Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ


SHARON KEOGAN:
«TO ΣΩMA ΣAΣ ΘA ANHKEI ΣTO KΡATOΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ»! 

ΒΙΝΤΕΟ



Mετά τους Ευρωβουλευτές και μέλη εθνικών κοινοβουλίων καταγγέλουν τον αήθη υποχρεωτικό εμβολιασμό και την κερδοσκοπία των Big Pharma ως το βασικό κίνητρο της εμβολιομανίας.

Η Γερουσιαστής της Ιρλανδίας Sharon Keogan μέλος της Seanad Éireann που είναι η γερουσία της Ιρλανδίας που είναι η Άνω Βουλή των Oireachtas (εθνικό κοινοβούλιο της Ιρλανδίας) καταγγέλλει εντός του συλλογικού αυτού οργάνου: θέλουν να κάνουν υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Το σώμα σας θ’ ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ανακαλύφθηκε η Όμικρον ο πλούτος των 8 βασικών μετόχων της Pfizer και της Moderna αυξήθηκε κατά 9 δις. 

Τα μέσα βιοπορισμού των μέσων ανθρώπων τα κατάπιαν οι τσέπες των γιγάντων της φαρμακοβιομηχανίας-Big Pharma και της τεχνολογίας Big Tech. (σσ να ποιο είναι το αληθινό κίνητρο των ψευδοσωτήρων. Ο πλουτισμός, τ’αστρονομικά κέρδη.)

Ο προβληματισμός μου η ανησυχία μου εντάθηκε αυτές τις τελευταίες μέρες έναντι της παγκόσμιας απάντησης στο covid19. Να κάποια παραδείγματα των πρόσφατων εξελίξεων. Βλέπουμε τι είδους σχέδιο σχεδιάζεται.

Σημείο 1. Το παραμύθι των 2 χωρών. Η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας θέλει να κάνει υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ενώ η εντελώς νέα αυστριακή κυβέρνηση αίρει το lockdown για όλους εκτός από το μη εμβολιασμένους. Η Γερμανία πάει απευθείας στο ”ψητό”. Το σώμα σας θ’ ανήκει στο κράτος το οποίο σας απειλεί με τη βία. Θα καθυποταχθείτε. 

H Aυστρία συντηρεί ύπουλα τη ψευδαίσθηση της ελευθερίας κλείνοντάς σας στα σπίτια σας μέχρι να επιλέξετε ελεύθερα να υποβληθείτε στο τελετουργικό πέρασμα προκειμένου ν αναγεννηθείτε εντός της νέας κανονικότητας. Αυτό είναι αληθινά πολύ απλό αφεθείτε να εμβολιαστείτε και θ’ ανακτήσετε τις ελευθερίες σας.

Σημείο 2. Ο υπουργός Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι η 4η ένεση θα εγκριθεί σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι όλοι αυτοί που είχαν κάνει τις 3 δόσεις αλλά όχι την 4η θα δουν την απόσυρση του laissez-passer τους όπως όλοι αυτοί που είχαν κάνει μόνο τις 2.

 Έτσι αυτό το πολύτιμο πιστοποιητικό κόβιντ από το οποίο εξαρτάται η ελευθερία σας μπορεί να είναι άκυρο από ένα χτύπημα ενός μαγικού ραβδιού και θα πρέπει να υπακούσετε εκ νέου για να το ανακτήσετε ξανά και ξανά.

Σημείο 3. Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer δήλωσε ότι τ’ άτομα θα έχουν πιθανότατα ανάγκη να εμβολιάζονται ετήσια κατά του κόβιντ για πολλά χρόνια. Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται για την ασφάλεια υγείας των ατόμων. (σαρκαστικά) Ρίχνουμε μια ματιά στις χρηματιστηριακές αγορές. Και τι βλέπουμε;

σημείο 4. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας που ανακαλύφθηκε η Όμικρον ο πλούτος των 8 βασικών μετόχων της Pfizer και της Moderna αυξήθηκε κατά 9 δις.Τα διδάγματα που πρέπει να κρατήσουμε. 

Οι κυβερνήσεις ολόκληρου του κόσμου έκαναν μαζικά-συλλογικά να εξαρτάται η συνήθης συμμετοχή στην κοινωνία από την κατανάλωση ενός προϊόντος μιας ιδιωτικής εταιρίας υπό την απειλή άμεση ή έμμεση άσκησης δύναμης-δια της βίας. 

Κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων εβδομάδων τα μέσα συντήρησης- βιοπορισμού των μέσων ανθρώπων τα κατάπιαν οι τσέπες των γιγάντων της φαρμακοβιομηχανίας-Big Pharma και της τεχνολογίας Big Tech.




Η Seanad Éireann είναι η γερουσία της Ιρλανδίας. Είναι η Άνω Βουλή των Oireachtas (εθνικό κοινοβούλιο της Ιρλανδίας) και βρίσκεται στο Δουβλίνο. Η κάτω βουλή των Oireachtas είναι το Dáil.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου