Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

ΕΔΩ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ;

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ.

ΒΙΝΤΕΟ 


Γράφει ο Leo Hohmann

Μην ξεγελιέστε από το κίνημα Τραμπ. Στήνεται ως αντιθετικό στοιχείο (ψεύτικη αντιπολίτευση) ακριβώς όπως χρησιμοποιήθηκε η La Pen και στη συνέχεια κακοποιήθηκε στη Γαλλία.

Τόλμησα να αναπτερώσω τις ελπίδες μου για τις γαλλικές εκλογές της Κυριακής και δεν θα έπρεπε. Δεν θα ξανακάνω αυτό το λάθος. 

Οι άνθρωποι με ρωτούν γιατί είμαι τόσο απαισιόδοξος και το αποτέλεσμα της Κυριακής στη Γαλλία εξηγεί γιατί είμαι γενικά ένας μισοάδειος τύπος όταν πρόκειται για όλα τα πολιτικά πράγματα. 

Μόνο η παρέμβαση του Ιησού που θα επιστρέψει στη γη θα παρακάμψει τα τσιράκια του Σατανά, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη πολεμική λειτουργία σε σημείο που κανένα ανθρώπινο κίνημα στα δεξιά δεν θα είναι σε θέση να τους σταματήσει.

Ο φίλος μου M. Dowling στο Independent Sentinel αποτύπωσε τη διάθεση πολλών από εμάς. Γράφει:

Πρώτον, το Ηνωμένο Βασίλειο εξέλεξε έναν ακροαριστερό ηγέτη του WOKE και τώρα η Γαλλία έχει παραδώσει την κυβέρνηση στους κακοποιούς στην κοινωνία τους. Ακολουθούν οι εκλογές στις ΗΠΑ και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ίδιο.

Η αριστερή-πράσινη συμμαχία που αποτελείται από κομμουνιστές, Antifa και ριζοσπάστες ισλαμιστές έχει πάρει την πρώτη θέση και το δεξιό κόμμα της LePen είναι τελευταίο. Ο Μακρόν ενώθηκε με τον σκληρό πυρήνα της Αριστεράς και τους κακοποιούς για να νικήσει το κόμμα της Λεπέν.

Πάνω από 200 Γάλλοι υποψήφιοι παραιτήθηκαν για να σταματήσουν τη Λεπέν. Η Λεπέν είχε τις περισσότερες ψήφους και κέρδισε παντού εκτός από το Παρίσι. Οι άνθρωποι δεν έχουν σημασία. Το κατεστημένο κερδίζει στη Γαλλία.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις σκηνές από το Παρίσι χθες το βράδυ. Μήπως αυτά τα αριστερά εργαλεία μοιάζουν με έξυπνους ανθρώπους;




Όταν ελέγχεις το δρόμο και ελέγχεις τα μηνύματα των μέσων ενημέρωσης, ποτέ δεν ξεμένεις από επιλογές στη μάχη μεταξύ καλού και κακού. Και αυτή τη στιγμή, το κακό ελέγχει και τα δύο αυτά βασικά εγκόσμια πεδία μάχης. 

Ελέγχουν επίσης τη Big Tech, τους πιο ισχυρούς στρατούς, την επιβολή του νόμου, τα κέντρα εκπαίδευσης και ακόμη και το νομικό και ιατρικό κατεστημένο, όπως είδαμε κατά τη διάρκεια του προγράμματος Covid.

Γίνεται ολοφάνερο ότι οι παγκοσμιοποιητές δεν βρίσκονται σε «κατάσταση πανικού», όπως τόσοι πολλοί στη δεξιά αρέσκονται να μας λένε. Μπορούν ακόμα να χειραγωγήσουν τις εκλογές. 

Μπορούν ακόμα να χειραγωγήσουν τις αφηγήσεις μέσω των διεφθαρμένων μέσων ενημέρωσης που κατέχουν. Και μπορούν ακόμα να αντιστρέψουν τα δεδομένα μετά από αυτό που φαίνεται να είναι μια μεγάλη απώλεια, όπως μόλις είδαμε στη Γαλλία.

Η όλη έννοια της αντιπολίτευσης στα πιο σημαντικά έθνη, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, είναι απλό θέατρο.

Οι παγκοσμιοποιημένες ελίτ εξουσίας επιτρέπουν σε φωνές να υψώνονται στα δεξιά, όπως η Μαρίν Λα Πεν στη Γαλλία, ο Νάιτζελ Φάρατζ στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, μόνο και μόνο για να τις καταρρίψουν σε μια στιγμή της επιλογής τους. 

Όπως οι πάπιες που ανεβαίνουν πάνω από ένα ανοιχτό βάλτο, συλλαμβάνονται από κρυμμένους κυνηγούς ακριβώς τη στιγμή που φαίνεται να κερδίζουν πτήση. Και μόλις ο δεξιός λαϊκιστής πολιτικός ηγέτης καταρριφθεί, οι οπαδοί του αμέσως περιθωριοποιούνται, δαιμονοποιούνται και κατηγορούνται για την καταστροφή που αυτοί, οι παγκοσμιοποιητές, έχουν προκαλέσει. 

Εν τω μεταξύ, τα τσιράκια της παγκοσμιοποίησης βγαίνουν στα ερτζιανά κύματα για να συγχαρούν τους εαυτούς τους που «έσωσαν τη δημοκρατία» από τους «φασίστες», χαρακτηρίζοντας τους εχθρούς τους με τις ετικέτες που ανήκουν στα μέτωπά τους.

Η ίδια μοίρα αναμφίβολα περιμένει τον Τραμπ με εκείνη που μόλις συνέτριψε τη Λεπέν. Και θα ακολουθήσει βία.

Είναι σαν να τολμούν το δικαίωμα να ξεσηκωθούν βίαια και να πουν: «Αρκετά!» Οι αριστεροί προβοκάτορές τους είναι πολύ έτοιμοι να μας εμπλέξουν σε μια διαμάχη στο δρόμο, οπότε πιστεύω ότι είναι σοφό για εμάς να μην πιάσουμε το δόλωμα. Αν το κάνουμε, γνωρίζουμε με ποιανού την πλευρά θα κατέβουν η αστυνομία και ο στρατός.

Όσο περισσότερο παραμένουμε ειρηνικοί, τόσο περισσότερο τους τρελαίνει, σε σημείο που, όπως βλέπουμε στη Γαλλία, θα κάψουν τις πόλεις τους ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν τις εκλογές.

Στο τέλος, αυτοί οι άνθρωποι καταναλώνονται από ένα πνεύμα καταστροφής. Είτε ζείτε στη Γαλλία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Αυστραλία ή τον Καναδά, δεν είναι δουλειά μας να παρέμβουμε και να βοηθήσουμε αυτούς τους παγκοσμιοποιητές να αυτοκτονήσουν εθνικά. 

Είναι απόλυτα ικανοί να καταστραφούν με την πάροδο του χρόνου. Διότι, ενώ λαχταρούν την εξουσία, είναι εντελώς ανίκανοι να την υφαίνουν υπεύθυνα.

Προσευχηθείτε για ειρήνη. Αγωνιστείτε για την ειρήνη. Προετοιμαστείτε για πόλεμο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου