Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ο ΡΩΣΟΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!

ALEKSANDR DUGIN ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΡΑΜΠ: «ΈΓΙΝΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ»! O TΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ! 
ΒΙΝΤΕΟ 


Aleksandr Dugin για απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Έγινε απόπειρα πραξικοπήματος στις ΗΠΑ! O Tραμπ είχε πει πως θα τον σκοτώσουν οι Παγκοσμιοποιητές!

Ο Ρώσος διανοούμενος Aleksandr Dugin αξιολόγησε την απόπειρα δολοφονίας του Trump στο κανάλι του στο Telegram. Τονίζοντας ότι όποιος αντιτίθεται στην παγκοσμιοποίηση θα δαιμονοποιηθεί και θα εξαλειφθεί, ο Ντούγκιν είπε ότι η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ ήταν προβλέψιμη. 

Ο Ντούγκιν είπε ότι η ευθύνη για την απόπειρα δολοφονίας ανήκει στην ομάδα που αποτελείται από τους Ομπάμα, Μπλίνκεν, Χίλαρι Κλίντον και Μπάιντεν. 

Περιγράφοντας την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ως πραξικόπημα, ο Ντούγκιν είπε: “Ο μόνος τρόπος να κρατηθεί ο παππούς … στην εξουσία είναι να σκοτώσει τον Τραμπ, ο οποίος σχεδόν σίγουρα θα κερδίσει υπό αυτές τις συνθήκες. Ουσιαστικά, υπήρξε απόπειρα πραξικοπήματος στις ΗΠΑ“. είπε.

Ο Ντούγκιν συμπεριέλαβε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ανάρτησή του: “Ο κόσμος αυτή τη στιγμή είναι μάρτυρας μιας ριζικής αλλαγής στην αρχιτεκτονική της εξουσίας. 

Ο Τραμπ αντιπροσωπεύει τις ΗΠΑ ως έναν από τους πόλους ενός πολυπολικού κόσμου. Όπως οι παγκοσμιοποιητές δεν ενδιαφέρονται για τις ΗΠΑ, δεν ενδιαφέρονται ούτε για τους άλλους. 

«Ο Τραμπ είναι υπέρ της Αμερικής και κατά της παγκόσμιας κυβέρνησης, όπως ο Πούτιν είναι υπέρ της Ρωσίας, ο Σι Τζινπίνγκ είναι για την Κίνα, ο Μόντι είναι για την Ινδία και ο Ορμπάν, ο Φίτσο, η Μαρίν Λεπέν είναι υπέρ της Ευρώπης. …

Ο πολυπολικός κόσμος είναι ένα σύστημα κυριαρχιών, ενώ οι παγκοσμιοποιητές θέλουν τη μοναδική πλανητική δύναμη που τους ξέφυγε από τα χέρια με την κατάρρευση του Συμφώνου της Βαρσοβίας και τη διάλυση της ΕΣΣΔ και στην οποία προσκολλώνται τώρα απελπισμένα. 

Οι παγκοσμιοποιητές επιτέλους στράφηκαν απευθείας σε τρομοκρατικές τακτικές. Αυτό είναι ένα τετελεσμένο γεγονός, όχι μια σειρά από συμπτώσεις... 

Ο Τάκερ Κάρλσον μου είπε σε μια ομιλία του στη Μόσχα ότι ο Τραμπ φοβόταν σοβαρά μην τον σκοτώσουν οι παγκοσμιοποιητές. Προφανώς είχε καλό λόγο. Όσο ο γεροντικός Τζο βυθίζεται στα πιο βαθιά γεράματα, τόσο πιο πιθανό είναι ο Τραμπ να δολοφονηθεί..”

Aν ο Τραμπ είχε άγιo αυτός ήταν ο Αββακούμ: Ο Άγιος προστάτης της ακοής!!!




Μόνο τις τελευταίες έξι εβδομάδες, ο Ιρανός πρόεδρος Ebrahim Raïssi σκοτώθηκε κάτω από πολύ μυστηριώδεις συνθήκες.

Ο πρόεδρος της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας.

Ο πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο ο Ιμπραήμ Τραορέ έπεσε θύμα απόπειρας δολοφονίας.

Και τώρα απόπειρα δολοφονίας Τραμπ




2 σχόλια:

  1. "O TΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ"

    Το είχαν προβλέψει και οι γνήσιες μαριονέτες Simpsons, αλλά και οι κάρτες Illouminati.
    Να ξυπνάμε εκεί στη γαλαρία και οι τελευταίοι. Μια παγκόσμια παρεούλα είναι που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Εδώ έπεισαν τον κοσμάκη ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε μόνος του από ένα μπίγκ μπαμ πριν δισ- τρισεκατομμύρια χρόνια.

    Το ίδιο βέβαια και ο Κύριος, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Αφήνει τους ανθρώπους να παίζουν με τα κουβαδάκια τους, μέχρι να τους τα πάρει για το καλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από πολλά χρόνια, ο αρχηγός της Ιταλικής αστυνομίας ήταν ο Στρατηγός Carlo Alberto dalla Chiesa.
    Αυτός ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την οργανωμένη εγκληματικότητα, και την Ιταλική Μαφία.
    Το Ιταλικό βαθύ πολιτικό κράτος, που είχε πάντα συνδέσμους συνεργασίας με την Ιταλική Μαφία, τον έστειλε ΕΠΙΤΗΔΕΣ μόνιμα στην Νότια Ιταλία (στην καρδιά της Μαφίας), ΧΩΡΙΣ να του δώσει θωρακισμένο αυτοκίνητο, με την επίσημη δικαιολογία "για να καταπολεμήσει την Μαφία μέσα στην καρδιά της".
    Όπως ήταν προβλεπόμενο (το φοβόταν και ο ίδιος ο Στρατηγός dalla Chiesa), η Μαφία τον ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ στο Palermo, την 3 Σεπτεμβρίου 1982, μόνο λίγους μήνες μετά από την υπηρεσιακή μόνιμη μετάβαση του εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή