Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...

 ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ: ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΤΟ USS GERALD R. FORD ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΣ

9 ΒΙΝΤΕΟ


Σε διάταξη μάχης οι τεθωρακισμένες Μεραρχίες του Ισραήλ - Σε πολεμική ετοιμότητα οι βάσεις των ΗΠΑ στην Μ.Ανατολή

Οι Αμερικανοί στέλνουν εσπευσμένα στην Αν. Μεσόγειο έξω από τις ακτές του Ισραήλ το υπερσύγχρονο αεροπλανοφόρο USS Gerald R. Ford (CVN-78) κλάσης Νίμιτς με ενισχυμένη ομάδα μάχης καθώς ενεργοποιείται το κοινό αμυντικό σχέδιο των δύο χωρών για πόλεμο πλήρους κλίμακας στη Μέση Ανατολή.

Το USS Gerald R. Ford το μεγαλύτερο και πιο προηγμένο αεροπλανοφόρο στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Το Ισραήλ και η ηγεσία του φοβάται πλέον πόλεμο πλήρους κλίμακας με Χεζμπολάχ κατά την διάρκεια της χερσαίας εισβολής στην Γάζα και γι αυτό ενεργοποιείται το κοινό αμυντικό σχέδιο με τις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστική ήταν η παραδοχή του μεγάλου ισραηλινού ΜΜΕ, YNET, το οποίο ανέφερε ότι “οι αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ δεν ήταν προετοιμασμένες ούτε για τη μαζική κινητοποίηση εφέδρων και την ανάπτυξη μάχης σε συνθήκες πολέμου.

Οι συγκεντρωμένοι έφεδροι από όλη τη χώρα δεν είχαν τρόφιμα, δεν είχαν εξοπλισμό, είδη πρώτης ανάγκης και προσωπική υγιεινή. Εθελοντές έχουν ήδη ανακοινώσει μια πανεθνική συλλογή των απαραίτητων ειδών για εφέδρους που συνεχίζουν να φτάνουν σε σημεία συλλογής σε όλη την πολιτεία”.

Μέσα σε αυτό το ισραηλινό χάος οι απειλές πολλαπλασιάζονται.

Ο εκπρόσωπος της Χαμάς τόνισε ότι : «η κίνηση του αμερικανικού αεροπλανοφόρου δεν μας τρομάζει και η αμερικανική διοίκηση πρέπει να συνειδητοποιήσει τις συνέπειες αυτού του βήματος».

Οι ιρανικές πολιτοφυλακές στο Ιράκ δεσμεύτηκαν να επιτεθούν σε όλες τις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ που σταθμεύουν στην περιοχή, εάν ο αμερικανικός στρατός εμπλακεί στη σύγκρουση Παλαιστίνης-Ισραήλ.

Η PMU (Hashd ash-Shaibi) και η Kataib Hezbollah διαθέτουν περίπου 250.000 μαχητές.
Σπεύδει Ισραήλ το USS Gerald R. Ford (CVN-78) – Επί ποδός πολέμου οι αμερικανικές βάσεις

Το Carrier Strike Group 12 περιλαμβάνει τα πλοία USS Normandy (CG-60) κλάσης Ticonderoga, καθώς και τα κλάσης Arleigh Burke, USS Ramage (DDG-61) και USS Thomas Hudner (DDG-116). Τα πλοία αυτά κατευθύνονται προς την Ανατολική Μεσόγειο με ερωτηματικό το USS McFaul (DDG-74).

Εκτός από τα 4 πλοία του Carrier Strike Group 12, αναπτύσσονται τα USS Carney (DDG-64) και USS Roosevelt (DDG-80) και τα δύο κλάσης Arleigh Burke.

Τέλος, οι Μοίρες μαχητικών αεροσκαφών F-35, F-15, F-16 και A-10 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή τέθηκαν σε κατάσταση ύψιστης πολεμικής επιφυλακής.

Τεράστια ισχύ πυρός και φυσικά ο λόγος δεν είναι η Χαμάς.

Σύμφωνα με την Washington Post, το Ισραήλ ζήτησε από τις Ηνωμένες Πολιτείες αντιαεροπορικούς πυραύλους Tamir για το σύστημα αεράμυνας Iron Dome, σύγχρονες βόμβες ακριβείας και άλλα πυρομαχικά, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα της Χεζμπολάχ στον Λίβανο.

Το Ισραήλ επιβεβαίωσε τον συντονισμό του με την CENTCOM καθώς τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ πρόκειται να πλησιάσουν τη Μεσόγειο Θάλασσα.

“Η επιχείρηση του Ισραήλ βρίσκεται σε πλήρη συντονισμό με την CENTCOM (Κεντρική Διοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών).

Όποιος μας επιτεθεί από όλη τη Μέση Ανατολή θα αντιμετωπίσει μια αποφασιστική επίθεση” τόνισαν πηγές των Ενόπλων Δυνάμεων του Ισραήλ

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν. δήλωσε σε δήλωση ότι οι ΗΠΑ «θα παρέχουν γρήγορα στις αμυντικές δυνάμεις του Ισραήλ πρόσθετο εξοπλισμό και πόρους, συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών». Πρόσθεσε ότι η πρώτη βοήθεια ασφαλείας θα ξεκινήσει σήμερα και θα φτάσει τις επόμενες ημέρες


2 σχόλια:

  1. Ο στόχος ξεκάθαρα είναι το Ιράν. Το οποίο όμως δεν θα διστάση να χρησιμοποιήση και πυρηνικά. Οπότε..γαία, πυρί μειχθήτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης όμως είχε μιλήσει πολλά χρόνια πριν για τα σχέδια των Σιωνιστών να γκρεμίσουν το τέμενος του Όμάρ στην Άγια Πόλη και στη θέση του να ανοικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα όπου ο Αντίχριστος θα στεφθεί Βασιλιάς του κόσμου.

    https://www.vimaorthodoxias.gr/gerontas-paisios/agios-pa-sios-oi-sionistes-tha-egkatastisoyn-ton-antichristo-ekei-os-messia

    ΑπάντησηΔιαγραφή