Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ 28/7/2021

ΓΕΡΟΝΤΑΣ Κ.: «ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ»


       Κοινοποιεί ο Γεωκών

Παιδιά μου, η μετατόπιση του άξονα της Γης θα προκαλέσει πλημύρες σεισμούς και μεγάλες καταστροφές, με αποτέλεσμα μεταξύ άλλων να βυθιστεί κάτω από την θάλασσα, μεγάλο μέρος της Αμερικής μέχρι την Γη των Ινδιάνων, ο Καναδάς, και η 1/2 Αγγλία θα είναι κάτω από το ΝΕΡΟ.

Θα τραβηχτεί η θάλασσα προς τα μέσα σε όλο τον κόσμο, θα βυθιστούν χώρες, και στην Ελλάδα θα συμβεί αυτό αλλά ένα μικρό ποσοστό 10%

Θα συμβούν μεγάλα γεγονότα…. Μπορεί να είναι τώρα η να γίνουν λίγο αργότερα, τότε θα έρθουν στην Κωνσταντινούπολη αλλά θα δούμε ταυτόχρονα να συμβαίνουν και αυτά που σας είπα προηγουμένως.

Οι Αμερικανοί θα έρχονται στην Ελλάδα και θα αγοράζουν ΕΝΑ ΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΓΙΑ $ 20 δολάρια !!! θα γίνουν όλα αυτά παιδιά μου θα τα δείτε, θα έχουμε πολλά γεγονότα…Σύντομα, οι εταίροι μας θα μας ξεχάσουν εντελώς.

Τώρα θα αρχίσουν να πέφτουν Κυβερνήσεις ( σε όλο τον κόσμο) η μια μετά τη άλλη, και εδώ στην Ελλάδα θα πέσουν σύντομα, έρχεται η ώρα, Ο Κύριος θα τους αφήσει να φαγωθούν μεταξύ τους, οι άθεοι με τους αντίχριστους.

Τώρα άφησε, Ο Κύριος, αυτήν την περίοδο ΑΝΟΧΗΣ για να φανεί ποιοι θα μείνουν μαζί του, και ποιοι Ιεράρχες, Ιερείς και μοναχοί θα είναι μαζί Του, στο Ιερατείο δεν έχουν καταλάβει τι έχουν κάνει, ο κόσμος άρχισε να τους μισεί ( για την συμπεριφορά τους) ξέρετε παιδιά μου τι σημαίνει να τους μισεί ο κόσμος…ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ…

Δεν είναι πια ιερείς αλλά ρασοφόροι και άδειοι κάτω από το ράσο, αυτοί θα μετανιώσουν, δεν έχετε ιδέα πόσο θα μετανιώσουν, αλλά θα είναι πολύ αργά γι’αυτους…αχ παιδιά μου, τι έχει να γίνει, κρατηθείτε γερά από το κατάρτι, κρατηθείτε γερά από Τον Χριστό από τον Ουράνιο Πατέρα από την Αγία τριάδα από την Παναγία την Μητέρα σας…

Έρχεται, Ο ΚΥΡΙΟΣ, δριμύτατος και χωρίς ελαστικότητα πλέον, θα δείτε πολλά ακόμα, βλέπετε τα σημεία των καιρών, Ο Κύριος μας τα έχει δείξει, τα σημεία των καιρών βοούν, τα σημεία των καιρών άγγιξαν την πόρτα και εσείς δεν τα βλέπετε…

ΤΩΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ για να  δείτε ότι πλημμυρίσατε από τις αμαρτίες σας…

Λένε ότι θα γίνει σεισμός εδώ, θα γίνει σεισμός εκεί, λένε ότι θα γίνει πλημμύρα εδώ, θα γίνει πλημύρα εκεί… ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ στην πόρτα την δική σας, θα τα δείτε μπροστά σας…

ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΣΑΣ, είναι η πλημμύρα από αυτά που κάνατε, οι σκέψεις, οι λογισμοί, η απιστία, η χλωμότητα ΚΑΙ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ, η αχαριστία προς Τον Ουράνιο Πατέρα, προς Τον Χριστό σας, προς Την Παναγία προς Την Αγία Τριάδα προς Τον Δημιουργό σας….

ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ…


Ο Γέροντας μας είπε να ξαναδιαβάσουμε κάποια από τα μηνύματα του διότι όλα αυτά θα συμβούν :

1. Η ΤΟΥΡΚΙΑ θα δεχτεί πολύ μεγάλο κτύπημα από σεισμό, αυτό όμως που θα προκαλέσει την μεγαλύτερη καταστροφή στην Τουρκία θα είναι Ο ΘΥΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ………Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΜΙΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ……..ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ….

2. θα βυθιστεί η μισή Αμερική, θα ανοίξει στα τέσσερα το Βατικανό, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά, δεν ξέρω αν ο Καναδάς θα είναι πάνω από το νερό η κάτω από το νερό…ότι υπόλοιπο θα μείνει θα είναι κάτω από το βλέμμα του Βασιλεα Ιωάννη.

( Θα δείτε ) τα σημεία των καιρών, ΠΛΗΜΗΡΕΣ, ΣΕΙΣΜΟΙ, ΦΩΤΙΕΣ, ΒΥΘΙΣΕΙΣ κλπ……ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ θα σχισθεί στα τέσσερα, η Αμερική μέχρι την χώρα των Ινδιάνων θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, και όλα αυτά θα τα δούμε…..εάν οι ξένοι δεν αλλάξουν πολιτική απέναντι στην Ελλάδα θα έχουν να κάμουν με Τον Χριστό .…να προσέξουν πολύ την συμπεριφορά τους διότι ακόμη και τα πουλιά στην χώρα τους δεν θα γνωρίζουν που θα κρυφτούν, ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ…….. τα νερά θα φτάσουν έως την χώρα του Πόντου και εκεί θα σταματήσουν …..θα γίνουν μεγάλοι στην θάλασσα……..( εννοεί σεισμούς )

3. Θα τους ανατρέψει Ο ΚΥΡΙΟΣ την ώρα που θα κάνουν την αποβίβαση….. Μεγάλο κακό θα βρει την Τουρκία, θα τρέχουν με τις πτέρνες στο σβέρκο, θα βουίζει η γη, θα ανοίξει τα σπλάχνα της, και θα τους καταπιεί, μεγάλο κακό θα τους βρει».

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΗΜΙΤΗ: Ἔρχονται πολλά, ἔρχονται πολλά, μεγάλα κύματα θὰ εἶναι αὐτὰ κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ῶ, μεγάλα κύματα θὰ εἶναι αὐτά, τὰ πάντα θὰ συνεπαίρνουν στὸ διάβα τους, δὲν θὰ ἀφήνουν τίποτα ὀπίσω ὑπαρκτό, ὅλα θὰ καταστρέφονται σὲ ἕνα λεπτό.

Θὰ ἀνακατευτεῖ ἡ γῆ, ἂν μπορεῖτε νὰ τὸ καταλάβετε αὐτό. Τί σημαίνει ὅταν λέγει κάποιος ἀνακατεύω; Ἀνακατεύω κυκλικά, ἀνακατεύω ἀπὸ ἐδῶ, σηκώνω ἀπὸ ἐκεῖ, τὸ πάω ἀπὸ ἐδῶ, τὸ πάω ἀπὸ ἐκεῖ; Αὐτὸ εἶναι τὸ ἀνακατεύω, δὲν σημαίνει ὅτι πρέπει νὰ εἶναι κυκλικό, μπορεῖ νὰ εἶναι κυκλικό, μπορεῖ νὰ εἶναι ὅμως καὶ ἀνακατευτικό.

Μία ἄλλη εἰκόνα ἔρχεται τώρα μὲ ὄρνεα εἰς τὸν οὐρανό. Κύριε τῶν Δυνάμεων! Γιὰ φαντάσου νὰ σηκώνεται πρὸς τὰ πάνω μιὰ ὁλόκληρη περιοχή! Τὸ ἡφαίστειο τῆς Σαντορίνης θὰ εἶναι ἕνα παιχνιδάκι συγκριτικά. Πῶς θὰ τὰ ἀντέξουμε ὅλα αὐτὰ Κύριε, πῶς θὰ τὰ ἀντέξουμε;



6 σχόλια:

  1. Αντί σχολίου ,υπενθύμιση της επί τη αποχωρίσει δηλώσεως.
    http://oimos-athina.blogspot.com/2021/05/blog-post_643.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δωρεάν διακοπές για όλους... Πάνω στο κύμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ανθρώπινος πολιτισμός θα μετατραπεί σε ένα τιτάνιο ... Τιτανικό

      Διαγραφή
  3. και εγερθησονται πολλοι φευδοχριστοι και φευδοπροφητες...οπως καλη ωρα τωρα....ειπε ο Κυριος για τις εσχατες ημερες που διανυουμε..ελπιζουμε στο ελεος Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ἀπὸ ψηλά, μέσα ἀπὸ τὸ λιμάνι θἄρθῃ ὁ χαλασμός».
      Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

      Διαγραφή
  4. ”Παιδιά μου η Χίος θα καεί το ίδιο και η Λέσβος. Το θηρίο που είναι στο Αιγαίο με 9,5 ρίχτερ θα ξυπνήσει. Η Κρήτη, τα νησιά, θα γίνουν στάχτη και ερείπια, νεκροί πολλοί, συντρίμμια, οι φλόγες καίνε τα πάντα, βοήθεια από κανέναν, τι πελώρια κύματα σηκώνονται Θεέ μου για να σβήσουν τις φωτιές!! Σκοτάδι και στάχτες παντού χάνεται ο ήλιος από την Ελλάδα μοιρολόγια και βλασφημίες ακούγονται από άκρη σε άκρη της Ελλάδας ο κόσμος τρέχει πάνω κάτω τρελοί όλοι δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται (αρχίζουν και τρέχουν δάκρυα από τα μάτια της) τι κακό θα μας βρει όλους!!”

    Μια ευλογημένη γηραιά κυρία από την Κέρκυρα που
    ζει εν παρθενία και δεν ακούει τις "ειδήσεις" του κερατά

    ΑπάντησηΔιαγραφή