Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΕΒΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΟΦΩΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 60 ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΡ. MARK PERLMUTTER:   «ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ SNIPERS ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΑ, ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΑ...»
 ΒΙΝΤΕΟ 


Παιδιά στη Λωρίδα της Γάζας πυροβολούνται σκόπιμα ως και απευθείας στην καρδιά από Ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές – snipers , λέει ο ορθοπεδικός χειρουργός Δρ. Mark Perlmutter αντιπρόεδρος του Διεθνούς Κολλεγίου Χειρουργών από τη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος ήταν εκεί στα τέλη Απριλίου και τις πρώτες εβδομάδες του Μαΐου.

Ο Perlmutter είπε στο CBS News Sunday Morning στις 21 Ιουλίου ότι σε όλη τη διάρκεια της ζωής του, δεν είχε δει ποτέ αυτό το επίπεδο σφαγής εναντίον αμάχων και πως όσα είδε στη Γάζα ήταν χειρότερα από όλες τις ζώνες καταστροφής στις οποίες έχει υπηρετήσει συγκεντρωτικά.

-Eίπες ότι παιδιά στη Γάζα πυροβολήθηκαν από snipers;

-Aκριβώς. Κανένα νήπιο δεν πυροβολήθηκε κατά λάθος από ”τους καλύτερους παγκοσμίως” snipers.

”Τα είδα όλα.. Είδα όλες τις καταστροφές μαζί. 40 ταξίδια αποστολής, 30 χρόνια, ground Zero, σεισμοί όλα αυτά μαζί δεν ισούνται με το επίπεδο μακελειού που είδα κατά πολιτών ακριβώς την πρώτη μου εβδομάδα στη Γάζα.

-Και όταν λες πολίτες εννοείς ότι οι περισσότεροι είναι παιδιά;

–Σχεδόν αποκλειστικά παιδιά. Ποτέ πριν δεν είδα κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ξανάδα. Eίδα τόσα πολλά απανθρακωμένα παιδιά που δεν είδα συνολικά σε όλη μου τη ζωή. 

Eίδα πολλά τεμαχισμένα παιδιά που λείπουν μέρη του σώματός τους που η μεγαλύτερη πλειοψηφία συνεθλίβησαν από τα κτίρια ή από εκρήξεις βομβών η αμέσως επόμενη μεγαλύτερη πλειοψηφία. 

Έχουμε βγάλει θραύσματα μεγέθους όσο ο αντίχειράς μου από οκτάχρονα παιδιά. Έχω παιδιά που πυροβολήθηκαν εις διπλούν. 

 Ναι τα παιδιά στη Γάζα πυροβολούνται από snipers...

Έχω 2 παιδιά που φωτογράφισα που πυροβολήθηκαν ακριβώς στο στήθος τους που δεν μπορούσα να βάλω το στηθοσκόπιό μου πάνω από την καρδιά τους με μεγαλύτερη ακρίβεια και κατευθείαν στην πλευρά του κεφαλιού στο ίδιο παιδί», είπε στη συνέντευξή του και συμπλήρωσε:
 
«Κανένα νήπιο δεν πυροβολείται δύο φορές κατά λάθος από “τους καλύτερους ελεύθερους σκοπευτές του κόσμου”. 

Και είναι βολές στο κέντρο του στόχου».



Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΘΩΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ! 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου