Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

10 ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ Η ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

4 ΒΙΝΤΕΟ



Τελευταία ενημέρωση: 23/7/21

Στην εκκωφαντική σιωπή που απλώνεται απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα απ’ τους επίσημους, εντεταλμένους, «εκπροσώπους του λαού», αντιτάσσουμε την Αλληλεγγύη μεταξύ των Εργατών!

Κανένας Εργαζόμενος δεν είναι πια μόνος – Κανένας Εργάτης δεν θα γίνει βορά στα χέρια της Εξουσίας!


Το Κράτος φιλοδοξεί να χωρίσει το λαό σε Αρνητές και Δούλους, σε Ελεύθερους και Υποτακτικούς ή όπως αρέσκεται να χαρακτηρίζει: σε Σκεπτόμενους και Ψεκασμένους… Ξεχνούν, όμως, δύο βασικούς κανόνες της ζωής: πως με Νταβατζιλίκι δεν κερδίζεται ο Σεβασμός, αλλά η Απέχθεια και η Ανυπακοή και πως το Ψέμα έχει κοντά ποδάρια που στο τέλος τα σπάνε πρώτοι οι Εξαθλιωμένοι και οι περισσότερο Εξαπατημένοι!

Η Κυβέρνηση χτίζει ένα χάρτινο πύργο που σύντομα θα την καταπλακώσει. Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι έρχονται με το μέρος μας, όλο και περισσότεροι έχουν ενοχλήσεις και σοβαρές επιπτώσεις απ’ τα εμβόλια. 

Όλο και περισσότεροι κλείνουν εσπευσμένα ραντεβού στον γιατρό τους, όλο και περισσότεροι μετανιώνουν για την τυφλή εμπιστοσύνη που έδειξαν στο διεφθαρμένο σύστημά τους. Για έναν εμβολιασμό που νόμιζαν θα τους εξασφάλιζε υγεία, ελευθερία και χρήματα και αντ’ αυτού μπλέξαν σ’ ένα σωρό περιπέτειες.


Παρ’ όλη τη γνώση, όμως, που αποκτά καθημερινά ο κόσμος για την επικινδυνότητα των εμβολίων, η πλάστιγγα του Τρόμου εξακολουθεί να γέρνει για κάποιους υπέρ του να τα κάνουν, μιας κι απ’ τη μια σκέφτονται τις παρενέργειες και απ’ την άλλη την πείνα! 

Έτσι, πολλοί ρισκάρουν εις γνώση τους τη ζωή τους για να μη χάσουν το μισθό τους! Για να μη χάσουν το μοναδικό τους έσοδο. Πολλώ δε μάλλον όταν έχουν να θρέψουν και μια οικογένεια.

Ο κόσμος φοβάται και είναι λογικό. Δεν έχει γνώση των δικαιωμάτων του, δεν γνωρίζει το σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία. Η Αριστερά φρόντισε τόσες δεκαετίες να κρατήσει τους Εργάτες στη λήθη. Να αναλάβει εργολαβικά την εξαπάτηση τους και εκείνοι να εναποθέσουν όλες τις ελπίδες πάνω της. 

Κι έτσι, τώρα που φτάσαμε στο τέλος, τώρα που καταργήθηκαν όλα σχεδόν τα εργασιακά μας κεκτημένα, τώρα που για να δουλέψουμε μας ζητούν να γίνουμε πειραματόζωα φαρμακευτικών, όλοι οι εργατοπατέρες σιωπούν. Και όχι απλά σιωπούν, αλλά τραβούν από κοινού με το Κράτος την ίδια ακριβώς γραμμή!

Εργάτες και Εργαζόμενοι, μην ελπίζετε σε κανέναν. Μόνοι μας θα υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας, μόνοι μας θα κερδίσουμε ξανά την Ελευθερία μας! Κανένας επαγγελματίας συνδικαλιστής ή κομματάρχης δεν πρόκειται να μας υποστηρίξει. Όλοι πληρώνονται από την ίδια τσέπη.

Αυτο-οργανωνόμαστε και Διεκδικούμε!

Μιλάμε με τους Συναδέλφους μας και συσπειρωνόμαστε! Σπάμε τον Φόβο και την Τρομοκρατία!

Προχωρούμε άμεσα σε ίδρυση σωματείων, συλλογή υπογραφών και επίδοση ψηφισμάτων στους Εργοδότες ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

Ερχόμαστε σε επαφή με δικηγόρους και εργατολόγους. Καταγγέλλουμε τους εκβιασμούς και ελέγχουμε τις υφιστάμενες συμβάσεις εργασίας μας. Ενημερώνουμε τους Εργοδότες πως δεν θα κάνουμε βήμα πίσω! Θα είμαστε ανυποχώρητοι σε κάθε άμεσο ή έμμεσο εμβολιαστικό εκβιασμό. Κι αν θέλουν να μας υποχρεώσουν να κάνουμε rapid ή μοριακά test για να δουλεύουμε, να μας τα πληρώνουν!


Στο δίλημμα: Εμβόλιο ή Απόλυση, απαντάμε: 
Αγώνας και καμία Υποχώρηση!

Με όσα μέσα και για όσο χρειαστεί. Ακόμα και με απεργίες. Παίρνουμε τους καλύτερους με το μέρος μας, δείχνουμε εμπράκτως στους Εργοδότες πως η απομάκρυνση μας θα οδηγήσει, μοιραία, στην καταστροφή της επιχείρησης τους.

Ακόμα κι είσαι μόνος/η και δέχεσαι πιέσεις. Μη σκύβεις το κεφάλι! Είτε δουλεύεις στον δημόσιο, είτε στον ιδιωτικό τομέα, ζήτησε εγγράφως τις όποιες απαιτήσεις. Κι αν συνεχίσουν τους εκβιασμούς απάντησε με υπεύθυνη δήλωση ότι επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα σου, αν συνεχίσουν να σε πιέζουν να προβείς σε μια ιατρική πράξη παρά την θέληση σου. 

Το σύνταγμα και η υφιστάμενη νομοθεσία είναι με το μέρος μας. Όποια αλλαγή και αν φέρουν, όποια ΚΥΑ ή άλλη νομοθετική ρύθμιση, αν δεν αλλάξει το σύνταγμα καμία υποχρεωτικότητα δεν πρόκειται να ισχύσει στους χώρους εργασίας. Θα προσπαθούν διαρκώς με προνόμια και εμπόδια να κάνουν τους Εργοδότες και τους Επιχειρηματίες να πιέζουν το προσωπικό τους για εμβολιασμό, χωρίς όμως να νομιμοποιείται η απόλυση, η αναστολή της εργασίας ή οτιδήποτε άλλο. 

Τα αφεντικά απ’ τη μεριά τους θα προσπαθούν με χίλιους δυο τρόπους, όπως: δυσμενή αλλαγή πόστου ή υποβάθμιση, να σε πιέζουν να το κάνεις. Απαντήστε με υπεύθυνες δηλώσεις κι αν έχετε την οικονομική δυνατότητα, είτε ατομικά, είτε συλλογικά, ακόμα και με αγωγές και εξώδικα!

Όποια νομική οδό κι αν διαλέξετε μείνετε τυπικοί στη δουλειά σας και μη δίνετε λαβές για απόλυση, αν πραγματικά εξαρτάστε από αυτήν. Κι αν θέλετε να φύγετε, σε καμία περίπτωση μην παραιτείστε! Περιμένετε να σας απολύσουν για να λάβετε αποζημίωση και να υπάρχει δυνατότητα εισόδου στο Ταμείο Ανεργίας.

Μην υποχωρείτε, μην υποκύπτετε στη λογική της χαμένης μάχης. Μην προδικάζετε το αποτέλεσμα. Μείνετε μακριά από πεσιμιστές και βολεμένους ρουφιάνους. Και μην ξεγράφετε τους εμβολιασμένους!

Οι περισσότεροι εμβολιάζονται παρά τη θέληση τους. Πολλοί το έχουν ήδη μετανιώσει και λένε: «Ως εδώ! Δεν κάνω τρίτη και τέταρτη δόση!». Το κυβερνητικό αφήγημα καταρρέει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Δομές πλήρως εμβολιασμένων, όπως τα γηροκομεία, νησιά «Covid free», γεμίζουν κρούσματα απ’ τις νέες μεταλλάξεις. 

Στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμένους, όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Αγγλία και το Ισραήλ, η πλειοψηφία των νοσηλευομένων και των νεκρών είναι πλέον εμβολιασμένοι! Στην Ελλάδα αποκρύπτουν τα στοιχεία. Ξάφνου τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι προσωπικά δεδομένα, παρ’ ότι επιβάλλεται να τα κάνεις σημαία για να ταξιδεύεις και να μπαίνεις σε γήπεδα και εστιατόρια.

Ο κόσμος οδηγείται στην παράνοια, σπρώχνουν την κοινωνία στον εμφύλιο – σ’ ένα νέο Εθνικό Διχασμό για να διώξουν τις ευθύνες από πάνω τους. Βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό των Εργοδοτών. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι άμοιροι ευθυνών, υπάρχουν όμως και πολλοί που προς τιμήν τους πάνε για την ώρα κόντρα.

Όσοι ζητούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό διαπράττουν ποινικό αδίκημα. Κάθε απόλυση με αιτιολογία την άρνηση εμβολιασμού είναι άκυρη! Δεν υπάρχει η παραμικρή, έστω και αντισυνταγματική κυβερνητική οδηγία ή νομοθετική ρύθμιση που να επιβάλλει τον εμβολιασμό και να δικαιολογεί βάση αυτού μείωση μισθού, απόλυση ή αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών.

 Υπάρχει μόνο μία κρατική μηχανή, αποτελούμενη από πολιτικούς, δημοσιογράφους και ΜΜΕ, οι οποίοι διασπείρουν καθημερινώς ψεύδη και απειλές προς άπαντες δεν έχουν εμβολιαστεί, λέγοντας παράλληλα πως είναι και η μειοψηφία! Τη στιγμή που η πλειοψηφία του λαού, πάνω απ’ το 60% δεν έχει εμβολιαστεί και τα ραντεβού καθημερινά μειώνονται!

Μην υποκύπτετε σε κανέναν εκβιασμό, να ζητάτε πάντοτε εγγράφως τις όποιες απαιτήσεις έχουν από σας οι Εργοδότες. Να επικοινωνείτε με νομικούς και να ζητάτε οδηγίες!

Πάνω απ’ όλα, όμως, συσπείρωση με άλλους Εργαζόμενους! Η δύναμη μας είναι η Συνοχή μας! Η από κοινού αντίσταση στον Φόβο. Χωρίς κόμματα, οργανώσεις και λοιπές ταμπέλες. Η ανάγκη για άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης δεν αφήνει χρονικά περιθώρια για ιδεολογικές ζυμώσεις. Προέχει η αποφυγή του εμβολιασμού, η προάσπιση της Υγείας και της Αξιοπρέπειας μας!

Έλληνες Εργαζόμενοι μη σκύβετε το κεφάλι! Αντισταθείτε στους εκβιασμούς Εργοδοσίας – Κράτους!
Αλέξανδρος Τζούλιος
Ακολουθούν 10 βασικά επιχειρήματα ενάντια στην άμεση ή έμμεση επιβολή του εμβολιασμού. Η λίστα θα ανανεωθεί αν δημοσιευθεί κάποιο νέο ΦΕΚ που αλλάζει τα δεδομένα. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αντιγράψει τις κάτωθι θέσεις και να τις χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν (ως υπεύθυνη δήλωση, κείμενο για συλλογή υπογραφών κλπ.). Πάντοτε με τη σύμφωνη γνώμη των νομικών σας!


Άπαντες οι υπογράφοντες δηλώνουμε τα εξής:
Από την αρχή της πανδημίας του νέου κορονοϊού τηρήσαμε απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα και όλες τις κυβερνητικές οδηγίες, όσο παράλογες και αυτο-αναιρούμενες κι αν ήταν. Ουδέποτε αρνηθήκαμε να υπακούσουμε στους κανόνες υγιεινής της εταιρείας και καταφέραμε, όχι μόνο να μην κλείσει η επιχείρηση αλλά και τα όποια κρούσματα να μετρώνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

 Η μέχρι τώρα πορεία μας απέδειξε πως η επιχείρηση είναι επαρκώς προστατευμένη και δεν απαιτούνται περαιτέρω μέτρα ή περιορισμοί γι’ αυτό και αρνούμαστε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μας!
Είναι προδήλως παράνομο και αντισυνταγματικό να υποχρεωθούμε στην οποιαδήποτε ιατρική πράξη, παρά την σύμφωνη γνώμη μας, πολλώ δε μάλλον με ένα πειραματικό σκεύασμα αμφιβόλου ποιότητος που ήδη καταγραφεί σε πανελλαδικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο σωρεία πολύ σοβαρών παρενεργειών (όπως θρομβώσεις, φλεγμονές, καρδίτιδες), ακόμα και θανάτους! 

Ποιος εγγυάται πως αν λάβουμε το εν λόγω σκεύασμα (ανεξαρτήτου εταιρείας) δεν θα καταλήξουμε σε μια ΜΕΘ ή ακόμα χειρότερα στο νεκροταφείο; Οι κατασκευάστριες εταιρείες, όπως και το ελληνικό δημόσιο είναι πλήρως απαλλαγμένοι από τις όποιες αστικές και ποινικές ευθύνες τους αναλογούν σε περίπτωση εμφάνισης παρενεργειών. Ο εκάστοτε άνθρωπος εμβολιάζεται, εν υπογράφως, με ατομική του ευθύνη και μόνο!

Αρνούμαστε να γίνουμε πειραματόζωα βάζοντας τη ζωή μας σε κίνδυνο! Αρνούμαστε να παίξουμε ρώσικη ρουλέτα με την υγεία μας, χάριν των όποιων πολιτικών/οικονομικών συμφερόντων της παρούσας ή της όποιας άλλης μελλοντικής κυβέρνησης!
Αρνούμαστε να βάλουμε στο σώμα μας ένα πειραματικό σκεύασμα που κυκλοφορεί με κατ’ επείγουσα αδειδότηση και που ο έλεγχος του θα ολοκληρωθεί το 2023! 

Που «ελέγχθηκε» μόνο σε υγιείς ανθρώπους μέσα σε μόλις τρεις μήνες, αντί δύο έτη που απαιτεί το πρωτόκολλο. Όπως επίσης, αρνούμαστε να κάνουμε και οποιοδήποτε άλλο «νέο» και «βελτιωμένο» εμβόλιο έρθει σε λίγο καιρό κατευθείαν απ’ το εργαστήριο για να δοκιμαστεί πάνω μας!

Αρνούμαστε να λάβουμε ένα σκεύασμα το οποίο έχει ήδη προκαλέσει παρενέργειες σε Συναδέλφους και συγγενείς μας!
Αρνούμαστε να λάβουμε ένα πειραματικό σκεύασμα που είναι ανίκανο να χτίσει το λεγόμενο «τοίχος ανοσίας» εφόσον οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ πεθαίνουν απ’ τον ιό! Μάλιστα, στις χώρες με τους περισσότερους εμβολιασμούς (Αγγλία, Ισραήλ, Η.Α.Ε. κλπ.) η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων, των νοσηλευομένων και των νεκρών, από τη νέα μετάλλαξη Δ, είναι εμβολιασμένοι!

Είμαστε διατεθειμένοι να συνεχίσουμε να διενεργούμε Self Test σε εβδομαδιαία βάση για όσο χρειαστεί, ώστε να διασφαλίζεται πως δεν είμαστε φορείς του ιού. Ακόμα κι αν πάψουν να χορηγούνται δωρεάν απ’ το κράτος, θα επωμιστούμε το κόστος του ενός Self Test την εβδομάδα για την διασφάλιση της καλής και απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρείας!

Αρνούμαστε να υποχρεωθούμε σε εβδομαδιαίους ή συχνότερους εργαστηριακούς/μοριακούς ελέγχους (Rapid ή PCR Test) επιβαρυνόμενοι με τα υπέρογκα κόστη τους!

Αρνούμαστε τον εξαναγκασμό μας σε εμβολιασμό με τον οποιοδήποτε άμεσο ή έμμεσο τρόπο! Με αποκλεισμούς, περιορισμούς ή οικονομικές ζημιές που θα προκληθούν στις οικογένειες μας από την απαίτηση φερειπείν της διεξαγωγής ενός Rapid ή PCR Test ανά 72 ώρες.

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων τάσσεται ενάντια στην αποδέσμευση, προώθηση και επεξεργασία των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων κάθε Έλληνα πολίτη που αφορούν το ιατρικό του ιστορικό και κατά συνέπεια το πιστοποιητικό εμβολισμού του. 

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην Πρωθυπουργός κα. Β.Θάνου, όπως και σωρεία συνταγματολόγων, εισαγγελέων και νομικών τάσσονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολίου, όπως και σε κάθε άλλη διάκριση βάση αυτού.

 Το Συμβούλιο της Ευρώπης με την υπ. αρ. 15212/26.01.2021 απόφαση του ορίζει πως ουδείς επιτρέπεται να πιέζεται ή να εξαναγκάζεται σε οποιονδήποτε εμβολιασμό παρά την θέληση του, όπως και να βιώνει τις οποιεσδήποτε διακρίσεις βάση αυτού. 

Ορισμένοι απ’ τους καλύτερους Έλληνες επιστήμονες και ιατρούς, όπως ο Επιδημιολόγος και Καθηγητής Παθολογίας του πανεπιστημίου του Στάνφορντ κος. Ι.Ιωαννίδης, ο Καθηγητής κλινικής φαρμακολογίας του ΑΠΘ κος. Δ.Κούβελας, ο Ογκολόγος και Διδάκτωρ μοριακής ανοσολογίας κος. Δ.Αντωνίου, ο Καθηγητής καρδιολόγος και Διδάκτωρ του ΕΚΠΑ κος. Κ.Αρβανίτης και πολλοί άλλοι μιλούν καθημερινά ενάντια στην επιβολή των εμβολίων, όπως και κρούουν τον κώδωνα για την επικινδυνότητα τους αποτρέποντας δημοσίως τα άτομα κάτω των 60 ετών απ’ το να τα κάνουν!

Είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε μέχρι τέλους για την προάσπιση της Ζωής, της Υγείας και της Αξιοπρέπειας μας! 

Διατηρούμε και επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας σε περίπτωση που επικρατήσει και εφαρμοστεί από την εργοδοσία μια ΚΥΑ ή άλλος νόμος που θα προστάζει ή θα επιτρέπει την Απόλυση ή την Αναστολή της εργασίας μας υπό καθεστώς αδείας άνευ αποδοχών ή την άρνηση αποδοχής των υπηρεσιών μας αν δεν έχουμε εμβολιαστεί κατά του ιού SARS-COV-2.


Υποχρεωτικός Εμβολιασμός Υγειονομικών


Ενημέρωση αναφορικά με τη νέα τροπολογία για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, του προσωπικού του ΕΚΑΒ και των υπαλλήλων των γηροκομείων.

Η εν λόγω τροπολογία είναι προδήλως παράνομη και αντισυνταγματική για μια πλειάδα λόγων. Δεν υπάρχει ούτε μία γραμμή που να είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα και την κείμενη νομοθεσία, ακόμα και με τον νόμο για τα εμβόλια που οι ίδιοι ψήφισαν πρίν ένα χρόνο!

Κράτος Μπανανία! Κόπτεται τάχα για την πανδημία, επιβάλλοντας τον εμβολιασμό έναντι ενός ιού που (απ’ ότι φαίνεται) δεν ξέρει καν το όνομα του! Ενώ παραδέχονται ευθέως πως οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ κολλούν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ μεταδίδουν, εφόσον επιβάλλουν τα rapid test σε όλους ανεξαιρέτως, σε δομές, όπως τα γηροκομεία, και στις ιδιωτικές κλινικές!

Η τροπολογία αναφέρεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορονοϊού «COVID-19»! Κι όμως, αυτό το σοβαρό, υπεύθυνο και αψέκαστο Κράτος έκανε τέτοια ολυμπιακού μεγέθους γκάφα! Συνεπώς η διάταξη είναι εξ ορισμού άκυρη, μέχρις ότου διορθωθεί με νέα σύγκληση της Βουλής!

Εκτός αυτού, βάση του περσινού νόμου για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό απαιτείται η Εισήγηση της Επιτροπής Εμβολιασμών. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί εδώ, διότι ένα βράδυ ψήφισαν μια διάταξη που έλεγε ότι ο Υπουργός Υγείας δεν δεσμεύεται από αποφάσεις γιατρών και υγειονομικών επιτροπών! 

Κι αυτό φάνηκε και στο πρόσφατο «lockdown» στην Μύκονο, όπου ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Χ.Γώγος είπε ότι δεν ήταν εισήγηση της Επιτροπής κι έτσι το μάζεψαν άρον άρον!

Βάση του ίδιου περσινού νόμου, η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού μπορεί να έχει μόνο σύντομη χρονική ισχύ και να αφορά συγκεκριμένες ομάδες πληθυσμού ή συγκεκριμένες περιοχές και αυτό μόνο σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης.

 Εδώ ούτε έκτακτη ανάγκη έχουμε εφόσον όλα είναι ανοιχτά, δεχόμαστε σωρηδόν τουρίστες και οι ΜΕΘ είναι άδειες, ούτε τοπικό χαρακτήρα, ούτε βραχυπρόθεσμη ισχύ. Η τροπολογία ισχύει μέχρι το τέλος του έτους (31/12) για όλο το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
 Υγείας.

Πέραν όλων αυτών, η εν λόγω τροπολογία είναι παράνομη και αντισυνταγματική καθώς παραβιάζει όλες τις γνωστές διατάξεις του Συντάγματος περί ελευθερίας του ατόμου, όπως και είναι ενάντια στη Σύμβαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στον Κώδικα της Νυρεμβέργης, στο πρόσφατο ψήφισμα (15212/26.01.2021) του συμβουλίου της Ευρώπης περί μη υποχρεωτικού εμβολιασμού και διακρίσεων επ’ αυτού, αλλά και στην εισήγηση της Ανεξάρτητης Αρχής Προσωπικών Δεδομένων.

Παραβιάζει κατάφορα τα προσωπικά δεδομένα, την ελευθερία βούλησης και έκφρασης, την σωματική ελευθερία του ατόμου και θέτει σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων Ελλήνων επιβάλλοντας σε όλους ανεξαιρέτως ένα πειραματικό εμβόλιο που έχει στείλει δεκάδες ανθρώπους στον θάνατο, πάμπολλους στις ΜΕΘ και εκατοντάδες άλλους να υποφέρουν από παρενέργειες, με ορισμένες εκ των οποίων να προξενούν μόνιμη βλάβη στον οργανισμό. 

Επιπλέον, βάση της εργασιακής νομοθεσίας δεν προβλέπεται πουθενά αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών! Πολλώ δε μάλλον κατάργηση της υγειονομικής ασφάλισης του Εργαζομένου! 

Περισσότερα για την παράνομη επιβολή του εμβολιασμού μπορείτε να διαβάσετε στην άριστη νομική ανάλυση της Εφέτριας Δ.Δ κας. Ασπασίας Καλαφάτη, εδώ: 

Η γελοιότητα του Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να πει πως το Σύνταγμα επιτρέπει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό επικαλούμενος την παράγραφο 4 του άρθρου 25, που λέει ότι: «το Kράτος δικαιούται να αξιώνει από όλους τους πολίτες την εκπλήρωση του χρέους της κοινωνικής και εθνικής αλληλεγγύης».

 Ο ίδιος άνθρωπος που φτωχοποιεί το λαό καταστρέφοντας την οικονομία, ο ίδιος άνθρωπος που έφερε τον ιό στην χώρα μαζί με όλες του τις μεταλλάξεις λόγω των ανύπαρκτων μέτρων πρόληψης που πήρε, επικαλείται τώρα την Αλληλεγγύη! Η μόνη Αλληλεγγύη που θα δείξουμε είναι σε όσους αντιστέκονται σ’ αυτή τη Δυστοπία!

Όσον αφορά την απόλυση που δήθεν δεν προβλέπεται στην τροπολογία, είναι κάτι που δεδομένα μπορεί να συμβεί αν δεν πάει κάποιος στη δουλειά του για πάνω από μερικές μέρες. Εδώ βέβαια υπάρχει η αιτιολογία της άρνησης αποδοχής εργασίας από μεριάς του Εργοδότη και όχι η αναίτια απουσία. Οπότε είναι ερώτημα αν μπορεί όντως να στοιχειοθετηθεί απόλυση.

Σε κάθε περίπτωση, όπως ανέφερα και πρίν, αυτό που πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε βρεθεί σ’ αυτή τη δυσμενή θέση είναι να ζητήσει εγγράφως τις απαιτήσεις του Εργοδότη του για εμβολιασμό κι εφόσον του πει ότι τον θέτει σε καθεστώς Αναστολής άνευ αποδοχών να ζητήσει και πάλι χαρτί ότι αρνείται (ο Εργοδότης) να αποδεχθεί τις υπηρεσίες του μέχρις ότου εμβολιαστεί. Έπειτα, ανά μια τουλάχιστον φορά την εβδομάδα να επικοινωνεί με την επιχείρηση αιτούμενος γραπτώς να επιστρέψει. 

Θα πρέπει με κάθε κόστος να παλέψουμε ώστε να μην στοιχειοθετηθεί εις βάρος μας απόλυση εν όσο βρισκόμαστε σε καθεστώς αναστολής μέχρις ότου λήξει ή αρθεί αυτή η παράνομη και απάνθρωπη διάταξη!

Αν αντιδράσουμε μαζικά είναι δεδομένο πως θα υπάρξει τεράστιο κόλλημα σε εκατοντάδες επιχειρήσεις και δημόσιες υπηρεσίες. Θα χάσουν πολύτιμο ανθρώπινο δυναμικό που δεν θα μπορούν να αντικαταστήσουν, καθώς η εμπειρία είναι αναντικατάστατη! 

Κανένας νέος δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει μέσα σε λίγους μήνες το επίπεδο ενός πολύπειρου παλιού. Είναι δεδομένο πως όσες μονάδες και επιχειρήσεις διώξουν κόσμο θα υπολειτουργούν! Εκτός αυτού, θα είναι ντροπή για όσους δεχθούν να προσληφθούν με τρίμηνες συμβάσεις να καλύψουν αυτά τα κενά. 

Κάποιοι όμως, δυστυχώς, θα το κάνουν. Χρέος δικό μας είναι να είμαστε ενωμένοι σχηματίζοντας ένα αρραγές Εργασιακό Μέτωπο Αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα!

Ο αγώνας μας είναι πρωτίστως για το μέλλον των παιδιών μας. Εφέτος που συμπληρώνονται 200 χρόνια απ’ την ελληνική Επανάσταση ας δείξουμε σε όλους όπως είμαστε άξιοι συνεχιστές του έργου των προγόνων μας!

Τα κεφάλια ψηλά – ένας νέος αγών μόλις τώρα αρχινά!


1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας, σήμερα το μεσημέρι ήρθε μήνυμα στην ομαδική της κόρης μου από τον εργοδότη της που ζητά εμβολιασμό για να συνεχίσει την εργασία, είναι σερβιτόρα σε καφέ της περιοχής μας ,μένουμε Νίκαια. 21 χρόνων κοριτσάκι είναι, πως μπορώ να την προστατεύσω;Τι κάνω σαν μάνα από δω και περα;ζητάω την βοήθεια σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή