Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΕΛΠΙΣ»

ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ 4ο ΜΉΝΑ, ΣΧΕΔΟΝ   ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!


Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός 

ΕΘΝΟΣ, 18/12/21: «νέα ελληνική μελέτη: τα αντισώματα πέφτουν περίπου στο μισό τρεις μήνες μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου, ενώ μετά τον ΤΈΤΑΡΤΟ ΜΉΝΑ, τα αντισώματα (...) σχεδόν ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ.» ... «Μάλιστα, σύμφωνα με τη μελέτη, σε καπνιστές, σε άτομα με υπέρταση, και σε άτομα με Διαβήτη τύπου 2, ΜΕΤΆ ΤΟΝ ΠΡΏΤΟ ΜΉΝΑ ο τίτλος αντισωμάτων μειώνεται δραματικά,» 

Αυτα δήλωσε ο υπεύθυνος και κύριος μελετητής της μελέτης, καθηγητής παθολογίας, και πρόεδρος του ΔΣ Νοσοκομείου «Ελπίς», Παναγιώτης Χαλβατσιώτης.

Ο καθηγητής έρχεται να επιβεβαιώσει όσα ξέραμε από την αρχή όλοι όσοι σεβόμασταν τον όρκο μας στον Ιπποκράτη. 

ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΕΙΣ

Όταν κυκλοφόρησαν τα εμβόλια, τα ΜΜΕ, πληρωμένα με τουλάχιστον 31 εκατομμύρια, και οι Εταιρείες εμβολίων επέμεναν πιεστικά ότι τα εμβόλιά τους διαρκούν ένα χρόνο ή και περισσότερο (!!!) και η κάλυψη έναντι του κορονοϊού είναι 96-98%.

Από κοντά και διάφοροι αυτόκλητοι διαφημιστές εμβολίων, αναρμόδιοι ιατροί και καθηγητές με ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΣΧΕΤΕΣ επί της ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ιών και ΕΜΒΟΛΊΩΝ, παντελώς ανίδεοι επί της ειδικής Βιολογίας και Γενετικής, όπως και επί της ειδικής ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑΣ που απαιτεί η περίπτωση. 

2. Στις κατηγορίες ατόμων που είναι καπνιστές, έχουν υπέρταση, ή σε άτομα με Διαβήτη τύπου 2, με τα αναποτελεσματικά εμβόλια δόθηκαν ψεύτικες ελπίδες. Πολλοί νομίζοντας ότι είναι ασφαλείς έθεσαν την ζωή τους μέχρι και σε κίνδυνο θανάτου ή και όχι μόνον σε κίνδυνο... 

3. Ομολογήθηκε πλέον δημόσια, μετά από προώθηση εγγράφων της ενόχου εταιρείας από την FDA στον αρμόδιο εισαγγελέα των ΗΠΑ, ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο ευθύνεται για μεγάλο αριθμό θανάτων τις πρώτες 90 ημέρες κυκλοφορίας του. 

Μήπως μετά από ΌΛΑ αυτά υπάρχει θέμα νομικού ελέγχου για όλους όσοι έλεγαν ψέμματα, παρήγαγαν, κυκλοφορούσαν, διαφήμιζαν και επέβαλλαν με το στανιό το εμβόλιο στις δύο αποτυχημένες δόσεις του;

Μήπως πρέπει να δωθεί κατεπείγουσα απάντηση στο θέμα με αφορμή και τα όσα αποκαλύπτει η μελέτη του καθηγητού Παναγιώτη Χαλβατσιώτη;!


ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου