Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ Η ΠΡΟΡΗΣΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΛΗΡΩΘΕΙ...


«ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΜΦΙΛΟΧΙΟΥ ΜΑΚΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΧΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ»
ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ




ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ..

ΠΟΙΑ ΛΥΧΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!!!

Κρυπτοχριστιανοί. Tο μεγάλο κακό που θα πάθουν οι τούρκοι.

Μιλά ο Σεβ. Μητροπολίτης Ν. Ζηλανδίας κ. Αμφιλόχιος Τσούκος πνευματικό τέκνο του Αγ. Αμφιλοχίου Μακρή για όσα του αποκάλυψε ο πνευματικός του πατέρας.

Λέει μεταξύ άλλων:

«Οι 'Ελληνες έφυγαν από τη μικρά Ασία για να μην είναι εκεί όταν θα γίνει το μεγάλο κακό. Για να μην βρεθούν συνένοχοι με τους Τούρκους που έκαναν τόσα κακά στην εκκλησία. 

Γιατί θα πάθουν μεγάλο κακό. Και μας έλεγε να μας αξιώσει ο Θεός να ανάψουμε τις σβησμένες λυχνίες της Μικράς Ασίας από τη λυχνία της Πάτμου.

Και να οργανώσουμε ιεραποστολές να πάμε απέναντι να κατηχήσουμε και να βαπτίσουμε τους αβάπτιστους και αστεφάνωτους κρυπτοχριστιανούς. 

Αυτοί δεν ευθύνονται τελείως που οι προπαπούδες τους εξισλαμίστηκαν. Υπήρχαν τότε λόγοι.»


 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ

8 σχόλια:

  1. Φημες λενε οτι ο αυτος ανθρωπος νοσηλευεται στην ψυχιατρικη κλινικη Ν.ζηλανδιας!!!

    Ποσο δολιο παραπλανητικο και διαβολικο αυτο το "Ο θεος επετρεψε να φυγουν κλτ"
    Μαλλον ξεχασαν να του πουν οτι οι Ελληνες δεν ηθελαν να φυγουν και οτι σφαγιαστηκαν και βιαστηκαν σχεδον 1.000.000 Ελληνες της Μ.Ασιας...
    Αρα μαλλον ο Γιαχβε "επετρεψε" στους Τουρκους να σφαξουν τους Ελληνες..
    και για ακομα μια φορα ο Θεος του,ζηταει το αιμα γυναικοπαιδων τι και αν εχουν περασει σχεδον 100 χρονια τι και αν εχει φυγει ολη αυτη η γενια εκεινων που τα επαθαν και εκεινων που τα εκαναν, παει περα η συγχωρεση και η αγαπη του και καλα "παναγαθου" αρκει να ικανοποιησει την διψα για αιμα και των ποιο αρρωστημενων οπαδων του!!

    Φυσικα για ακομα μια φορα δεν θα γινει τιποτα απολυτως και θα βγαινουν συνεχεια καινουργια αρθρα με καινουργιες "υποσχεσεις" του Μεγαλου μπας και σπασει ο διαολος το ποδαρι του και πετυχουν εστω μια φορα το 1% απο αυτα που λενε και απο κατω οι οπαδοι του με την "βολικη" επιλεκτικη μνημη που εχουν θα ζητωκραυγαζουν λες και τα ακουνε πρωτη φορα!!

    Βεβαια υπαρχει και το ποιο βολικο σεναριο για αυτους τους τυπους...να μας τον περασει για αλλη μια φορα ο Αλλαχ(ο ιδιος δηλ αλλα με αλλο ονομα!!!) ενα χερακι και να βρουνε ευκαιρια ακομα μια φορα οι μουσατοι και τα τσιρακια τους να μιλανε για αλλα 400 χρονια στις 10 γριουλες και τους 10 τρελους που κρατανε αυτο το μαγαζι ανοιχτο για το πως "τωρα ερχεται ο Θεος να μας ελευθερωσει"!!....
    Να δω ποτε ολος αυτος ο αθωος αμμορφωτος κοσμος που τους πιστευει θα αρχισει να κανει πραγματικες ερωτησεις προς αυτους για τις ευθυνες του Γιαχβε και αυτον που τον εκπροσωπουν,εκει να δουμε γελιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον εμετό σου να τον κάνεις αλλού. Και όταν πιάνεις Αγίους στο βρωμόστομά σου να πλένεις το στόμα σου πρώτα με Αγιασμό

      Διαγραφή
    2. Ενταξει με ελιωσες!!
      Καταρχας την γλωσσα σου την εγκρινει ο Ρομανος?Γιατι μετα θα λεει οτι προκαλω το αγιο ποιμνιο με την συμπεριφορα μου,που μονο καλο εχει μεσα του σε αντιθεση με τον αιμοδιψη Γιαχβε!!...
      Τελος,επλυνα με αγιασμο οχι μονο το στομα μου αλλα ολα τα μερη του σωματος μου,μεχρι και μπιντε εκανα,αλλα η ιδια ιδεα ειναι στο κεφαλι μου,οτι ενας τρελος μητροπολιτης παει να μας περασει οτι ο θανατος χιλιαδων ανθρωπων και η σφαγη χιλιαδων αθωων παιδικων ψυχων ειναι μερος του σχεδιου ενος αλκοολικου προβληματικου Θεου απο την Ανατολη,γιατι θελει λεει μετα απο εκατο και χρονια καποια στιγμη να τιμωρησει εναν λαο για τα λαθη που εκαναν οι προπρογονοι τους!!
      Και ενας αλλος Ανωνυμος ΠΑΛΑΒΟΣ και τα πιστευει ολα αυτα αλλα και προσβαλλεται με την αντιθετη αποψη και θεωρει οτι πρεπει να πλυνω το στομα μου με εκκλησιαστικο νερακι και τα σαλακια του παπα που επεσαν μεσα για να μιλησω για τον μητροπολιτη που βλεπει οραματα!!..

      Ευγε τετοια μυαλα χρειαζεται η Ελλαδα για να παει μπροστα!!

      Διαγραφή
    3. Όταν κυνηγάμε ΣΦΗΚΕΣ στο σπίτι μας με τη μυγοσκοτώστρα δεν έχουμε τρόπους

      Διαγραφή
    4. ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΙΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ...ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!
      ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΙΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙ...

      Διαγραφή
    5. ΡΟΜΑΝΕ????
      Απο εσενα δεν το περιμενα να χασεις την ψυχραιμια σου!!
      Προσευχη και μετανοια ΤΩΡΑ!!
      Βρε κουτε εγω εσενα βοηθαω,γραφεις αυτα τα ψευτικα γραμματα εγω σχολιαζω σκανδαλιζοντας το ποιμνιο μπαινουν περισσοτεροι γραφουν και ετσι εσυ βγαζεις ποιο πολλα αργυρια στην πλατη του Χριστου απο τις διαφημισουλες σου και κανενας δεν παρατηρει ουτε σου ζηταει ευθυνες για την αμαρτια σου να γραφεις με το ονομα του Τζεσουα ψευτικα γραμματα...

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς έτσι είναι, μόνο με τέτοια μυαλά θα πάει μπροστά. Με φωτισμένα από το Χριστό και στεφανωμένα από τους Αγγέλους ,αυτά τα μυαλά θα φέρουν και θα εδραιώσουν την πολυπόθητη ειρήνη. Δες το σημερινό καταντημα όλης της οικουμένης, με βάση τη λογική που έφθασε ο κόσμος! Μόνο σαρξ χωρίς πνεύμα, και από εθνικές αξίες;0%. .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα φυσικα εισαι πανεξυπνος και βεβαιως χρειαζομαστε επειγοντως ενα μυαλο που πιστευει οτι υπαρχει κατι που εφτιαξε τρισεκατομμυρια γαλαξιες σε δισεκατομμυρια χρονια και για να περασει ο λογος του σε κατι βιολογικα πρασματακια σε μια κουκιδα στο συμπαν πρεπει να αφησει να σφαχτουν μεταξυ τους οι ανθρωποι για να δωσει μετα απο 100 χρονια(και αμα..)μαθημα στα τρισεγγονα τους και αυτη την λυση αυτο το μυαλο την δεχεται ως μοναδικη και απολυτα λογικη,για ενα "κατι"που εχει δυνατοτητα να ελεγχει ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ και να φτιαχνει ΑΣΤΕΡΕΣ ετσι γιατι μπορει....

      Για πες μας εξυπνοπουλι μου ποτε η ανθρωποτητα και συγκεκριμενα απο τοτε που εχουμε τον Τζεσουα στην ζωη μας ηταν σε πνευματικη τελειοτητα??
      Ποτε ο Τζεσουα μιλησε για εθνικες αξιες?
      Γιατι ο Αρχοντας εχει κανει ΤΟΣΟ πολυπλοκο για εμας να μπορεσουμε να εχουμε την πολυποθητη ειρηνη ενω μπορει να δαμασει τρισεκατομμυρια πλανητες και τι εννοεις πολυποθητη ειρηνη???
      Τι νοημα εχει η πολυποθητη ειρηνη στην γη ενω για εσενα ο μοναδικος σκοπος σου πρεπει να ειναι να αφησεις αναμαρτητος και μετανοημενος αυτο το δεσμωτηριον που λες σωμα και να πας να βρεις τον δημιουργο σου??

      ελπιζω να μην σε εκαψα και αρχισει το λογισμικο σου να κανει αυτο που ξερει καλυτερα...αρνηση και υβρις!!

      Διαγραφή