Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ mRNA ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ROBERT MALONE: «ΜΑΚΡΥΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ»

ΒΙΝΤΕΟ


Το όνομά μου είναι Robert Malone και σας μιλάω ως γονέας, παππούς και πατέρας, γιατρός και επιστήμονας. Συνήθως δεν διαβάζω από μια προετοιμασμένη ομιλία, αλλά αυτό είναι τόσο σημαντικό που ήθελα να να σιγουρευτώ ότι θα έχω κάθε επιστημονικό γεγονός και λέξη σωστά.

Πριν εμβολιάσεις το παιδί σου, το οποίο είναι μη αναστρέψιμο και δυνητικά μόνιμα επιβλαβές, μάθετε γιατί 16.000 γιατροί και ιατροί επιστήμονες σε όλο τον κόσμο υπέγραψαν μια δήλωση που δηλώνει δημόσια ότι τα υγιή παιδιά ΔΕΝ πρέπει να εμβολιάζονται για τον COVID-19. 

Εκ μέρους αυτών των MD και PhD, έχω δημοσιεύσει μια σαφή δήλωση που περιγράφει τα επιστημονικά δεδομένα πίσω από αυτήν την απόφαση.

Υποστηρίζω αυτή τη δήλωση με μια καριέρα αφιερωμένη στην έρευνα και την ανάπτυξη εμβολίων. Είμαι εμβολιασμένος για το COVID και είμαι γενικά υπέρ του εμβολιασμού. Έχω αφιερώσει ολόκληρη την καριέρα μου στην την ανάπτυξη ασφαλών και αποτελεσματικών τρόπων πρόληψης και θεραπείας μολυσματικών ασθενειών.

Μετά από αυτό, θα δημοσιεύσω το κείμενο αυτής της δήλωσης, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και την οικογένεια.

Πριν κάνετε την ένεση στο παιδί σας - μια απόφαση που είναι μη αναστρέψιμη - ήθελα να σας ενημερώσω για τα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με αυτό το γενετικό εμβόλιο, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία εμβολίων mRNA που δημιούργησα:


Υπάρχουν τρία ζητήματα που πρέπει να κατανοήσουν οι γονείς

🔴 Το πρώτο είναι ότι ένα ιικό γονίδιο θα εγχυθεί στα κύτταρα του παιδιού σας. Αυτό το γονίδιο αναγκάζει το σώμα του παιδιού σας να παράγει τοξικές πρωτεΐνες αιχμής. Αυτές οι πρωτεΐνες συχνά προκαλούν μόνιμες βλάβες σε κρίσιμα όργανα των παιδιών, όπως


     📍 τον εγκέφαλο και το νευρικό τους σύστημα


     📍 την καρδιά και τα αιμοφόρα αγγεία τους, συμπεριλαμβανομένων των θρόμβων  αίματος


    📍 το αναπαραγωγικό τους σύστημα


    📍 και αυτό το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θεμελιώδεις αλλαγές στο ανοσοποιητικό τους σύστημα


🔴 Το πιο ανησυχητικό σημείο σχετικά με αυτό είναι ότι, μόλις επέλθουν αυτές οι βλάβες, είναι ανεπανόρθωτες


   📍 Δεν μπορείτε να διορθώσετε τις βλάβες στον εγκέφαλό τους


  📍 Δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε τις ουλές των καρδιακών ιστών


  📍 Δεν μπορείτε να επιδιορθώσετε ένα γενετικά επαναρυθμισμένο ανοσοποιητικό σύστημα, και


  📍 Η αναπαραγωγική βλάβη θα μπορούσε να επηρεάσει τις μελλοντικές γενιές της οικογένειάς σας.


🔴 Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι το γεγονός ότι αυτή η νέα τεχνολογία δεν έχει δοκιμαστεί επαρκώς


  📍 Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 5 χρόνια δοκιμών/ερευνών προτού μπορέσουμε να κατανοήσουμε πραγματικά τους κινδύνους


  📍 Οι βλάβες και οι κίνδυνοι από τα νέα φάρμακα συχνά αποκαλύπτονται πολλά χρόνια αργότερα


🔵 Αναρωτηθείτε αν θέλετε το δικό σας παιδί να είναι μέρος της πιο ριζοσπαστικής ιατρικής πειράματος στην ανθρώπινη ιστορία


🔵Ένα τελευταίο σημείο: ο λόγος που σας δίνουν για να εμβολιάσετε το παιδί σας είναι ένα ψέμα.


🔵 Τα παιδιά σας δεν αποτελούν κίνδυνο για τους γονείς ή τους παππούδες τους.


🔵 Στην πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Η ανοσία τους, αφού μολυνθούν με το Covid, είναι ζωτικής σημασίας για τη διάσωση την οικογένειά σας, αν όχι τον κόσμο, από αυτή την ασθένεια


Συνοψίζοντας: δεν υπάρχει κανένα όφελος για τα παιδιά σας ή την οικογένειά σας από τον εμβολιασμό των παιδιών σας έναντι των μικρών κινδύνων του ιού, δεδομένων των γνωστών κινδύνων για την υγεία από το εμβόλιο που ως γονέας, εσείς και τα παιδιά σας μπορεί να πρέπει να ζήσετε για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Η ανάλυση κινδύνου/οφέλους δεν είναι καν κοντά.

Ως γονέας και παππούς και γιαγιά, η σύστασή μου προς εσάς είναι να αντισταθείτε και να αγωνιστείτε για την προστασία των τα παιδιά σας


Περισσότερα για τη στρεβλή λογική του εμβολιασμού των παιδιών για την προστασία των ηλικιωμένων

«Ποτέ στην ανθρώπινη ιστορία οι ηλικιωμένοι δεν ζήτησαν από τους νέους να ρισκάρουν, να κάνουν θυσίες και να πεθάνουν για να προστατεύσουν τους ηλικιωμένους. Έχουμε υποχρέωση πίστης απέναντι στα παιδιά μας.

 Οι ηλικιωμένοι θυσιάζονται για τα παιδιά σε μια ηθική κοινωνία, σε μια εύρωστη κοινωνία, σε μια κοινωνία για την οποία είμαστε περήφανοι. 

Δεν λέμε στα παιδιά να ρισκάρουν για να συντηρήσουν τους ηλικιωμένους. Πρέπει να σηκωθούμε όρθιοι και να κάνουμε μια ηθική επιλογή και μια ηθική επιλογή για τα παιδιά μας».

Robert F. Kennedy, Jr. Κατάθεση ενώπιον του νομοθετικού σώματος της Πολιτείας της Λουιζιάνα, 06 Δεκεμβρίου 2021.

Συνειδητοποίησα για πρώτη φορά τη στρεβλή λογική του εμβολιασμού των παιδιών για την προστασία των ηλικιωμένων όταν είδα την εκστρατεία «έμμεσου μάρκετινγκ» του CNN για τον εμβολιασμό των παιδιών με ένα μη αδειοδοτημένο πειραματικό προϊόν Pfizer .

 Μετά το σοκ της συνειδητοποίησης ότι αυτό που συνέβαινε ήταν ότι η Pfizer χρησιμοποίησε το CNN ως εργαλείο για να διαφημιστεί απευθείας στα παιδιά, οδηγώντας έτσι τη ζήτηση των καταναλωτών και αναγκάζοντας το USG/CDC να αγοράσει επιπλέον εμβόλια EUA SARS-CoV-2 χωρίς άδεια της Pfizer. 

Αφιέρωσα χρόνο για να επανεξετάσω το κλιπ πιο προσεκτικά και να σκεφτώ πιο ήταν το σενάριο. Δεν είμαι πλέον σίγουρος ότι τα παιδιά ήταν η αγορά-στόχος – νομίζω ότι οι ηλικιωμένοι ήταν αυτοί που βλέπουν τηλεόραση και απολαμβάνουν τον συνεχή καταιγισμό του φόβου του CNN σχετικά με τον SARS-CoV-2 . 

Το άρθρο του CNN/Sesame Street στην πραγματικότητα προωθεί τη λογική ότι μια ηλικιωμένη γιαγιά πρέπει να προγραμματίσει και να μεταφέρει το εγγόνι της για να λάβει ένα μη αδειοδοτημένο πειραματικό ιατρικό προϊόν, και ότι η γιαγιά είναι αυτή που υποστηρίζει ότι το παιδί πρέπει να αποδεχθεί αυτή τη διαδικασία. 

Και αυτό προωθείται από έναν αδειούχο ιατρό που εργάζεται για το CNN, τον Δρ Sanjay Gupta. Έχοντας αναρτήσει αυτήν την παρατήρηση στο Twitter, φυσικά γελοιοποιήθηκα και δυσφημήθηκα αμέσως από διάφορα σκιώδη μέσα ενημέρωσης, τα οποία φαίνεται να πιστεύουν ότι οι προσωπικές επιθέσεις ad hominum αποτελούν εύλογο υποκατάστατο για την εξέταση της λογικής των δηλώσεών μου .

«Η χρήση έμπιστων και αγαπημένων προσωπικοτήτων σε αυτήν την επίθεση προπαγάνδας για να παρακινηθούν τα παιδιά να υποβάλλονται ως πειραματόζωα σε ενέσεις με ένα πειραματικό ιατρικό προϊόν υψηλού κινδύνου μηδενικής ευθύνης χωρίς αποδεδειγμένα οφέλη για τα παιδιά είναι ασυνείδητη και εξοργιστική. Η Big Pharma έχει μετατρέψει το Big Bird σε θηρευτή παιδιών».

Robert F. Kennedy, Jr

Απλά σταματήστε για μια στιγμή. Σκεφτείτε τι συμβαίνει εδώ. Εάν αποφασίσετε να χορηγήσετε αυτό το προϊόν στο παιδί σας ή επιτρέψετε στο κράτος να εισαχθεί στην οικογένεια και να σας αναγκάσει να εμβολιάσετε το παιδί σας, υπάρχει πιθανότητα το παιδί σας να υποστεί σοβαρή βλάβη από το εμβόλιο. 

Η πιθανότητα να συμβεί αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη από την πιθανότητα το παιδί σας να υποστεί σοβαρή βλάβη από τον SARS-CoV-2. Είναι πιθανό ότι αυτό ισχύει ιδιαίτερα στην περίπτωση της παραλλαγής Omicron. Παρά τον φόβο στον οποίο μπορεί να υποβληθείτε από το CNN και άλλα παλαιού τύπου μέσα.  Αυτό είναι ένα επιστημονικό γεγονός . 

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σταματήσουμε. Children, what's that sound? Everybody look - what's going down?.” - Buffalo Springfield, "For What Its Worth"

Ειλικρινά, έχω βαρεθεί πραγματικά τη συντονισμένη προπαγάνδα, τη λογοκρισία και την κοινωνική μηχανική που προωθείται από την Pfizer, τους «υπάλληλους δημόσιας υγείας», τα κληρονομικά μέσα ενημέρωσης και τις κυβερνήσεις από όλο τον κόσμο . 

Ίσως είσαι και εσύ; Αν ναι, ανήκετε στο 20-30% του παγκόσμιου πληθυσμού που συνειδητοποιεί όλο και περισσότερο ότι έχει παραπλανηθεί. 

Η προετοιμασμένη δήλωση στην αρχή αυτής της ανάρτησης προέκυψε όταν πήγα στο Πουέρτο Ρίκο το περασμένο Σαββατοκύριακο για να συναντηθώ με συναδέλφους που υποστηρίζουν την ισχυρή Διεθνή Συμμαχία Ιατρών και Ιατρικών Επιστημόνων των 16.000+ και ετοιμάσαμε την ωμή, συνοπτική δήλωση των γεγονότων για να ειδοποιήσουμε τους γονείς για το τι υπογράφουν εάν συμφωνήσουν να ακολουθήσουν την αφήγηση που μας πωλούν τόσο ενεργά και να εμβολιαστούν τα παιδιά τους. 

Στη συνέχεια, αυτό καταγράφηκε βίντεο ως δήλωση που διανέμεται σε όλο τον κόσμο μέσω πολλών αποκεντρωμένων καναλιών, έτσι ώστε οι λογοκριτές να μην μπορούν να το αφαιρέσουν . 

Στη συνέχεια, πραγματοποιήσαμε μια εκδήλωση ερωτήσεων και απαντήσεων με ζωντανή ροή που επικεντρώθηκε στον εμβολιασμό των παιδιών με το εμβόλιο Pfizer SARS-CoV-2. Στην εκδήλωση μόνο με πρόσκληση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 ντόπιοι γιατροί, ιατροί και γονείς.

Το κείμενο της δήλωσης στην αρχή αυτής της ανάρτησης είναι πράγματι αμβλύ και μπορεί να φαίνεται σοκαριστικό σε κάποιους. Νομίζω όμως ότι η ώρα της προσεκτικής ανάλυσης της αλήθειας έχει περάσει προ πολλού. Τα παιδιά βλάπτονται στην αλόγιστη βιασύνη για την επίτευξη καθολικού εμβολιασμού.

Ελάχιστοι αν έχουν βγει με μια τόσο σύντομη, ξεκάθαρη δήλωση σχετικά με την πραγματικότητα του τι ζητούν ή αναγκάζονται να κάνουν οι γονείς και τα παιδιά τους από τους κυβερνητικούς γραφειοκράτες. 

Αλλά τόσοι πολλοί έχουν υποβληθεί σε τόση προπαγάνδα, τέτοιο σκόπιμο υπνωτισμό για να δεχθούμε τη λογική ότι είναι καλή ιδέα να εμβολιάζουμε τα παιδιά μας με ένα πειραματικό προϊόν που σχετίζεται με απαράδεκτες και ανεπανόρθωτες τοξικότητες για να προστατεύσουμε το μικρό τμήμα του πληθυσμού. σε υψηλό κίνδυνο θανάτου και νοσηλείας. 

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα του CDC, περισσότερο από το 60% του συνολικού πληθυσμού των ΗΠΑ έχει εμβολιαστεί και περίπου το 45% του συνολικού πληθυσμού έχει ήδη μολυνθεί από τον ιό, έχει αναρρώσει και έχει αναπτύξει φυσική ανοσία. Οι ηλικιωμένοι είναι βαριά εμβολιασμένοι. 

Τα εμβόλια δεν σας εμποδίζουν να μολυνθείτε, να αναπαραγάγετε υψηλά επίπεδα ιού και να μεταδώσετε τη μόλυνση σε άλλους. Θα το ξαναπώ- οι ηλικιωμένοι είναι άκρως εμβολιασμένοι. 

Το πρόβλημα είναι ότι τα εμβόλια δεν κάνουν αυτό που υποτίθεται ότι κάνουν - αποτρέπουν τη μόλυνση και την εξάπλωση του ιού. Αυτό συμβαίνει ακόμη περισσότερο με την παραλλαγή Omicron. 

Τι να κάνουμε λοιπόν; Ξεκινήστε να τρυπάτε τα παιδιά που, εκτός και αν έχουν άλλα σημαντικά προβλήματα, αποφεύγουν τη νόσο COVID-19 όπως κάνουν οι περισσότεροι άλλοι αναπνευστικοί ιοί RNA; 

Ή αρχίστε να επιτρέπετε στους γιατρούς να θεραπεύουν ασθενείς με COVID-19 στα εξωτερικά ιατρεία για να τους αποτρέψετε από το να φτάσουν ποτέ στο νοσοκομείο όπου (σχεδόν αποκλειστικά μόνο στις ΗΠΑ) είναι ανοσοκατασταλμένοι με υψηλά επίπεδα δεξαμεθαζόνης, τοποθετούνται σε κατάσταση κώματος και κολλημένοι με έναν αναπνευστήρα και υποβαλόμενοι σε θεραπεία με Remdesivir (το οποίο είναι σαφώς τοξικό και μιμείται πολλές από τις τοξικότητες του ιού);

Αυτό είναι τρέλα. Και αντανακλά μια βαθιά αλαζονεία από την πλευρά της ελίτ της Pharma-Govie-World Health. Ισχυρίζονται ότι κατανοούν την ανοσολογία, την ιολογία και την εξελικτική βιολογία τόσο καλά που μπορούν ελεύθερα να ασχοληθούν με τις ζωές των παιδιών μας χρησιμοποιώντας μια πειραματική τεχνολογία και ένα βιαστικό προϊόν εμβολίου που δεν είναι ούτε ασφαλές ούτε αποτελεσματικό με βάση τα πρότυπα και τη βιοηθική συναίνεση που έχουν αναπτυχθεί και εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες. 

Πιστεύουν ότι μπορούν να εισάγουν νέα, μη αποδεδειγμένη τεχνολογία και να βελτιώσουν το εξαιρετικά εξελιγμένο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα που έχει αναπτυχθεί εδώ και χιλιετίες για να αντιστέκεται στην πίεση του αναπνευστικού ιού RNA. Η αλαζονεία είναι ο πιο ευγενικός όρος που μπορώ να σκεφτώ.

"Ξέρω ότι κανείς δεν πρόκειται να μου τα δείξει όλα. Όλοι μας ερχόμαστε και φεύγουμε άγνωστοι. Ο καθένας τόσο βαθιά και επιφανειακά. Ανάμεσα στη λαβίδα και την πέτρα. Λοιπόν, κοίταξα τους γρανιτένιους δείκτες, αυτά τα αφιερώματα στην οριστικότητα, στην αιωνιότητα. Και μετά κοίταξα τον εαυτό μου εδώ. Κοτόπουλο που ξύνεται για την αθανασία μου".

Τζόνι Μίτσελ. “Hejira”

Κανείς μας δεν είναι αθάνατος. Παρά τους στόχους της ατζέντας του μετανθρωπισμού . Ο θάνατος δεν μπορεί να αποφευχθεί. Περνάμε από αυτόν τον κόσμο και ελπίζουμε να τον αφήσουμε λίγο καλύτερα όταν θα φύγουμε. Τα παιδιά μας είναι η μόνη αληθινή κληρονομιά, η μόνη πραγματική μορφή αθανασίας. 

Παρακαλώ προστατέψτε τα και μην τους ζητάτε να κάνουν θυσίες με την υγεία τους για λογαριασμό σας. Ξέρετε ότι αυτό είναι λάθος. Κάνε λοιπόν το σωστό. Και πάρτε το στα σοβαρά. Σκεφτείτε πολύ και σκληρά πριν κάνετε μια ενέργεια που δεν μπορεί ποτέ να αναιρεθεί.

Η πληροφόρηση είναι ελευθερία, η άγνοια είναι δουλεία... ένας ενημερωμένος πολίτης δεν μπορεί να ξεγελαστεί!

Γίνε κυνηγός πληροφοριών >> Telegram @nio_land

                                                  >> Rumble NIOLAND 

ΠΗΓΕΣ

Robert W Malone - Between the Forceps and the Stone


Before your child is injected, watch Dr. Robert Malone’s statement on child COVID vaccinations

Από Dr. Lynn Fynn - https://t.me/s/DrLynnFynn/726

ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου