Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΖΗΤΑΕΙ Η ΨΕΥΔΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ!

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: ΤΟ 80%(!)
ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ RAPID-TEST
ΗΤΑΝ ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ!!!







Αντιγράφουμε απο την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung

Το ποσοστό των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων στις ταχείες(rapid) δοκιμές για Corona στο Αμβούργο αυξήθηκε σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες. 

Ενώ την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου ήταν ήδη λίγο πάνω από το ήμισυ, τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου ήδη το 80% των ατόμων με θετικό αποτέλεσμα του rapid-test Corona δεν είχαν “μολυνθεί“, όπως προκύπτει από την απάντηση της Γερουσίας σε ερώτηση της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU. 

Στις εβδομάδες που μεσολάβησαν, το ποσοστό των ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων που ανιχνεύθηκαν με τη δοκιμή PCR αυξήθηκε από 52 σε 69 και από 71 σε 75 τοις εκατό.

Ο εκπρόσωπος κοινωνικής πολιτικής της κοινοβουλευτικής ομάδας του CDU, Andreas Grutzeck, χαρακτήρισε ανησυχητικό, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα, το υψηλό ποσοστό λανθασμένων αποτελεσμάτων για τους θιγόμενους. Το γενικό ερώτημα είναι “πόσο ουσιώδης είναι ακόμα η σημασία των ταχέων δοκιμών”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου, πραγματοποιήθηκαν σχεδόν 308.000 εξετάσεις στα κέντρα ταχείας εξέτασης, λίγο κάτω από 29.000 σε κέντρα ημερήσιας φροντίδας, περίπου 382.000 σε σχολεία και περίπου 34.000 σε γηροκομεία. 218 θετικά αποτελέσματα αναφέρθηκαν, αν και τελικά μόνο 44 επιβεβαιώθηκαν.

Ο Grutzeck δήλωσε ότι είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Γερουσία άρχισε να επιβλέπει/εποπτεύει τα εξεταστικά κέντρα μόλις τον Ιούνιο. Παράλληλα, υπήρχαν ήδη καταγγελίες για απάτη. 

“Λίγη περισσότερη επαγγελματική μέριμνα θα έπρεπε να υπάρχει και σε μια πανδημία”, δήλωσε ο πολιτικός του CDU. Στις 23 Ιουνίου, υπήρχαν 404 κέντρα ελέγχου στο Αμβούργο, εκ των οποίων 91 σε φαρμακεία, σύμφωνα με την απάντηση της Γερουσίας. 

Είκοσι πέντε από αυτά είχαν κλείσει τουλάχιστον προσωρινά, μεταξύ άλλων λόγω ελλείψεων υγιεινής – δώδεκα στην περιοχή Mitte, έξι στην Altona, τρία στην περιοχή Nord, δύο στο Wandsbek και από ένα στο Bergedorf και στο Harburg.



ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ


Με αυτό το τεστ, το αναξιόπιστο και ενοχοποιητικό κατά 80% των "αθώων από covid 19" ανθρώπων, επιχειρεί η ψευτοκυβέρνηση να πιέσει τους ανεμβολίαστους, με εντελώς αντισυνταγματικό τρόπο, να κάνουν το εμβόλιο! Ιατρική πράξη με πειραματικό γενετικά τροποποιητικό φάρμακο θέλουν να την καταστήσουν υποχρεωτική!

Είναι τα πάντα στα χέρια του λαού! Δεν πρέπει να επιτρέψουμε το χειρότερο διαχωρισμό που συνέβη ποτέ, το υγειονομικό apartheid που θέλουν να επιβάλουν, τον κοινωνικό ρατσισμό!

Οι εμβολιασμένοι πρώτιστα δεν πρέπει να το αποδεχτούν! Να χωριστούν από τους φίλους και οικείους τους! Τί άλλο πρέπει να δουν για να καταλάβουν ότι τα "μέτρα" έχουν δαιμονική ενέργεια και προοπτική; Πρέπει να σταθούμε όρθιοι όλοι απέναντι στην επιβολή διαχωρισμού του λαού!


2 σχόλια:

  1. Κανείς να μην δεχθεί να ταξιδέψει επιδεικνύοντας τεστ!!!
    Αν γίνει αυτό το πολύ σε μία εβδομάδα θα το πάρουν πίσω το μέτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή