Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ META KAI THN AΠOΠEIΡA KATA TOY TRAMP ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ Ή ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ;


ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ...
ΝΑ ΓΙΑΤΙ!


Γράφει ο Corbett 

Λοιπόν, είναι επίσημο: ο γηριατρικός φλοιός ενός ανθρώπου που καταλαμβάνει το Οβάλ Γραφείο δεν είναι στην πραγματικότητα ο «ηγέτης του ελεύθερου κόσμου».

Φυσικά, όλοι όσοι είχαν το κεφάλι τους βιδωμένο στα ίσια το γνώριζαν ήδη αυτό, γι 'αυτό ακριβώς οι ψεύτες του MSM κάνουν ό,τι μπορούν για να μας πείσουν ότι ο πρόεδρος Joseph Robinette Biden είναι τόσο γυμνασμένος που στην πραγματικότητα κουράζει με την ενέργειά του, τα νεότερα στελέχη του Λευκού Οίκου

Και, μέχρι τις 27 Ιουνίου 2024, αν επρόκειτο να αμφισβητήσετε οποιοδήποτε μέρος αυτού του Σαββατοκύριακου στον μύθο του Μπάιντεν, έπρεπε να είστε προετοιμασμένοι για το gaslighting του αιώνα, εσείς φτηνό ψεύτικο bot ρωσικής παραπληροφόρησης, εσείς!

Αλλά μετά την πυρκαγιά του Μπάιντεν σε μια παράσταση στο CNN Presidential (s)Election Debate τον περασμένο μήνα, ούτε καν οι επαγγελματίες δεν μπορούν πλέον να παίξουν μαζί με αυτή την παρωδία.

Μέχρι στιγμής, μας ζητήθηκε να πιστέψουμε στο παραμύθι ότι ένας άνθρωπος που μετά βίας μπορεί να συνδυάσει τρεις λέξεις σε μια σκηνή συζήτησης - πόσο μάλλον ένας άνθρωπος που αναφέρεται στον συνυποψήφιο του ως «αντιπρόεδρο Τραμπ» και μπερδεύει τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένκι με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν - στην πραγματικότητα διευθύνει μόνος του τη μεγαλύτερη οικονομία και τον μεγαλύτερο στρατό στον πλανήτη.

Αλλά τώρα, μας ζητείται να πιστέψουμε στο παραμύθι ότι όλη αυτή η «παραπληροφόρηση» σχετικά με την ψυχική κατάσταση του Μπάιντεν έγινε ξαφνικά πραγματικότητα και ότι η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων πρόκειται να φτάσει στο βάθος του ερωτήματος ποιος πραγματικά κυβερνά την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Λοιπόν, τι στο καλό συμβαίνει πραγματικά εδώ; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!

(Και σε οποιονδήποτε από τους συναδέλφους μου αναρχικούς που νομίζουν ότι είμαι έτοιμος να γλιστρήσω στην κρατικιστική (ες) εκλογική κάλυψη εδώ ή να πέσω στη διαφημιστική εκστρατεία των MSM: μην ανησυχείτε! 

Στην πραγματικότητα, αυτή η ιστορία δεν έχει καμία σχέση με το ανούσιο τσίρκο των εκλογών που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, έχει να κάνει με την έκθεση αυτού του ανούσιου τελετουργικού για αυτό που πραγματικά είναι!)





ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ:  : «Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ  ΔΟΛΟΦΟΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ»


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 
2. 10΄. 00΄΄ΕΩΣ 2. 33΄. 30΄΄



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου