Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ΤΟ "ΧΡΕΟΣ" ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΤΟ "ΟΧΙ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΝΑΙ" ΠΡΙΝ 9 ΧΡΟΝΙΑ...


ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ Η 16/7/2015





Γράφει ο Νικήτας Αποστόλου

Μαύρη επέτειος είναι η 16/7/2015. Είναι η ημέρα που ολοκληρώνεται και τυπικά η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και συνακόλουθα της λαϊκής κυριαρχίας και υποδούλωση της χώρας στους λεγόμενους "θεσμούς", τουτ΄έστιν στο ΔΝΤ, στο Συμβούλιο Υπουργών της Ε.Ε. και στην Ε.Κ.Τ.

Όπως ρητά αναγράφεται στον νόμο 4334 του 2015, η Κυβέρνηση πρέπει να συσκέπτεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλα τα σχέδια νόμου στους σχετικούς τομείς, με επαρκές χρονικό περιθώριο πριν την υποβολή τους για δημόσια διαβούλευση ή το κοινοβούλιο.

Πρέπει βεβαίως να σημειώσουμε ότι η έναρξη απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας άρχισε από την ένταξη της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ. 

Με την συνθήκη του Μάαστριχτ εκχωρήθηκε η νομισματική εξουσία των μετεχόντων στη ζώνη του ευρώ σε υπερεθνικό όργανο την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα , η οποία έχει γίνει πλέον ο δικτάτορας στην οικονομία της Ευρώπης, αλλά και υπηρέτης των συμφερόντων της Γερμανίας. 

Η Τράπεζα της Ελλάδος κατέστη μια νομισματική αρχή ανεξάρτητη. Έκτοτε απαγορεύεται να δανείσει ούτε σε κατάσταση ανάγκης το Ελληνικό Κράτος και δεν επιτρέπεται σε κανέναν αξιωματούχο της κυβέρνησης να ελέγξει τα βιβλία της . 

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι υποχρεούται να ακολουθεί τις κατευθυντήριες γραμμές και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Η υποδούλωση μας προχώρησε τον Μάϊο του 2010 με το πρώτο "μνημόνιο" τη λεγόμενη σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης ύψους 80 δισεκ. Ευρώ. Μια συμφωνία που υποτίθετο ότι είχε ως στόχο να προσφέρει μια “λύση στην δημοσιονομική οικονομική κρίση μας και να επαναφέρει την οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα”. 

Τότε οι πολιτικοί μας με πρώτο τον Γ. Παπανδρέου μας βεβαίωναν ότι με τα μέτρα του πρώτου μνημόνιου θα αποφεύγαμε την χρεοκοπία.

Αντ’ αυτού, η Ελλάδα έγινε η Ιφιγένεια για την σωτηρία του ΕΥΡΩ και των Γερμανικών και Γαλλικών Τραπεζών. Το ομολόγησε, ο τότε πρόεδρος του Eurogroup Νάισελμπλουμ, ενώπιον της Επιτροπής Απασχόλησης του Ευρωκοινοβουλίου την 9 η Νοεμβρίου του 2017 και με δήλωση του ο πρώην επίτροπος των ευρωπαϊκών οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων, Ολί Ρεν , με την φράση «τα προγράμματα διάσωσης καταρτίστηκαν για να σωθούν οι τράπεζες».

Το αποτέλεσμα των μνημονιακών μέτρων ήταν:

Το ελληνικό ΑΕΠ να μειωθεί άνω του 30% σε μόλις 5 χρόνια. Ο πληθυσμός στη χώρα φτωχοποιήθηκε. Η ελληνική κοινωνία κατακερματίστηκε. Μεγάλο πλήθος ανθρώπων εξοντώθηκαν εργασιακά ή οικονομικά και πολλοί αυτοκτόνησαν. 500 χιλιάδες τουλάχιστον νεανικού πληθυσμού με κυρίως πανεπιστημιακή εκπαίδευση λόγω των “μνημονιακών” μέτρων μετανάστευσε.

Ο ελληνικός λαός έσωσε τρεις φορές τις (ελληνικές και ξένες) τράπεζες , βάζοντας υποθήκη αρχικά την δημόσια και ιδιωτική περιουσία της χώρας και παρά τις θυσίες του, που ξεπέρασαν τα 100 δισεκ. ευρώ (!) από το 2010 έως το 2019, η χώρα μας αντιμετωπίζει σήμερα ένα βουνό δημόσιου και ιδιωτικού χρέους ύψους 650 δισ. Ευρώ περίπου, ποσό το οποίο αντιστοιχεί στο 300% του ΑΕΠ .

Η δημόσια περιουσία εκποιείται με ωμή παρέμβαση- απαίτηση των δανειστών για την εξυπηρέτηση τοκοχρεολυσίων και παρά ταύτα το δημόσιο χρέος βρίσκεται στο ύψος των 400 δισ. Ευρώ περίπου. Ο λόγος του δημοσίου χρέος προς το ΑΕΠ διαμορφωνόταν σε 136,6% το 2010 και στο τέλος του 2023, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, το εν λόγω ποσοστό έφθασε το 161,9%.

Μεγάλη παγίδα των δανειστών ήταν το περιβόητο PSI. Μ΄αυτό η εγκληματική κυβέρνηση του 2011, εγκλώβισε την πατρίδα μας στο χρέος, στο ευρώ και στα μνημόνια και απώλεσε τη δυνατότητα μετατροπής των δημοσίων χρεών της σε δικό της εθνικό νόμισμα, εάν κάποια στιγμή το έκρινε σκόπιμο.

Παγίδα ήταν και η διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης των Τραπεζών του 2013 όπου το δημόσιο είχε τοποθετήσει 25 δις. ευρώ και είχε αποκτήσει τότε το σημαντικό ποσοστό του 80% των μετοχών των συστημικών τράπεζες. 

Το ποσοστό αυτό κατ΄επιταγήν της “τρόϊκας” μειώθηκε το 2014, όταν έγινε νέα ανακεφαλαιοποίηση στην οποία συμμετείχαν κατ΄απαίτησή της μόνο ιδιώτες επενδυτές, με 8,3 δις. ευρώ συνολικά! 

Η παγίδα αυτή ολοκληρώθηκε με την διαδικασία των αποτυχημένων διαπραγματεύσεων το 2015, με τελικό αποτέλεσμα να χάσει το Κράτος μας τις τράπεζες του.

Δεν ζημιωθήκαμε μόνο με τα 40 δις ευρώ που προστέθηκαν στο χρέος μας τότε, αλλά επί πλέον ξεπουλήσαμε για 6-7 δις ευρώ τις τράπεζες, που είχαν στον έλεγχό τους ιδιωτικά περιουσιακά στοιχεία μας αξίας 300-400 δις ευρώ !!!

Το ιδιωτικό χρέος που ήταν εξυπηρετούμενο πριν τα μνημόνια έγινε μη εξυπηρετήσιμο και δόθηκε αντί πινακίου φακής με εγγύηση του δημοσίου στα "κοράκια" του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος. Το ΕΣΥ βρίσκεται σε πορεία διάλυσης, η παιδεία υποβαθμίστηκε, η αμυντική ικανότητα της χώρας απέναντι στην Τουρκική επιβουλή μειώθηκε.

Το δίλημμα που είχαμε το 2010 ήταν να χρεοκοπήσουμε για μια ακόμη φορά ως χώρα και να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας την εθνική κυριαρχία μας και την λαϊκή κυριαρχία του λαού μας ή να υποταχθούμε στις εντολές των δανειστών μας δηλαδή να καταστούμε "δουλοπάροικοι" του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.

 Δυστυχώς το πολιτικό μας σύστημα επέλεξε το δεύτερο και μάλιστα αντίθετα με την θέληση του λαού όπως εκφράστηκε μέσα από το "κίνημα των πλατειών" και επίσημα μέσω του δημοψηφίσματος του 2015.


 Νικήτας Αποστόλου





6 σχόλια:

  1. ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ,
    ΝΙΚΗΤΑ επιμνήμων
    ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ή ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ή ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ
    ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ή ΑΥΤΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;
    Κων/νος Καραμανλής ο Εθνάρχης απορών
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΟΠΛΙΣΜΟ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ.
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ.
    ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πες μου, πόσο μεγάλος είναι ο κόπος αυτής της πρόσκαιρης ζωής μπροστά στην αιωνιότητα της αθανασίας ;
    70 - 80 - 100 χρόνια να ζήσουμε εδώ στη γη συγκρίνονται με τα 10000 ;
    Με τα 100000 ;
    Με τα άπειρα ;

    Χωρίς αντίρρηση ανταλλάσσουμε 15 ή και 20 χρόνια της ζωής μας εκπαιδευόμενοι στα σχολεία για να μπορέσουμε να ζήσουμε ας πούμε ικανοποιητικά τα υπόλοιπα 50 ; 60 ; άντε 80.

    Νομίζουμε ότι τον ενδιαφέρει Το Θεό αν θα περάσουμε καλά και ευτυχισμένα σε τούτον τον γήινο τόπο;
    Ίσα ίσα, ο Θεός θεωρεί την πορεία μας εδώ στη γη σαν πορεία εκπαίδευσης.
    Και εκπαίδευση σημαίνει παίδευση.
    Έχει κόπο, ιδρώτα, αγωνία, αίμα.

    Το δε καταπληκτικό είναι ότι αυτή η εκπαίδευση γίνεται για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά και στα μέτρα που αντέχει.
    Στον τάδε δίνει πλούτο άφθονο και το μόνο που πρέπει να κάνει σαν πρώτο σκαλοπάτι είναι να δώσει ελεημοσύνη από τα πολλά που έχει.

    Στον δείνα που αντέχει περισσότερο επιτρέπει την επίσκεψη της ασθένειας και περιμένει να δει υπομονή και καρτερία.

    Εάν η ζωή μας περνάει χωρίς πειρασμούς πρέπει να αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνει αυτό.

    Δύο λόγοι υπάρχουν, ή βρισκόμαστε πολύ χαμηλά στην κλίμακα της αρετής και δεν έχουμε αποφασίσει να ανεβούμε ούτε το πρώτο σκαλοπάτι, ή έχει δώσει σε μας ο Κύριος μία περίοδο ανάπαυσης (αυτό γίνεται συνήθως πριν από μεγάλη μπόρα).

    ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ (3η ΕΠΙΣΤΟΛΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .
    ΑΚΟΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ
    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
    ΟΠΟΤΕ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ή Η ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.
    ΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΛΟΓΟ .
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΑΛΛΑ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ.
    ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ;
    Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.
    ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχετικά με το σχόλιο "ΛΟΓΙΑ ΓΕΡΟΝΤΟΣ (3η ΕΠΙΣΤΟΛΗ)" Ο "Κυρ Παντελής" είναι ένας αποπροσανατολισμένος "Χριστιανός" που προσπαθεί να είναι συνεπής ως άτομο στα τυπικά θρησκευτικά του καθήκοντα που επιβάλλουν οι πεποιθήσεις του. Ζει την θρησκευτικότητά του σαν σύνολο ατομικών πράξεών του προκειμένου να ανταμειφθεί το άτομό του, να κερδίσει την αιώνια ευτυχία,στη μετά θάνατον ζωή, έστω και αν οι "πλησίον" του αδικούνται ή υποφέρουν ή βασανίζονται από τους ασκούντες την εξουσία στις κοινωνίες.
    Προσαρμόζει την συμπεριφορά του στις εντολές της “Χριστιανικής ηθικής”. Παίρνει μέρος στην ομαδική λατρεία, αλλά για να προσευχηθεί ατομικά και για να ωφεληθεί ατομικά, αγνωστος ίσως και άσχετος με τους γύρω του. Οι γύρω του είναι ομοϊδεάτες και ομόθρησκοι, συναισθηματικά μόνο και συμβολικά “αδελφοί” του. Δεν διανοείται το ενδεχόμενο (πραγματική δυνατότητα) να μοιράζεται μαζί τους την ύπαρξη και την ζωή.
    Κοινωνεί από το κοινό ποτήριο και τον κοινό άρτο της Ευχαριστίας, αλλά για την “άφεση” των δικών του ατομικών αμαρτημάτων. Νηστεύει για την αξιομισθία που του προσπορίζει η νηστεία . Προσέρχεται στο μυστήριο της μετανοίας και εξομολόγησης για να καθαρθεί ατομικά να κερδίσει έγκυρα "βεβαιωμένη άφεση των αμαρτιών του”.
    Όχι ο ενσυνείδητος Χριστιανός αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως τον αγωνιστή που αγωνίζεται να έλθει στη Γη ως πραγματικότητα το "ελθέτω η βασιλεία Σου γενηθητώ το θελημά Σου ως εν Ουρανώ και επί της Γης" . Γνωρίζει οτι έχει ατέλειες και αμαρτάνει αλλά αγωνίζεται να μην τις ξανακάνει όχι γιατί περιμένει την αξιομισθία του από τον Κύριο αλλά για να γίνει ποιό δυνατός στον αγώνα για την γρηγορότερη έλευση της Βασιλείας του Θεού στη Γη και στον κόσμο γενικά.
    Κοντολογίς θρησκεύει το χριστεπώνυμο άτομο για να κερδίσει με τιτ δικές του προσπάθειες και αξιομισθίες την ατομική του σωτηρία, την δυνατότητα να υπάρχει το ΕΓΩ του αιώνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΩΣ ΕΠΙΜΝΗΜΩΝ , ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ,ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ
    ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ -
    ΜΟΝΑΧΩΝ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .
    ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ-ΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ-ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ .
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΡΟΛΟΊ ΚΑΤ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ,ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΕΝΟΡΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΥΡΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,
    ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΑΓΑΘΟΣ ΣΥΜΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαθέ Συμεόν συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μάλιστα πρέπει να πω πως ότι με συμπλήρωσες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή