Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

ΛΕΚΤΟΡΑΣ MΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΣΤΟ PARIS-SUD, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ (CRIIGEN) ΟΡΙΟΘΕΤΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ


CHRISTIAN VELOT:«Ο ΙΟΣ SARS COV 2 ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Μ’ ΑΝΑΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ. ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ Ν΄ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ»!   
ΒΙΝΤΕΟ




“Δεν κάνουμε ένα φάρμακο χειρότερο από το κακό (ασθένεια)” :συνέντευξη με Christian Vélot Λέκτορα Mοριακής Γενετικής στο Πανεπιστήμιο του Paris-Sud, επιστημονικός διευθυντής της επιστημονικής Επιτροπής Ερευνών για την Ανεξάρτητη Πληροφορία για τη Γενετική Μηχανική (CRIIGEN), μιλάει στο μικρόφωνο του Xavier Azalbert και συζητά τη φύση αυτού του ιού, τον οποίο περιγράφει ως επικίνδυνο επειδή παρουσιάζει μεγάλο αριθμό διαφορετικών συμπτωμάτων. 

Ο Christian Vélot συζητά επίσης την αδειοδότηση υπό όρους που δόθηκε εσπευσμένα, βεβιασμένα, δεδομένου ότι μια φάση 3 κλινικών δοκιμών διαρκεί συνήθως αρκετά χρόνια για να γνωρίσουμε την ανοσοτοξικότητα, τη γονοτοξικότητα και την αλληλεπίδραση με το ανθρώπινο γονιδίωμα. 

Λυπάται για αυτές τις αποφάσεις και υπενθυμίζει ότι “η ασφάλεια δεν είναι συμβατή/είναι ασυσχέτιστη με το επείγον”.

Ακολουθούν εξηγήσεις σχετικά με τη φύση αυτού του ιού που δεν προκαλεί πολλές μεταλλάξεις αλλά ανασυνδυασμούς με ιούς που δεν ανήκουν στην οικογένειά του, μια ιδιαιτερότητα που τον οδηγεί να αναρωτιέται για την ανοσολογική διαφυγή, την αναφορά οφέλους / κινδύνου εμβολιασμού και την αποτελεσματικότητά του.

Λόγω αυτής της ιδιότητας του ο ιός δημιουργεί πολλές παραλλαγές και αυτά τα εμβόλια τις ευνοούν:




Κατ΄αρχήν πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι ιοί είναι μέρος των οικοσυστημάτων κι εμείς δεν θα είμασταν αυτό που είμαστε αν δεν είχαμε τους ιούς.

 Μέσα στο γονιδίωμα μας βρίσκουμε υπόλοιπα ιών αυτό συμβάλει στην εξέλιξη όπως και τα βακτήρια χωρίς αυτά δεν θα είμαστε άνδρες ή γυναίκες όπως είμαστε σήμερα αν δεν υπήρχαν τα βακτήρια…

(Αυτό είναι όλο, υπάρχουν ευγενή βακτήρια που τα έχουμε απόλυτα ανάγκη (μήπως ο επόμενος πόλεμος είναι τελικά και εναντίον τους) αλλά και κακά βακτήρια..

Υπάρχει μεταξύ τους μια διαρκή διαμάχη ανταγωνισμός. π.χ τα αντιβιοτικά περιορίζουν κάποια βακτήρια και τη θέση τους παίρνουν άλλα πιο θετικά κι αισιόδοξα.

 Μια πανδημία εγκαθίσταται με διάφορα μανιπουλαρίσματα-χειραγώγηση με απώτερο σκοπό να δημιουργηθούν φάρμακα κυρίως εμβόλια ( σσ κερδοσκοπία) γενετικές θεραπείες. 

Εγώ θα έλεγα πως χρησιμοποιούν έναν ιό για να δοκιμάσουν να κάνουν ένα εμβόλιο κατά άλλων.. Αυτά είναι πράγματα που γίνονται μέσα στα εργαστήρια Κι αυτό που είναι εκπληκτικό είναι πως αυτό μπορεί να διαφύγει τόσο εύκολα από έναν εργαστήριο P

4 Αν εσείς επιχειρήσετε να μπείτε σ’ένα τέτοιο εργαστήριο θα σας ζητήσουν τις σόλες από τα παπούτσια της γιαγιάς σας επομένως δεν έχει πρόσβαση ο καθένας είναι άκρως ελεγχόμενα κι φιλτραρισμένα Υπάρχουν κανόνες κλεισίματος καραντίνας που είναι άκρως καταναγκαστικοί επομένως είναι δύσκολο να φανταστούμε πως ένα τέτοιο ατύχημα μπορεί να συμβεί. Δυστυχώς όμως ο κίνδυνος 0 δεν υπάρχει κι εν τέλει αυτό μπορεί να συμβεί. 

Δεν είμαι από αυτούς που θεωρούν a priori πως αυτό έγινε ηθελημένα σκοπίμως. Αν αυτό ήταν απλώς ένα ατύχημα καλό είναι να το γνωρίζουμε έτσι ώστε να πάρουμε τα κατάλληλα μέτρα για να μην ξανά επέλθει….

Αρχικά ενδιαφέρθηκα για τους διάφορους τύπους εμβολίων και κυρίως για τα λεγόμενα γενετικά εμβόλια που είναι και στον τομέα μου και με τα οποία είμαστε αντιμέτωποι σήμερα στη Γαλλία στην Ευρώπη στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Aυτό που από την αρχή πολύ μ΄ενόχλησε είναι ότι κάναμε ένα νέο ιό που μας επιφυλάσσει τεράστιες εκπλήξεις κι μας τις επιφυλάσσει πάντα. 

Είναι ένας ιός απόλυτα ανησυχητικός από κάποιες εκφάνσεις γιατί για π.χ έχετε πρόσωπα που μολύνθηκαν από αυτόν τον ιό μέσα στην ίδια εστία με την έννοια που επέχει ο όρος στην πανδημία μέσα στην ίδια μολυσματική εστία που μολύνθηκαν από το ίδιο στέλεχος αλλά έντονα δεν έχουν τα ίδια συμπτώματα. Επομένως ο ιός μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και μας επιφυλάσσει κι άλλες… 

Kι αυτό που πολύ μου ξένισε είναι το το γεγονός ότι στην καταπολέμηση ενός ιού που μας επιφυλάσσει τεράστιες αβεβαιότητες ανατρέξαμε σε τεχνολογίες για τις οποίες δεν έχουμε τον λογαριασμό. Δηλ. προσθέτουμε στην αβεβαιότητα και το απρόβλεπτο ενός ιού την αβεβαιότητα και το απρόβλεπτο μιας τεχνολογίας. 

Με ανησυχεί πολύ ότι ανατρέξαμε σε μια τεχνολογία χωρίς recul κι επί μιας πανδημίας παγκόσμιας κι επομένως πάρα πάρα πάρα πολλά άτομα θα επηρεαστούν από τα εμβόλια αυτά από αυτή την θεραπευτική στρατηγική ή αυτή την προληπτική στρατηγική που αναπτύχθηκε. 

Κατά πρώτο λόγο πιστεύω πως αν έπρεπε ν΄ανατρέξουμε σ΄εμβόλιο έπρεπε να ανατρέξουμε σε εμβολιακές τεχνολογίες παλιότερες ( πιο κλασικές) που τις ελέγχουμε κάπως καλύτερα αξιολογημένες ορθά και βεβαίως να μην κλείσουμε τις πόρτες σε θεραπείες προληπτικές ή μη. 

Αν είχαμε κλείσει τις πόρτες στις θεραπείες για το AIDS και τα είχαμε δώσει όλα στο εμβόλιο σήμερα δεν θα είχαμε την θεραπεία που επιτρέπει στ΄άτομα να ζήσουν..Έχουμε μια πολιτική κι οικονομική διαμάχη συμφερόντων κι αυτό δεν είναι ορθολογικό στην επιστήμη.

Τα είδη τώρα εμβολίων που χρησιμοποιούνται σε αυτή την περίσταση

1 Υπάρχουν τα ανενεργά εμβόλια που εκχύνουν έναν ιό ανενεργό όπως τα κινέζικα παλιάς τεχνολογίας sinopaharm το ινδικό

2 Εμβόλια σε προυπάρχουσες βιοτεχνολογίες τα εμβόλια με ανασυνδυαστικές πρωτείνες novavax το κουβανέζικο όπου εκχύεται πρωτείνη που παράχθηκε εργαστηριακά

3 Γενετικά Pfizer Moderna AstraZeneca Johnson and Johnson δεν εκχύνεται ένας ανενεργός ιός ή μια πρωτεΐνη του ιού αλλά εμείς γινόμαστε ικανοί να παράγουμε από τα κύτταρά μας αυτή την πρωτεΐνη του ιού. 

Στην περίπτωση αυτών των εμβολίων εμείς παράγουμε την πρωτεΐνη (σσ.ο οργανισμός γίνεται πειραματικό εργαστήριο) Μας εκλύουν διαβιβάζουν την ιογενή γενετική πληροφορία που διαθέτει το μυστικό της παραγωγής αυτής της πρωτεΐνης μια πληροφορία γενετική που είναι είτε το DNA είτε το RNA . 

Το δικό μας γενετικό υλικό είναι το DNA μέσα στο DNA των γονιδίων που κρατούν το μυστικό της παρασκευής της πρωτεΐνης. Αλλά δεν περνάμε απευθείας από το γονίδιο στην πρωτεΐνη υπάρχει ένας διαμεσολαβητής που είναι το RNA.

 Yπάρχουν ιοί που το γενετικό τους υλικό είναι DNA όπως το δικό μας. Αλλά έχουμε κι ιούς που το γενετικό τους υλικό δεν είναι DNA αλλά RNA ( άμεσος διαμεσολαβητής) όπως ο sars cov 2 o ιός υπεύθυνος του covid19 κι αυτή είναι η περίπτωση όλων των κορωνοιών. 

Επομένως εκχύνουμε RNA τα κύτταρά μας το παίρνουν άμεσα δεν χρειάζεται το πέρασμα από DNA σε RΝΑ αυτό ήδη έγινε κια δεν κάνουν παρά το πέρασμα σε RNA πρωτεΐνες. Παράγουν τις ιογενείς πρωτεΐνες.

Τα γενετικά εμβόλια Pfizer Moderna είναι εμβόλια RNA. Δεν εκχύνουν στα κύτταρα μας ολόκληρο το ιογενές υλικό αλλά ένα μέρος του που διαθέτει το μυστικό παραγωγής της πρωτεΐνης επιφανείας που είναι αυτή που είναι ορατή από το εξωτερικό κι είναι αυτή που θ΄αναγνωριστεί ως ξένο σώμα κατά του οποίο θα προσπαθήσουμε να παράγουμε αντισώματα.

Στην περίπτωση αυτών των εμβολίων είναι μια μικρή ιογενής αναλογία RNA του SARSCOV-2 που κρατάει το μυστικό της παραγωγής της πρωτεΐνης Spike που εκχύνεται για να κυκλοφορήσει γιατί δεν μπορεί να χορηγηθεί άμεσα γενετικό υλικό στα κύτταρά μας κάνουν ένα όχημα ένα φορέα που είναι νανοσωματίδιο ένα απειροελάχιστο στρώμα λίπους πολύ μικρά νονοσωματίδια επομένως το λίπος στο οποίο είναι φυλακισμένο το RNA.

AstraZeneca, Johnson and Johnson αυτά είναι εμβόλια DNA που χρησιμοποιούν ως όχημα φορέα έναν αδενοϊό χιμπατζή κι όχι ένα απειροελάχιστο στρώμα λίπους.

Πήγαμε πολύ γρήγορα στην εξουσιοδότηση αυτών των εμβολίων.. η πρωτείνη Spike έχει ιδιότητες παθογενείς όταν αποσπάται από τον ιό και μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

 Δεν ξέρουμε τίποτα πάνω στο στην ανοσοτοξικότητα που είναι απαντήσεις αποκρίσεις ανοσοποιητικές μη επιθυμητές ή γονιδιοτοξικότητα δηλ. προβλήματα διαδραστικότητας στο γονιδίωμα. Χρειαζόταν χρόνος δεν δόθηκε.Η ασφάλεια είναι μη συγκρίσιμη-ασύμβατη ασυσχέτιστη με την έκτακτη ανάγκη. 

Κι έτσι σήμερα δεν ξέρουμε από τι προστατεύουν αυτά τα εμβόλια από σοβαρές μορφές,από άλλες μορφές δεν ξέρουμε σε ποιό βαθμό πραστατεύουν στη μη μετάδοση κι έτσι συνεχίζεται η οδηγία να φέρουν μάσκες οι εμβολιασμένοι ή να τηρούν αποστάσεις και χειρονομίες φραγμού. 

Δεν ξέρουμε πραγματικά τίποτα γιατί δεν έχουμε το recul. Και οι εμβολιασμένοι δεν ξέρουν για πόσο καιρό προστατεύονται και πρέπει να ξαναρχίσουν στους 6 ή στους 9 μήνες.

Ο τρόπος με τον οποίο ο ιός sars cov 2 αποφεύγει το ανοσοποιητικό σύστημα δεν είναι οι μεταλλάξεις αλλά οι ανασυνδυασμοί, και τ΄αποτελέσματα των ανασυνδυασμών είναι μέρος των παραλλαγών του ιού. 

Ο ανασυνδυασμός είναι ένα αμάγαλμα γενετικού υλικού.(σσ Αντίθετα με τις συνήθεις μεταλλάξεις, που οδηγούν στην περιοδική εμφάνιση νέων παραλλαγών του ιού, ο ανασυνδυασμός θεωρείται σοβαρότερος, επειδή επιφέρει πολλαπλές ταυτόχρονες μεταλλάξεις στο ίδιο στέλεχος.)

 Οι κορωναϊοί είναι οι πρωταθλητές των ιών παγκοσμίως στους ανασυνδυασμούς.Τα γενετικά εμβόλια μπορούν ν΄αυξήσουν τους ανασυνδυασμούς γιατί για να υπάρξει ανασυνδυασμός πρέπει μέσα στα κύτταρα να συνυπάρχουν 2 ιογενή γονίδια αλλά από τη στιγμή που εισάγεται ηθελημένα ιογενές γενετικό υλικό ως εμβόλιο αρκεί μόνο 1 μολυσμένος ιός για να έχουμε ανσυνδυασμό ανάμεσα στο μολυσμένο γονίδιο ιού κι σ΄ένα μέρος του γονιδίου του αυθεντικού στελέχους που στην πραγματικότητα είναι το εμβολιακό γενετικό υλικό



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου