Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΑΘΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!Ι


ΕΙΠΕ ΙΕΡΕΑΣ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ:«Η ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΙΚΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΚΑΙ ΩΣ «ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ» Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΥΤΙΛΙΝΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ



Σε αργία ο παπάς της Πηγής
Εγγράφως καλούσε τους πιστούς να μη φοράνε μάσκα παραβαίνοντας τη σχετική εγκύκλιο

Σε αργία έθεσε προχθές τον ιερέα του ναού της Πηγής με απόφαση του που κοινοποιήθηκε σε όλους τους ιερείς της Λέσβου, ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης Ιάκωβος.

Ο ιερέας ο οποίος είχε δεχθεί έντονες παρατηρήσεις από τη Μητρόπολη όταν κατά παράβαση των εντολών της πραγματοποίησε αγιασμούς από σπίτι σε σπίτι τις μέρες των Φώτων εκτός της αργίας στερείται με την ίδια απόφαση και το μισθό του επ’ αόριστον.

Όπως έγινε γνωστό ο ιερέας πραγματοποιούσε θρησκευτικές τελετές με ανοιχτές τις πόρτες σε όλους όσους θα ήθελαν να συμμετέχουν. 

Ενώ στην είσοδο του ναού είχε αναρτήσει ανακοίνωση στην οποία σημείωνε ότι: 

«Η μασκοφορία εντός του Αγίου Οίκου αμφισβητεί την παντοδυναμία του Θεού. Με τη μάσκα δείχνουμε πως δεν είμαστε σίγουροι για τη δύναμή Του και πως δεν εμπιστευόμαστε την αγάπη Του». 

Σημείωνε επίσης ότι η είσοδος στο ναό είναι ελεύθερη η δε μασκοφορία δεν επιβάλλεται και ούτε θα γίνεται έλεγχος.





ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Ο υπέρτιτλος είναι του ιστολογίου μας και ο τίτλος του Ηλία Σκουντριάνου, ενώ ο κανονικός τίτλος του άρθρου είναι με μπλε γράμματα κάτωθεν της φωτογραφίας





6 σχόλια:

  1. Προσέχετε ουν εαυτοίς και παντί τω ποιμνίω εν ω υμάς το Πνεύμα το Άγιον έθετο επισκόπους, ποιμαίνειν την εκκλησίαν του Κυρίου και Θεού, ην περιεποιήσατο δια του ιδίου αίματος.. εγώ γαρ οίδα τούτο, ότι εισελεύσονται μετά την άφιξίν μου λύκοι βαρείς εις υμάς μη φειδόμενοι του ποιμνίου. και εξ υμών αυτών αναστήσονται άνδρες λαλούντες διεστραμμένα του αποσπάν τους μαθητάς οπίσω αυτών.
    《Προσέχετε τους εαυτούς σας και όλο το ποίμνιο, στο οποίο το Πνεύμα το Άγιο σας έθεσε επισκόπους, για να ποιμαίνετε την εκκλησία του Θεού, την οποία απόχτησε με το αίμα το δικό του. Εγώ ξέρω ότι θα εισέλθουν σ’ εσάς μετά την αναχώρησή μου λύκοι άγριοι, που δε θα λυπούνται το ποίμνιο, και από εσάς τους ίδιους θα σηκωθούν άντρες μιλώντας διεστραμμένα, για να αποσπούν τους μαθητές πίσω τους》.

    Πράξεις των Αποστόλων κεφ 20

    Άξιος ομολογητής ο ιερέας!!!
    Ανάξιος ο δεσπότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως κάποιος τοπικός φορέας να δώσει κάποιο λογαριασμό για να στηρίξουμε τον άξιο ομολογητή ιερέα της Πηγής.
    Η Παναγιά μαζί μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νταξ η εικονομαχια κρατησε 120 χρονια, αλλα τοσα ο βαρλααμισμος και ο αρειανισμος απο το 400 μΧ, εχουμε "ψωμι" ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Παππούλη.
    Μη μασάς!
    Έτσι όπως τα γράφεις είναι.
    Εσύ κάνεις ό,τι μπορείς.
    Τα άλλα είναι του Θεού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άγιος !!!! Έτσι πλέον θα πρέπει να αποκαλούνται όσοι πράττουν τα στοιχειώδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή