Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ!!!


Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ 0,1% ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ



Η μετάδοση του ιού στον εξωτερικό χώρο σύμφωνα με μελέτες Μάρτη 2021 αντιστοιχούν σε 0, 1% επί της συνολικής μετάδοσης του.(σσ. οπότε είναι έγκλημα το παρατεταμένο lockdown που έκλεισαν τον κόσμο σπίτι και τώρα το παίζουν πανικόβλητοι)

Μόλις 262 περιπτώσεις εντοπίστηκαν σε υπαίθριες δραστηριότητες από την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία

Ο καθηγητής Mike Weed από το Πανεπιστήμιο του Καντέρμπουρυ, ο οποίος μελέτησε 27.000 περιπτώσεις Covid-19, λέει ότι οι υπαίθριες συγκεντρώσεις είναι ασφαλείς εάν συνοδεύονται από σωστή διαχείριση κινδύνου. (σσ. προς τι η αναστολή της αρχής του συνέρχεσθαι;)

Μόνο μία επιβεβαιωμένη περίπτωση Covid-19 σε κάθε χίλια κρούσματα εντοπίζεται σε εξωτερική μετάδοση, αποκαλύπτουν νέα στοιχεία.

Από τα 232.164 κρούσματα του Covid-19 που καταγράφηκαν στο κράτος έως τις 24 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, τα 262 ήταν αποτέλεσμα εξωτερικής μετάδοσης, αντιπροσωπεύοντας το 0,1% του συνόλου.

Τα δεδομένα HPSC, που παρέχονται ως απάντηση σε ένα ερώτημα από τους The Irish Times, βασίστηκαν σε «τοποθεσίες που σχετίζονται κυρίως με υπαίθριες δραστηριότητες, π.χ. υπαίθρια αθλήματα και εργοτάξια, ή εστίες που αναφέρουν συγκεκριμένα σε σχόλια ότι εμπλέκεται μια υπαίθρια τοποθεσία ή δραστηριότητα “. Το HSPC είπε, ωστόσο, ότι «δεν μπορεί να προσδιορίσει πού συνέβη η μετάδοση».

Επιπλέον, το 20 τοις εκατό όλων των περιπτώσεων στην πολιτεία προκύπτει από κοινοτική μετάδοση όπου η πηγή της μόλυνσης δεν είναι γνωστή.

Ο σχετικά χαμηλός αριθμός κρουσμάτων που οφείλονται σε εξωτερική μετάδοση αντικατοπτρίζεται σε διεθνείς μελέτες. Μια μελέτη 1.245 κρουσμάτων στην Κίνα διαπίστωσε ότι μόνο τρία άτομα μολύνθηκαν σε εξωτερικούς χώρους και ήταν σε συνομιλία χωρίς μάσκες. 

Σύμφωνα με μια ανασκόπηση από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας σε πέντε παγκόσμιες μελέτες μετάδοσης, οι πιθανότητες να κολλήσετε το Covid-19 σε ένα εσωτερικό περιβάλλον είναι 19 φορές μεγαλύτερες από ό, τι σε εξωτερικούς χώρους.

Στο Πανεπιστήμιο του Καντέρμπουρυ, ο καθηγητής Mike Weed μελέτησε 27.000 περιπτώσεις Covid-19 με βάση 6.000 διαφορετικά κομμάτια δεδομένων. 

Μια μελέτη αφορούσε 7.500 περιπτώσεις στην Κίνα και την Ιαπωνία πριν από το lockdown και στις δύο αυτές χώρες. Ο αριθμός των κρουσμάτων που σχετίζονται με τη μετάδοση σε εξωτερικούς χώρους ήταν «τόσο μικρός έως ασήμαντος», ανακάλυψε.

Ο καθηγητής Weed είπε ότι οι υπαίθριες συγκεντρώσεις είναι ασφαλείς εάν συνοδεύονται από σωστή διαχείριση κινδύνου. Για παράδειγμα, στα πλήθη θα πρέπει να επιτραπούν οι αθλητικές εκδηλώσεις εάν τηρούνται κανόνες σχετικά με τη συγκέντρωση σε εσωτερικούς χώρους εκ των προτέρων.

Ο Ed Lavelle, καθηγητής βιοχημείας στο Trinity College Dublin, δήλωσε ότι τα ευρήματα ήταν «πραγματικά υπέροχα νέα και υποστηρίζουν πολλά στοιχεία από τις Ηνωμένες Πολιτείες» που έδειξαν ότι οι εξωτερικές δραστηριότητες είναι εγγενώς ασφαλείς.






1 σχόλιο:

  1. Τυραννία σημαίνει καταπίεση και αυθαιρεσία. Τύραννος θεωρείται και ο σκληρός άνθρωπος που δεν δέχεται έλεος.
    Αυτήν την κυβέρνηση και ιεραρχία έχουμε...ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή