Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΜΕ ΧΑΠΙ!!! ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ!!!

Ο ALBERT BOURLA, Δ.Σ. TΗΣ Pfizer ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ 1ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΠΟΣΗ!!!ΤΟ FDA ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΟ 1ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ.
ΒΙΝΤΕΟ

O Albert Bourla ΔΣ της Pfizer, παρουσιάζει το α’ ηλεκτρονικό τσιπάκι χάπι προς κατάποση στο World Economic Forum! Συνωμοσιολογίες! ”

Το FDA ενέκρινε το α ηλεκτρονικό χάπι. Πρόκειται απλά για ένα βιολογικό τσιπάκι τοποθετημένο σ’ ένα δισκίο κι όταν το καταπιείτε θα διαλυθεί στο στομάχι και θα στείλει ένα σήμα ότι πήρατε το χάπι…Το FDA ενέκρινε το α ηλεκτρονικό χάπι” όπως λέει ο ίδιος. Συνωμοσιολογίες είναι όλα.

Ο Albert Bourla ο Φύλακας Άγγελος μας ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, συζητά για το μικροτσίπ σε κάψουλα κατάποσης χάπι στο “World Economic Forum”.



Κατά τη διάρκεια του πολύ διάσημου Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ τον Ιανουάριο του 2018, ο Albert Bourlat απάντησε σε ερώτηση του κοινού σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής του ασθενούς σε τεχνολογικό επίπεδο; 

Η απάντηση του διευθυντή της Pfizer είναι : «Η FDA (Food and Drug Administration) ενέκρινε το πρώτο ηλεκτρονικό χάπι. Είναι απλώς ένα βιοτσίπ που τοποθετείται σε ένα δισκίο και μόλις καταποθεί αυτό το δισκίο θα διαλυθεί στο στομάχι και θα στείλει ένα σήμα ότι το πήρατε. “

Αυτό συμβαίνει γιατί η ασφαλιστική εταιρεία θα γνωρίζει ότι το φάρμακο έχει πάρει. Ο δισεκατομμυριούχος μας είναι πολύ καλά ενημερωμένος αφού, στον ιστότοπό του, η FDA ενέκρινε ένα χάπι με αισθητήρα που παρακολουθεί ψηφιακά εάν οι ασθενείς έχουν καταπιεί τα φάρμακά τους. (Δείτε κάτω από το βίντεο)

Ανακοίνωση στον ιστότοπο του FDA που εγκρίνει το τσιπ παρακολούθησης:
Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε σήμερα το πρώτο φάρμακο στις Ηνωμένες Πολιτείες με ψηφιακό σύστημα παρακολούθησης κατάποσης.

 Το Abilify MyCite (δισκία αριπιπραζόλης με αισθητήρα) έχει ενσωματωμένο στο χάπι έναν απορροφήσιμο αισθητήρα που καταγράφεται όταν λαμβάνεται το φάρμακο. 

Το προϊόν είναι εγκεκριμένο για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας, την οξεία θεραπεία μανιακών και μικτών επεισοδίων που σχετίζονται με διπολική διαταραχή Ι και για χρήση ως συμπλήρωμα στην κατάθλιψη σε ενήλικες.

Το σύστημα λειτουργεί στέλνοντας ένα μήνυμα από τον αισθητήρα χαπιών σε ένα φορητό έμπλαστρο. Το έμπλαστρο μεταδίδει τις πληροφορίες σε μια εφαρμογή για κινητά, έτσι ώστε οι ασθενείς να μπορούν να παρακολουθούν την κατάποση του φαρμάκου στα smartphone τους. 

Οι ασθενείς μπορούν επίσης να εξουσιοδοτήσουν τους υγειονομικούς και τους γιατρούς τους να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω μιας διαδικτυακής πύλης.

«Η δυνατότητα παρακολούθησης της λήψης φαρμάκων που συνταγογραφούνται για ψυχικές ασθένειες μπορεί να είναι χρήσιμη για ορισμένους ασθενείς», δήλωσε ο Mitchell Mathis, MD, διευθυντής του τμήματος ψυχιατρικών προϊόντων του Κέντρου Αξιολόγησης και Έρευνας Φαρμάκων του FDA. 

Ο FDA υποστηρίζει την ανάπτυξη και τη χρήση νέων τεχνολογιών σε συνταγογραφούμενα φάρμακα και δεσμεύεται να συνεργαστεί με εταιρείες για να κατανοήσει πώς η τεχνολογία θα μπορούσε να ωφελήσει τους ασθενείς και τους συνταγογράφους.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες συνταγογράφησης (ετικέτας) για το Abilify MyCite υποδεικνύουν ότι η ικανότητα του προϊόντος να βελτιώνει τη συμμόρφωση των ασθενών στο σχήμα τους δεν έχει αποδειχθεί.

 Το Abilify MyCite δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση της λήψης φαρμάκων σε «πραγματικό χρόνο» ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καθώς η ανίχνευση μπορεί να καθυστερήσει ή να μην συμβεί.
[…]
Σε κλινικές δοκιμές με το Abilify, οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν από ενήλικες ήταν ναυτία, έμετος, δυσκοιλιότητα, πονοκέφαλος, ζάλη, ανεξέλεγκτη κίνηση των άκρων και του σώματος (ακαθησία), άγχος, αϋπνία και ανησυχία. Σε ορισμένους ασθενείς μπορεί να εμφανιστεί ερεθισμός του δέρματος όπου τοποθετήθηκε το έμπλαστρο MyCite.

Πριν από την αρχική χρήση του προϊόντος από τον ασθενή, ο ιατρός του θα πρέπει να διευκολύνει τη χρήση του φαρμάκου, του εμπλάστρου και της εφαρμογής για να διασφαλίσει ότι ο ασθενής είναι κατάλληλος και πρόθυμος να χρησιμοποιήσει το σύστημα.

Μια Αποποίηση Εξωτερικών Συνδέσμων εγκρίθηκε για πρώτη φορά από τον FDA το 2002 για τη θεραπεία της σχιζοφρένειας. Ο καταποτικός αισθητήρας που χρησιμοποιείται στο Abilify MyCite εγκρίθηκε για πρώτη φορά προς πώληση από τον FDA το 2012.

Η FDA έχει χορηγήσει έγκριση για το Abilify MyCite στην Otsuka Pharmaceutical Co., Ltd. Η τεχνολογία αισθητήρα και το έμπλαστρο κατασκευάζονται από την Proteus Digital Health. Le Média στο 4-4-2 18/12/21

Τι τσιπάκι θέλετε υποδόριο ή σε χάπι;; Αγαθοεργίες….Συμπτώσεις FDA Pfizer και Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ αυτό της Μεγάλης Επαναφοράς…






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου