Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΕΝΩ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ

ΟΙ BIG FARMA, ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!




Σε εκατομμύρια μετανάστες σε όλο τον κόσμο αρνούνται τα εμβόλια COVID επειδή οι κατασκευαστές του εμβολίου ανησυχούν για νομικούς κινδύνους από επιβλαβείς παρενέργειες.

Αυτό σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα εμβόλια COVID – Και τις εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια.

Δεκάδες εκατομμύρια μετανάστες ενδέχεται να μην λάβουν τα εμβόλια COVID-19 από ένα παγκόσμιο πρόγραμμα, επειδή ορισμένοι μεγάλοι κατασκευαστές ανησυχούν για νομικούς κινδύνους από επιβλαβείς παρενέργειες, σύμφωνα με αξιωματούχους και εσωτερικά έγγραφα της Gavi, της φιλανθρωπικής οργάνωσης που διαχειρίζεται το πρόγραμμα, τα οποία εξέτασε το Reuters.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη μιας πανδημίας που έχει ήδη σκοτώσει περισσότερους από 5 εκατομμύρια ανθρώπους, μόνο το 7% περίπου των ανθρώπων σε χώρες με χαμηλό εισόδημα έχουν λάβει δόση. 

Οι παραδόσεις εμβολίων σε όλο τον κόσμο έχουν καθυστερήσει λόγω προβλημάτων παραγωγής, αποθησαύρισης από πλούσιες χώρες, εξαγωγικών περιορισμών και γραφειοκρατίας. Πολλά προγράμματα έχουν επίσης παρεμποδιστεί από τη διστακτικότητα του κοινού.

Οι νομικές ανησυχίες αποτελούν ένα πρόσθετο εμπόδιο για τους αξιωματούχους της δημόσιας υγείας που αντιμετωπίζουν τον κορωνοϊό – ακόμη και όταν οι αξιωματούχοι λένε ότι οι ανεμβολίαστοι άνθρωποι προσφέρουν ένα ιδανικό περιβάλλον για να μεταλλαχθεί σε νέες παραλλαγές που απειλούν τη δύσκολα κερδισμένη ανοσία σε όλο τον κόσμο. 

Πολλοί κατασκευαστές εμβολίων COVID-19 έχουν απαιτήσει από τις χώρες να τους αποζημιώσουν για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες που υπέστησαν άτομα ως αποτέλεσμα των εμβολίων, λένε τα Ηνωμένα Έθνη.


2 σχόλια:

  1. Προφανώς αστειεύεστε: Οι BF δεν εμβολιάζουν τους ισλαμολάθρο επειδή επιδιώκουν να είναι εκείνοι, οι νέοι έποικοι της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

    Ποιος είναι όμως ο Μόνος που μπορεί να επιτρέψει αυτά τα πράγματα ίσα - ίσα για να αποκαλυφθούν οι προθέσεις τους και ως Παντοδύναμος να ανατρέψει ανά πάσα στιγμή τα σχέδιά τους; Βέβαια όχι με τον εύκολο, αλλά με το δύσκολο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΝΕΩΣΗ

      Προφανώς αστειεύεστε: Οι BF δεν εμβολιάζουν τους ισλαμολάθρο επειδή επιδιώκουν να είναι εκείνοι, οι νέοι έποικοι της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

      Ποιος είναι όμως ο Μόνος που μπορεί να επιτρέψει αυτά τα πράγματα ίσα - ίσα για να αποκαλυφθούν οι προθέσεις τους και ως Παντοδύναμος να ανατρέψει ανά πάσα στιγμή τα σχέδιά τους; Βέβαια όχι με τον εύκολο τρόπο (της μετανοίας), αλλά με το δύσκολο τρόπο (της ξεροκέφαλης αμετανοησίας, της γροθιάς πάνω στο μαχαίρι).

      Διαγραφή