Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ "ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ" ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ;

 ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ EUROMOMO;!

Την ώρα που η Ελλάδα γκρεμίζει τα τείχη της για να υποδεχθεί Ισραηλινούς εμβολιασμένους προβληματισμός επικρατεί στους επιστήμονες καθώς: Θνησιμότητα στο Ισραήλ, που πήγαν οι αριθμοί; Εξαφάνιση των αριθμών του Ισραήλ στο Euromomo*!!

Προβληματισμός επικρατεί από την εξαφάνιση των αριθμών του Ισραήλ στο Euromomo και έχουν θορυβηθεί οι επιστήμονες τη στιγμή που η Ελλάδα γκρεμίζει τα τείχη της για να υποδεχθεί μόνο τους εμβολιασμένους Ισραηλινούς τουρίστες!

«Παρακολουθώ εδώ και κάποιες εβδομάδες τα στατιστικά στοιχεία για τη θνησιμότητα στο euromomo.eu και ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν το Ισραήλ, τα οποία ήταν τα μόνα που είχαν σημειώσει σημαντική αύξηση της θνησιμότητας τις εβδομάδες 9 έως 11 του 2021, από 1,02 σε 1,04 (1,05 για άνω των 65). Σήμερα, τα στατιστικά δημοσιεύθηκαν για την 12η εβδομάδα, αλλά το Ισραήλ εξαφανίστηκε εντελώς από τη λίστα! “

Μια παρατήρηση ενός προσεκτικού αναγνώστη που παρακολουθεί την καμπάνια μαζικού εμβολιασμού στο Ισραήλ,που έγινε από άλλους: πολίτες, επιστήμονες… που εκπλήσσονται με την εξαφάνιση των στατιστικών θνησιμότητας του Ισραήλ από τη βάση δεδομένων Euromomo. Αυτός ο ιστότοπος παρακολούθησης της θνησιμότητας εξετάζεται από όλους τους αναλυτές για τον αριθμό των επιδημιών Covid.



(To Israel φιγούραρε πάντα αλλά μπροστά με μια υψηλή θεαματική αύξηση την περίοδο του εμβολιασμού με (90% για τους πάνω από 65) και πρόσφατα τα δεδομένα έρχονται να εξαφανιστούν)

Το Ισραήλ εμβολιάζει τον πληθυσμό του με ταχύτητα και εύρος που αφήνει ορισμένους παρατηρητές να ονειρεύονται, θαυμαστές αυτής της αποτελεσματικότητας και να επιθυμούν την ανακτημένη ελευθερία που προάγεται από την κυβέρνηση … 

Άλλοι αναλυτές αποδεικνύονται πιο προσεκτικοί, ως κι ανήσυχοι: η ωραία ιστορία που προάγεται από την ισραηλινή εξουσία είναι τόσο ξεκάθαρη; Πώς δεν θα μπορούσε να είναι στην ομιλία τους, όταν πρόκειται για μια πολιτική επιλογή που τίθεται/ εξαρτάται από μια συμφωνία με την Pfizer;

Δώσαμε το λόγο σε αυτές τις φωνές που ανησυχούν από αυτόν τον αναγκαστικό εμβολιασμό και παρουσιάζουμε τις αναλύσεις τους που αμφισβητούν τη δηλωμένη επιτυχία αυτής της εκστρατείας, ιδίως τους H. Seligmann και H. Yativ:


Οι συγκρίσεις μεταξύ του Ισραήλ και των γειτόνων του που έχουν εμβολιαστεί πολύ λίγο (Λίβανος, Ιορδανία …)μετριάζουν επίσης την θριαμβολογία της απελευθερωτικού εμβολιασμού, όπως έδειξε το άρθρο του Xavier Bazin: “Εμβόλιο στο Ισραήλ: ενοχλητικά στοιχεία”

Η ανεξήγητη εξαφάνιση αυτών των αριθμών – σε επαφή, ο ιστότοπος Euromomo δεν μας έδωσε μια απάντηση ως αυτή τη στιγμή – θα τρέξει νερό στον μύλο των σκεπτικιστών.francesoir 1/4/21

”ΚΑΘΕ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ” γράφει στο twitter της η διακεκριμένη Γενετίστρια ,τ. Διευθύντρια Έρευνας στο Inserm στο Hôpital Necker η Alexandra Henrion-Caude σχετικά με το γεγονός της εξαφάνισης δεδομένων θνησιμότητας για Ισραήλ από ”κι είναι μια λογοκρισία που δεν είναι μεμονωμένη , το site euromomo.eu που εγώ επικαλούμαι τόσο κανονικότατα(συχνά) που κατάργησε τα δεδομένα θνησιμότητας του Ισραήλ!”



Σύμφωνα με το Reuters το Ισραήλ θα αγοράσει επιπλέον 36.000.000 δόσεις εμβολίου. Σύμφωνα με τον Netanyahou, είναι να χρειαστεί εμβολιασμός κάθε 6 μήνες….


Kαι όλα αυτά καλό είναι να συνεκτιμώνται με βάση την παρακάτω παράμετρο:

“Αυτός που ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης ελέγχει το μυαλό του κοινού.” ~ Noam Chomsky

*Το Euromomo είναι μια ευρωπαϊκή δραστηριότητα παρακολούθησης της θνησιμότητας, με στόχο την ανίχνευση και τη μέτρηση των υπερβολικών θανάτων που σχετίζονται με την εποχική γρίπη, τις πανδημίες και άλλες απειλές για τη δημόσια υγεία.

 

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ Η ΜΑΣΚΑ ΤΟ ΛΕΜΦΑΔΕΝΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή