Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΧΟΡΟΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΟ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΛΕΞΗ! ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ!!!


Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Η Ελληνική Κυβέρνηση, χορήγησε καθεστώς γρήγορης άδειας και έγκρισης, για 32.000.000 ευρώ που θα δοθούν στην αμερικανική εταιρία Orgenesis! 

Η Orgenesis είναι μια παγκόσμια εταιρεία βιοτεχνολογίας που ασχολείται με κυτταρικές και γονιδιακές θεραπείες μαθαίνω! 

Αλλά μαθαίνω και κάτι άλλα!!! 

Πρόκειται μου λένε, για κολοσσό που διευθύνει ο αριστοκράτης, Χέϊκο βον ντερ Λάϊεν! Που κατά σύμπτωση είναι ο σύζυγος της Προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα Βον ντερ Λαϊεν! (Αυτής που δεν της έδινε καρέκλα να κάτσει ο Ερντογάν)!

Μα καλά! Μια τόσο καλή δουλειά, με τόσα πολλά λεφτά, που αφορά στην Υγεία μας και στην Πανδημία, δεν βρέθηκε ούτε ένας τηλε-γιατρός ή δημοσιογράφος, να μας ενημερώσει από τις 29 Νοεμβρίου που το έμαθε το Bloomberg;

Πριν μερικούς μήνες είχα γράψει πως μάλλον τα πειραματικά σκευάσματα γενετικής μηχανικής, τα δήθεν "εμβόλια" δηλαδή, θα προκαλούν σταδιακά ότι ακριβώς προκαλούσε ο ιός του AIDS στα πρώτα χρόνια: #σύνδρομο #ανοσοποιητικής #ανεπάρκειας που δεν επιδέχεται θεραπεία. 

Δυστυχώς βγαίνουν πλέον στο φως μελέτες και αναλύσεις που επιβεβαιώνουν αυτή τη ζοφερή προοπτική. Ο εξαρτημένος από το Πολυεθνικό Οργανωμένο Έγκλημα θα πρέπει να τρυπιέται κάθε τρεις μήνες, διότι πολύ απλά αν δεν το κάνει θα πεθαίνει από ένα συνάχι ή μια από τις μυριάδες ανεπαίσθητες λοιμώξεις που υπό νορμάλ συνθήκες δεν γίνονται καν αντιληπτές. 

Πλήθη εξαρτημένων χρηστών, που όμως ΔΕΝ θα μπορούν να απεξαρτηθούν όπως ένας ηρωινομανής, γιατί η απεξάρτηση δεν θα σημαίνει στέρηση, υπομονή και τελικά θεραπεία, αλλά θάνατο. Ραγδαία κατάρρευση. 

Το ζητούμενο είναι τα Ναζιστικά πιστοποιητικά. Το σκανάρισμα των εκτρεφόμενων ζώων προς κατανάλωση. Δηλαδή αν κάνεις το λάθος και συνεχίσεις να είσαι Πελάτης της διεθνούς ψυχοπαθολογίας, ή θα 'πιστοποιείσαι' από τη Χούντα κάθε λίγο ή θα πεθαίνεις. 

Μια πρέζα που αν την κόψεις θα καταστρέφεται το σώμα σου. Ακόμη πιο Ιδανικό Προϊόν από την ηρωίνη! 

Και το κρίσιμο: όλη αυτή η αποκτηνωμένη, παρασιτική φάμπρικα δεν θα μπορούσε να στηθεί, αν δεν υπήρχαν τα πλήθη των καταναλωτικών ανδρείκελων, που ζουν υπνοβατώντας, μέσα στην εξωπραγματική, κατευθυνόμενη φαντασίωση των ΜΜΕ. 

Αλλά κάνουν ανυπολόγιστο κακό: δημιουργουν προηγούμενο και ανοίγουν την όρεξη των Νταβατζήδων τους για κορύφωση των διωγμών. Δεν υπάρχει Έμπορος χωρίς Πελάτες...





3 σχόλια:

  1. Σωστά όλα αυτά,αλλά τα πρόβατα δεν ξυπνάνε όσο βλέπουν,ακούν και πιστεύουν τα βοθροκαναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πεθαίνουν τώρα,με το καλό οι ανεμβολίαστοι,κι εμείς τα πρόβατα ας πεθάνουμε αργότερα από ........(άκουσον-άκουσον)...στέρηση εμβολίου!!!!Βρε τι ακούμε!!!Τόσο ηλίθιοι δεν φανταζόμουν ότι υπάρχουν!!!ΑΥΤΑ ΚΑΙ....ΜΗ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή