Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ RAPID TESTS

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΩΝ RAPID TESTS ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ 


ΕΙΚΟΝΑ



Γράφει ο Τ. Σ.


Αγαπητέ άγνωστε φίλε και οι υπόλοιποι φιλοι εδώ, δυστυχώς ποντάρουν στην φοβερή άγνοια / αγραμματοσύνη του κοσμάκη, εάν κάνεις ένα απλό ερώτημα σε γνωστούς σου κλπ, τι καταλαβαίνουν όταν ακούν τη λέξη «ΚΡΟΥΣΜΑ», θα διαπιστώσεις φίλε μου ότι το 85 % του κόσμου νομίζουν ότι σημαίνει «ήδη ασθενής» !!!

 Ενώ βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά αυτοί που το λένε και το ξαναλένε ότι απλά οι άνθρωποι αυτοί ( και εάν υποθέσουμε ότι οι αριθμοί που δίνουν είναι αληθείς, πράγμα πολύ απίθανο) , είναι «θετικοί» στο «τεστ» της ΑΠΑΤΗΣ και ότι από αυτούς θα νοσήσουν πραγματικά ενα 0,04%. 

Ήτοι σε 3000 «κρούσματα» θα νοσήσουν 12 άνθρωποι και από αυτούς το 98 % θα γίνει καλά. Αυτά βέβαια δεν τα αναλύουν στον κόσμο διότι στην “παράλειψη” αυτή – εκτός από τα άλλα- στηρίζεται ή δημιουργία πανικού .


Η αμερικανική εταιρεία Pfizer και η γερμανική τουρκικής ιδιοκτησίας ΒionNTech παραδέχθηκαν επίσημα αυτό που όλη η επιστημονική κοινότητα γνώριζε, αλλά κανείς με εξαίρεση τους Ρώσους δεν είχε βγει να το πει: Ότι τα εμβόλια mRNA της συγκεκριμένης εταιρείας όπως και της Moderna έχουν «διάρκεια ζωής» ελάχιστων μηνών!

Οι Pfizer/BioNTech ανακοίνωσαν για διατήρηση των αντισωμάτων σε χρόνο 6-8 μηνών, αλλά ακόμα και αυτό είναι υπεραισιόδοξο: Οι Ρώσοι του Ινστιτούτου «Γκαμαλέγια» διαβεβαιώνουν ότι «Στους τέσσερρις μήνες ή πέντε το πολύ τελειώνει η ανοσοποιητική δράση του εμβολίου Pfizer BioNTech»!


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ASTRAZENECA ΜΕ ΤΙΣ ΘΡΟΜΒΩΣΕΙΣ! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ!


Ένας ανώτερος αξιωματούχος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA) δήλωσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Τρίτη, ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου AstraZeneca κατά της Covid και των θρόμβων αίματος.

Ο επικεφαλής εμβολίων του ΕΜΑ, Μάρκο Καβαλέρι είπε στην ιταλική εφημερίδα Il Messaggero ότι «κατά τη γνώμη μου, μπορούμε να το πούμε τώρα, είναι σαφές ότι υπάρχει σχέση με το εμβόλιο», αν και δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε μια τέτοια αντίδραση.

Υποστήριξε ότι ο σύνδεσμος θα επιβεβαιωθεί από τον Οργανισμό τις επόμενες ώρες.


Μία εικόνα χίλιες λέξεις .



Θαυμάστε την αξιοπιστία των Ράπιντ Τεστ για πολλοστή φορά . 

Δύο ράπιντ τέστ με διαφορά μισής ώρας, το πρώτο θετικό και το δεύτερο μετά μισή ώρα αρνητικό!!!

Έχουμε τέτοια φαινόμενα που γεμίζουν την Εθνική Βιβλιοθήκη . 
Τα συμπεράσματα δικά σας .


Με Εκτίμηση

Τ.Σ.

 Οικονομολόγος


Εστάλη με e-mail



2 σχόλια:

  1. Όποιος παρανομεί συστηματικά, τελικά θα αποκαλυφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει υπάρχει υπερβολή, αλλά υπάρχουν κ αντικειμενικοί αριθμοί που είναι οι διασωληνωμένοι. Επίσης ο καθένας από εμάς έχει πλέον γνωστούς που νόσησαν κ δεν ήταν γριπούλα.
    Εγώ θα ήθελα ένα αντικείμενικο μαθηματικό μοντέλο, ποιό θα ήταν το μέγεθος της πανδημίας χωρίς μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή