Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΥΑΛΩΝ(ΜΜΕ) ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ!

Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΠΕΘΑΝΕ «ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ» ΕΝΩ «Ο ΤΡΙΠΛΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ» ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΠΕΘΑΝΕ «ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ»



Πρώτα απ΄όλα να ευχηθούμε ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές τους! 

Και οι δύο έφυγαν από την ζωή με διαφορά ωρών από επιπλοκές της γρίπης που προκαλεί ο ιός Sars-2 Cov.
 
Και από εχθές, όσον αφορά τον Γιώργο Τράγκα, δεν σταμάτησαν τα ΜΜΕ αλλά και πολιτικοί να τον ανεβοκατεβάζουν "ανεμβολίαστο" και  να λοιδωρούν τη στάση του απέναντι στον κορωναϊό ενώ στο ίδιο π.χ. δημοσίευμα διαβάζουμε την δήλωση του γιατρού του, πρώην διεθνούς καλαθοσφαιριστή της ΑΕΚ, διαβητολόγου Χρ΄ηστου Ζούπα: "Τότε ήταν, που άρχισα επίμονα να τον παρακαλώ και να του λέω ότι ‘εσύ έχεις άμεση ανάγκη να προφυλαχτείς από πιθανή λοίμωξη επειδή έχεις ευπάθεια λόγω του διαβήτη των πολλών ετών’, γιατί άλλο είναι να έχεις σάκχαρο 3, 4, 5 χρόνια, κι άλλο 30 – 32 που είχε ο Γιώργος… Η άμυνα του οργανισμού είναι τελείως διαφορετική. ‘Θα το κάνω μού έλεγε… Δεν ένιωθα ότι είχε ιδεολογικό υπόβαθρο που δεν έκανε το εμβόλιο, ένας ανθρώπινος φόβος ήταν αυτός, διότι στα τόσα χρονιά που συνεργαζόμαστε είχε αποκτήσει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου που ήταν άνθρωπος ο όποιος ό,τι του έλεγα το έκανε Ευαγγέλιο".
Ο τίτλος όμως ειρωνικός: 
«Γιώργος Τράγκας:"Έλα μωρέ, γριπούλα είναι" - Τι έλεγε για τον κορονοϊό λίγο πριν διασωληνωθεί» 

Σε άλλο δημοσίευμα του ίδιου μέσου αποκαλύπτεται ότι  ο φίλος του Γιώργου Tράγκα Πάρις Κουρτζίδης,  σε ανάρτησή του στο twitter γράφει ότι είναι ανακρίβειες όσα δήλωσε ο γιατρός.
"Παρότι οι ώρες δεν είναι για πολλά... Δεν μπορώ να επιτρέψω αυτό που γίνεται... Ο κ. Ζούπας τέτοια μέρα δεν τιμά τον νεκρό φίλο πρώην ασθενή του, δηλώνοντας ανακρίβειες. Δεν υπήρχε παρέα δημοσιογράφων δίπλα του που είναι ανεμβολίαστοι. Ίσα-ίσα εμβολιασμένος τον κόλλησε" έγραψε.

Για τον μητροπολίτη Γόρτυνος όμως άλλα μέτρα και άλλα σταθμά!

Αρχικά απλά ανακοινώνεται ο θάνατός του χωρίς τα αίτια και φυσικά χωρίς νύξη για εμβολιασμό!

Ένα άλλο μέσο χωρίς να ξέρει τα αίτια θανάτου, αναφέρει ότι "τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του" και ότι "ήταν εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις"!!!

Στην συνέχεια το CNN μεταδίδει ότι ο θάνατος είναι από κορωναϊό, αποσιωπώντας ότι ήταν τριπλά εμβολιασμένος!!!


Όμορφος κόσμος ηθικός αγγελικά πλασμένος!

Να είστε έξυπνοι διότι μας αποκοιμίζουν...

Και πάλι ο Θεός να αναπάυσει τις ψυχές και των δύο! 


 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου