμικες. Ο έρπης περιλαμβάνει μια σύγκρουση διαχωρισμού "οικείο άγγιγμα". 

Μια σύγκρουση διαχωρισμού αφής έχει να κάνει με την επιθυμία ή τη μη επιθυμία διαχωρισμού (δηλ. να έρθω πιο κοντά) από κάποιον ή κάτι. 

Ο διαχωρισμός συμβαίνει συχνότερα στο στόμα, τα χείλη ή τα γεννητικά όργανα έχει μεγάλη πιθανότητα να σχετίζεται με ένα σεξουαλικό, ρομαντικό ή ερωτικό άγγιγμα από κάποιον άλλο, αλλά μπορεί επίσης να ξεκινήσει από πράγματα που δεν θέλουμε να μας αγγίζουν, όπως ένα βρώμικο καλαμάκι, ένα ακάθαρτο παιχνίδι ενηλίκων, μια εξαναγκαστική σεξουαλική προσέγγιση (παρενόχληση, βιασμός, π.χ.) 

Το λέμφωμα αντανακλά μια σύγκρουση αυτοαξιοποίησης, π.χ. είμαι άρρωστος. Είμαι άρρωστος. Είμαι κακός άνθρωπος που το κόλλησα. Τα χαμηλά αιμοπετάλια (CD4, Τ-κύτταρα) αντανακλούν μια σύγκρουση διαταραχής του αίματος. Ένα μη φυσιολογικό αποτέλεσμα αίματος. π.χ. ένα τεστ HIV και ή συνεχιζόμενες εργαστηριακές εξετάσεις. 

Έχεις αρχίσει να το καταλαβαίνεις;;; Έτσι μπορούμε να έχουμε μια αρχική ανοσολογική αντίδραση σε μια "ξένη" πρωτεΐνη (ΟΧΙ ιό) που έχει εισαχθεί στον οργανισμό μας μέσω σεξ χωρίς προφυλάξεις. 

Αυτή είναι η κλασική "ανοσολογική" αντίδραση - πρησμένοι αδένες, πυρετός κ.λπ. Αυτό είναι ένα φυσικό και ακίνδυνο φαινόμενο και θα περάσει σε αρκετές ημέρες. 

Αν, στην πορεία - αν παρουσιαστούν συμπτώματα AIDS, είτε από το μοναδικό ιστορικό των συγκρούσεών μας είτε από τη διάγνωση, αυτά θα σχετίζονται με τις συγκρούσεις και δεν θα έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτή την ανοσολογική αντίδραση. 

Ξέρω ότι είναι μπερδεμένο, αλλά ελπίζω ότι αυτό βγάζει νόημα. Τι μεταδίδεται λοιπόν κατά τη διάρκεια του σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν όχι ένας ιός;;; Απλά, μια ακίνδυνη πρωτεΐνη που στη συνέχεια θα αντιδράσει θετικά κατά τη διάρκεια μιας μεταγενέστερης Eliza (τεστ αλλεργίας). 

Όσον αφορά τον Ζίκα - Το "ζήτημα" του Ζίκα υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό. Ποτέ κανείς δεν τέθηκε σε καραντίνα και σπάνια νοσηλεύτηκε κάποιος για αυτόν τον επικίνδυνο "ιό". Η φαινομενικά τυχαία, από το πουθενά έκρηξη των κρουσμάτων μικροκεφαλίας θα με οδηγούσε προς την κατεύθυνση κάποιου είδους περιβαλλοντικής και ή "κακής παρτίδας" εμβολιαστικής νευροτοξίνης.

 Δεν θα σχολιάσω κάτι παραπάνω μέχρι να έρθουν περισσότερες πληροφορίες, αλλά θα δηλώσω επίσημα ότι δεν έχει καμία σχέση με ιό που γεννιέται από κουνούπια. Zip. Μηδέν. Τίποτα. 

Όσον αφορά τον Έμπολα... Το θέμα του Έμπολα φαίνεται να είναι μια δηλητηρίαση της παροχής νερού, οι λόγοι για την οποία λαμβάνει χώρα μπορούμε μόνο να υποθέσουμε. Θα προσθέσω περισσότερα σχόλια όσο το επιτρέπει ο χρόνος. 

Το 2011, ο Dr. Stephan Lanka, ένας Γερμανός ιολόγος προσέφερε 100.000 ευρώ σε όποιον μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη του ιού της ιλαράς. Το 2015, κάποιος Dr. Barden διεκδίκησε τα 100.000 € με αυτό που τα κατώτερα δικαστήρια έκριναν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία. 


Media Banned From Reporting On German Court’s MMR Vaccine Ruling 

 «Αυτό είναι αρκετά μεγάλο, αλλά σχετίζεται με την έφεση στην υπόθεση Bardens κατά Lanka. 

Συνοπτικά, ο Dr. Lanka κέρδισε στην έφεση, καθώς διαπιστώθηκε ότι από τις έξι επιστημονικές εργασίες που προσκόμισε ο Dr. Barden, καμία δεν προσέφερε αποδείξεις ότι ο ιός της ιλαράς πράγματι υπάρχει. 

Ως εκ τούτου, ο Dr. Lanka δεν χρειάστηκε να καταβάλει τα 100.000 ευρώ. Θα πρέπει να επωφεληθείτε από τη μετάφραση της Google για να το δείτε.» 


Η υπόθεση Barden κατά Lanka | Χρονολόγιο και τεκμηρίωση. 


Ακολουθεί η τελευταία περίληψη της υπόθεσης Λάνκα (Αύγουστος 2017) ... http://healthimpactnews.com/2017/german-federal-supreme-court-upholds-biologists-claim-that-measles-virus-does-not-exist/ 

Από τον James McCumiskey- «Αγαπητό Εθνικό Εργαστήριο Αναφοράς Ιών, 

Οι δικαστές της νομικής υπόθεσης (Bardens vs. Lanka) αποφάσισαν ότι κανένα από τα έξι επιστημονικά έγγραφα που προσκόμισε ο Δρ Bardens δεν προσφέρει αποδείξεις ότι ο ιός της ιλαράς πράγματι υπάρχει. 

Έτσι, ο Δρ Λάνκα δεν χρειάζεται να καταβάλει στον Dr. Bardens το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ, το οποίο αποτελεί μια νίκη του Dr. Lanka για τη δικαιοσύνη. Βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής στην επιστήμη και την ιατρική.»


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου