Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!

ΘΑΡΣΕΙΤΕ! ΥΨΩΣΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Σταθμός Αττικής

Γράφει ο Μιχαήλ Συριανός, Ph.D. *

Πολιτική εξουσία, δικαστική εξουσία και δημοσιογράφοι, σε αγαστή συνεργασία παγκοσμίως, έχουν τελέσει de facto πραξικόπημα κατά της λαϊκής μάζας.

Προοιμιακά, «θαυμάστε» το νέο γκράφιτι που «κοσμεί» το Σταθμό Αττικής (ΗΣΑΠ/Μετρό), υποτίθεται κατόπιν εντολής του Δήμου Αθηναίων (Αν δεν πρόκειται περί «εντολής» ας ενημερωθούμε, οπότε θα ζητήσουμε ταπεινά συγγνώμη και θα προβούμε άμεσα σε διόρθωση.

 Όμως, αν δεν παρήγγειλε ο Δήμος το εικονιζόμενο έργο, γιατί εξακολουθεί να επιτρέπει αυτό το δαιμονικό πρόσωπο που προσβάλει βάναυσα την επικρατούσα θρησκεία;). 

Επιπρόσθετα, βλέπε το απόκοσμο άγαλμα στην έδρα του Ο.Η.Ε., που θυμίζει το τέρας της Αποκάλυψης, γνωστό ως «προστάτης της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας». Έργο των Μεξικανών Jacobo and Maria Angeles 


Όπως φαίνεται, προκλητικά και αλαζονικά πλέον η Νέα Τάξη Πραγμάτων εδραιώνει την παρουσία της, και κινείται βάσει συγκεκριμένου σχεδίου, το οποίο ο υπογράφων ως μετανοημένος και εκ νέου βαπτισθείς πρώην Ελευθεροτέκτων γνωρίζει εκ των έσω (Του εδόθη το χρίσμα, ήτοι, το δεύτερο σκέλος της Ορθόδοξης βάπτισης, από τον αείμνηστο Πρωτοπρεσβύτερο πατέρα Κωνσταντίνο Στρατηγόπουλο)…

Πολιτική εξουσία, δικαστική εξουσία και δημοσιογράφοι, σε αγαστή συνεργασία παγκοσμίως, έχουν τελέσει de facto πραξικόπημα κατά της λαϊκής μάζας (Πρόκειται περί της αρχής των «Συγκοινωνούντων Δοχείων» [Μασονία, Ρόταρυ, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, κ.ά.] όπως κήρυττε ο μακαριστός Γέροντας).

 Το πρόσφατο «ατόπημα» του αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, το πρώην παραδικαστικό κύκλωμα (που μόνο «πρώην» δεν είναι), η απαξίωση και έλλειψη ήθους σημαντικής μερίδας των «εξαρτημένων» δημοσιογράφων μας, η σύμπλευση του «προοδευτικού» καλλιτεχνικού χώρου με τις εξουσίες (βλέπε παιδεραστία και βιασμοί κατά συρροή), κ.ο.κ., αναδεικνύουν τη σχεδόν καθολική σήψη του εγχώριου Συστήματος.

Ο θάνατος του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα που είχε αρθρογραφήσει εκτενώς κατά της μασονίας, που πολλοί εξ ημών μπορεί να μην αποδεχόμασταν την αισθητική ή το modus operandi του, βολεύει το Σύστημα.

 Δυστυχώς, καπηλεύονται τον θάνατο ενός ανθρώπου προκειμένου να εξυπηρετήσουν τη μισάνθρωπη ατζέντα τους. Ευχόμαστε, να μην έχει την ίδια τύχη ο δημοσιογράφος Alex Stefanopoulos, που επίσης καταφέρεται διαχρονικά ευθαρσώς κατά της μασονίας, και που ισχυρίζεται ότι ο αξιότιμος Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στην ίδια Στοά με τον Σόρος και τον Ρόθτσιλντ και πως δρομολογείται η αναρρίχηση του σε υψηλό αξίωμα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων 


Η ανάρτηση επιβεβαιώθηκε στις 14/12/2021 που δημοσιεύτηκε το παρόν). Όλοι αυτοί, όπως και η πρώην Καγκελάριος Άντζελα Μέρκελ, θεωρούν τις λαϊκές μάζες ηλίθιες ή υποταγμένες, καθώς στις ομιλίες τους προκλητικά πλέον σχηματίζουν με τα δάκτυλα τους το «μασονικό κουτί» («In the box»);

Απορρίπτουν δε ως «συνωμοσιολόγους» ή «ψεκασμένους» όσους τολμούν να σκεφτούν διαφορετικά, να τους αμφισβητήσουν, ή να μιλήσουν. Δείτε τον αξιότιμο κ. Πρωθυπουργό να αναφέρεται σε «ψεκασμένους», με το Νεοταξικό Εγχειρίδιο να προβάλλεται σε περίοπτη θέση επάνω στο γραφείο του κατά το διάγγελμα του για τη νέα πανδημική γρίπη («The Great Reset», δηλαδή, «Η Μεγάλη Επανεκκίνηση»).

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες οι περισσότεροι, είτε φοβικά, είτε μοιρολατρικά αποδέχονται το κάθε επίσημο αφήγημα. Αποδέχονται την εκτεταμένη λογοκρισία και τις ανάλογες νομοθεσίες (παρά τη διαμαρτυρία των «Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα»), τον περιορισμό κίνησης και εργασίας, τη στέρηση θεμελιωδών πανανθρώπινων ελευθεριών και που επανέρχονται μερικώς ως «προνόμιο» σε όσους συμμορφώνονται, την παραχώρηση εθνικού εδάφους και εννοιών, τα αλληλοσυγκρουόμενα ψεύδη, κ.ο.κ. 

Η ουσία είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως είναι υποταγμένοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (Λόγω ένδειας που οι κυβερνώντες με τις πολιτικές τους επέφεραν, ιδιομορφίας της εργασίας τους, εξαρτήσεων, έλλειψης παιδείας και στοιχειώδους λογικής σκέψης, και κυρίως λόγω της απομάκρυνσης από τον Χριστιανισμό το οποίο επιδίωξαν συστηματικά οι δυνάστες μας). Εκεί «ποντάρει» το άθλιο σύστημα.

Ο ίδιος ο αξιότιμος κ. Πρωθυπουργός στην πρόσφατη συνέντευξη του στη δημοσιογράφο του CNN Christiane Amanpour, δήλωσε ότι αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι ουσιαστικά μόνο λίγοι άνθρωποι αντέδρασαν στα επιβληθέντα μέτρα (Η συνέντευξη βέβαια λογοκρίθηκε δεόντως από τα εγχώρια συστημικά Μ.Μ.Ε.). Θα συνεχίσουμε με την ίδια απάθεια, μοιρολατρική αντίληψη ή νωχελική συμπεριφορά;

Ορθώστε λοιπόν το ανάστημα σας και αποβάλετε όλους αυτούς που ρυθμίζουν τυραννικά και πολυποίκιλα τη ζωή σας. Οπλιστείτε με προσευχή και διαδηλώστε μαζικά, συστηματικά και κυρίως ειρηνικά με τα παιδιά σας. Μην φοβάστε, είμαστε πολλοί και συντεταγμένοι με τον Κύριο. Εκείνοι πρέπει να μας φοβούνται και να αρχίσουν να μας υπολογίζουν, αυτή είναι η αρχή της δημοκρατίας.

Προφανώς πρόκειται να βιώσουμε περισσότερα, όπως, νέα «πανδημία» (είναι και προφήτες;), νέο lockdown για το περιβάλλον, κ.ά., μας τονίζουν δε επανειλημμένως να λησμονήσουμε την παλαιά κανονικότητα και να αποδεχτούμε τη νέα «κανονικότητα». Όσοι δεν βλέπουν ή αρνούνται να κατανοήσουν την αντικειμενική εικόνα της νεοταξικής τυραννίας, είτε είναι αφελείς μέχρι ηλιθιότητας, είτε έχουν συνταχθεί μαζί τους. Τόσο απλά.

Θαρσείτε! Όπως ανέφερε στην Προκήρυξη του ο δολοφονηθείς Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, «Ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών» (20 Ιανουαρίου 1828). Εκεί έγκειται η σωτηρία μας και η συντριβή της νεοταξικής δαιμονικής τυραννίας.


* Για ευνόητους λόγους, ο υπογράφων χρησιμοποίησε ψευδώνυμο. Όχι ότι το Σύστημα δεν δύναται να τον εντοπίσει, απλά να τους αναγκάσει να εργαστούν λίγο, καθώς έχουν συνηθίσει ως βδέλλες να μας απομυζούν. Πληροφοριακά τους ενημερώνει ότι είναι καθ’ όλα σύννομος, φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερος, ειρηνιστής, και ως τεχνοκράτης τεκμηριώνει πάντοτε τις αντικειμενικές αλήθειες που καταθέτει.




1 σχόλιο: