Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ…





Γράφει ο Γεωκών

Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές, που η πατρίδα και ο Ελληνισμός χρειάζονται ενότητα, και αποφασιστικότητα, η πολιτική ηγεσία δίνει πόνο, απειλές, εκβιασμούς, ανεντιμότητα υποκρισία, και πάνω από όλα δε μετανοεί και δεν ζητά συγγνώμη για όσα κακά επέφερε στον τόπο, κυβέρνηση, βουλή και πολιτικά κόμματα αλλά και η ιεραρχία βρίσκονται απέναντι από τον Ελληνικό Ορθόδοξο λαό, ακλουθούν όλοι τις εντολές της Νέας Τάξης του αντίχριστου.

Η Ν.Τ είναι η χειρότερη λαίλαπα που έπληξε τον πλανήτη, δεν επιδιώκει μόνον την υποδούλωση μας αλλά και την κατάλυση της ελευθερίας μας, θέλει τον φυλετικό μας αφανισμό, θέλει την αντικατάσταση των Ελλήνων από αλλόφυλους και αλλόθρησκους, επιδιώκουν την εξαφάνιση ενός γένους χιλιάδων ετών…του Γένους των Ελλήνων.

Όλα γκρεμίζονται σήμερα και δεν έχουμε έναν Λεωνίδα, έναν Κολοκοτρώνη, για να κρατήσουμε όρθιο το έργο τόσων γενεών προγόνων μας.

Κατάλαβες τώρα Έλληνα; Αν δεν αντιδράσουμε σήμερα, σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες και στους λαθρομετανάστες, δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο, ούτε στο γένος, ούτε στην σκέψη.

Έλληνα:

Zεις ανάμεσα σε βάρβαρους, βολεμένους, σκουλήκια και φίδια

Βρίζουν, μειώνουν και εξευτελίζουν την πατρίδα και το έθνος σου

Περιφρονούν τους ήρωες και τους αγώνες του έθνους σου

Οι αρρωστημένοι ανήθικοι καθορίζουν και οριοθετούν το ήθος της κοινωνίας που ζεις,

Μουσουλμανοποιούν και εξισλαμίζουν την πατρίδα σου,

Ποδηγετούν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματά σου,

Αν τα ανέχεσαι αυτά και δεν αντιδράς, τότε δεν είσαι ‘Έλληνας… “Ο σιωπών δοκεί συναινείν”

Ο Γέροντας μου, είπε ότι αυτό που έρχεται ‘’θα είναι ένα ηφαίστειο ψυχών, αυτών που δεν πιστεύουν στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, αλλά πιστεύουν μόνον στον Θεό και περιμένουν την σωτηρία μόνο από τον Θεού, αυτό το ηφαίστειο των ψυχών των ανθρώπων, θα βράζουν μέσα τους για όλα αυτά που συμβαίνουν, αλλά δεν θα έχουν την δύναμη να ξεσπάσουν λόγο των μέτρων, των αστυνομικών και οικονομικών μέτρων, μέσω των οποίων θέλει η ΝΤΠ, να υποδουλώσει τους ανθρώπους.

Θα δείτε κάποιους που πιστεύουν στα είδωλα ( σε πολιτικούς και Λοιμωξιολόγους) θα δείτε όμως και κάποιους που θα θελήσουν να τσακίσουν αυτά τα είδωλα και να τα καταστρέψουν, και αυτό δεν θα συμβεί μόνο στην Ελλάδα αλλά θα είναι γενικό.’’

‘’Θα ξεσηκωθούν οι άνθρωποι που έχουν καταστραφεί για οικονομικά συμφέροντα και για τα ψέματα που τους έχουν πει, θα τους πνίξει ο θυμός, θα ξεσηκωθούν σιγά-σιγά , μια ομάδα εδώ, μια ομάδα εκεί, ώσπου να γίνουν πολλοί, και τότε θα ξεσπάσουν και θα καταστρέψουν τα είδωλα. ‘’

ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, οι κυβερνώντες, οι πολιτικοί, οι Γιατροί, οι Λοιμωξιολόγοι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου