Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΛΑΟΝ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΟΛΕΣΑΙ...

 ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: 7 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΤΗ ΧΕΖΜΠΟΛΑ!

9 ΒΙΝΤΕΟ



7 Ισραηλινοί στρατιώτες της IDF σκοτώθηκαν πυροβολώντας ο ένας εναντίον του άλλου στα σύνορα του Λιβάνου, νομίζοντας ότι πολεμούσαν μονάδες της Χεζμπολάχ. 

Πανικός στις τάξεις του ισραηλινού στρατού που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι οιωνοί είναι απόλυτα περικυκλωμένος στην περιοχή. 

Το επεισόδιο ασφαλείας στα σύνορα μεταξύ του Λιβάνου και των κατεχόμενων εδαφών προήλθε από σύγχυση από Ισραηλινούς στρατιώτες που άνοιξαν πυρ ο ένας εναντίον του άλλου αφού νόμιζαν ότι υπήρχε διείσδυση.


Σε άλλο συμβάν πριν λίγη ώρα..Θάνατος 2 Ισραηλινών μετά από ανατροπή ισραηλινού στρατιωτικού οχήματος σε δρόμο.

Τίποτα δεν τους βγαίνει…

επίσης μέχρι πριν μια ώρα δίνονταν μάχες μέσα στην πόλη Shedort.



Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam βομβαρδίζουν το αεροδρόμιο Ben-Gurion με δεκάδες βαρείς πυραύλους.Γίνεται λόγος για 150 ρουκέτες. Το Iron Dome επιχειρεί αναχαίτιση. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες ότι επλήγη ο στόχος.

Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι έπληξε το αεροδρόμιο Μπεν-Γκουριόν στο Τελ Αβίβ. Σήμερα, εκατοντάδες άνθρωποι επιχείρησαν να φύγουν από εκεί…

Προκαταρκτικά, οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τη Λωρίδα της Γάζας μετά από αναφορές για την άφιξη ενός αμερικανικού Boeing C-17 Globemaster III. Διευκρινίζονται λεπτομέρειες για θύματα.Μετά τους Πολωνούς και οι Τσέχοι στέλνουν αεροπλάνο για εκκένωση πολιτών τους.



κοντά στο αεροδρόμιο


Xτυπήθηκε το Ashkelon. Ζητούν γιατρούς.. ένα κτίριο επλήγη σοβαρά από επίθεση με ρουκέτα στην Ασκελόν (νότια)
Μάχες και στη Δυτική όχθη στη Ραμάλα σώμα με σώμα


Ανατολική Ιερουσαλήμ |
Οι Παλαιστίνιοι αντιμετωπίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής που εισέβαλαν στο Στρατόπεδο Προσφύγων Σουφάτ.
Ο Ziad Nakhalah, ο Γραμματέας του PIJ, ισχυρίζεται ότι η ομάδα κρατά 30 Ισραηλινούς αιχμαλώτους στη Γάζα και ισχυρίζεται ότι δεν θα απελευθερωθούν σε καμία περίπτωση έως ότου απελευθερωθούν όλοι οι Παλαιστίνιοι κρατούμενοι ασφαλείας από τις ισραηλινές φυλακές.

Το Ισραήλ κηρύσσει επίσημα κατάσταση πολέμου για πρώτη φορά από το 1973.

Ποιος τύφλωσε τον Ισραήλ; η Ισραηλινή αστυνομία κατά λάθος πυροβόλησε και σκότωσε έναν Ισραηλινό πολίτη θεωρώντας τον ότι είναι ένοπλος Παλαιστίνιους!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου