Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΜΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΠΟΥ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ


ΤΑ ΤΕΣΤ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ COVID-19 (RAPID TEST) ΑNTIΔΡOYN EΠIΣHΣ ΣΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΚΤΗΡΙΑ!




Το πιο επίμαχο ίσως ερώτημα που θέτουν αρκετοί πολίτες αλλά και σοβαροί επιστήμονες εδώ και περίπου 2 χρόνια είναι, πού έχει εξαφανιστεί η γρίπη η οποία στη πραγματικότητα εμφανίζεται συνήθως κάθε χρόνο. 

Το γεγονός ότι η covid “πανδημία” είναι πανομοιότυπη με την πανδημία γρίπης, καταπολεμήθηκε σθεναρά από τα mainstream media και τα ινστιτούτα λογοκρισίας που έχουν μεταμφιεστεί σε “fact checkers”. 

Αφού έγινε γνωστό ότι ορισμένα τεστ PCR υποτίθεται ότι δεν μπορούν να διακρίνουν μεταξύ των ιών SARS-CoV και των ιών της γρίπης, υπάρχουν τώρα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτό ισχύει και για μερικά, ευρέως χρησιμοποιούμενα στην Ελλάδα, τεστ αντιγόνου.

Τεστ αντιγόνων στην Ελλάδα

Ένα απο τα πλέον διαδεδομένα test-kit στη χώρα μας αποτελεί το προϊόν της εταιρείας New Gene Bioengineering Co. Ltd.(η ιστοσελίδα της εταιρείας έχει πρόβλημα, αρχείο θα βρείτε εδώ).



Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται σε αρκετά φαρμακεία αλλά και σε online πλατφόρμες και e-shop. Το κιτ αυτό, σύμφωνα με τον Επικαιροποιημένο Κατάλογο Αυτοδιαγνωστικών Τεστ Ανίχνευσης Κορωνοϊού του ΕΟΦ, δεν είναι ακόμα εγκεκριμένο και πιστοποιημένο για την Ελληνική αγορά και συνεπώς πωλείται παράνομα, όπως γινόταν εδώ και μήνες με τα περισσότερα αντίστοιχα προϊόντα μέχρι ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων(ύστερα απο δημοσιεύσεις και επιστολές μας) να δημοσιοποιήσει, έστω για τα μάτια του κόσμου, μια λίστα με τα προϊόντα που έχουν κοινοποιηθεί στο Μητρώο Ι/Π ΕΟΦ.

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Βάση δεδομένων για τις in vitro διαγνωστικές συσκευές και μεθόδους δοκιμών για την Covid-19, το προϊόν αυτό αντιδρά/ανιχνεύει επίσης(και επομένως δείχνει θετικό αποτέλεσμα) τους παρακάτω παθογόνους μικροοργανισμούς:

Αδενοϊός

Αδενοϊός 3

άλφα κορωναϊός 229E (HCoV-229E)

άλφα κορωναϊός Nl63 (HCoV-Nl63)

βήτα κορωναϊός HKU1 (HCoV-HKU1)

βήτα κορωναϊός OC43 (HCoV-OC43)

γρίπη A H1N1

γρίπη A H3N2

γρίπη A H5N1

Influenza B Victoria

Influenza B Yamagata

MERS-CoV

Ιός παρωτίτιδας (MuV)

Μυκοβακτηρίδιο της φυματίωσης

Μυκόπλασμα πνευμονίας

Τύπος ιού παραϊνφλουέντζας

Τύπος 2 ιού παραϊνφλουέντζας

Αναπνευστικό συγκυτιακό ιό V (RSV),

Ρινοϊός SARS-CoV

Σύμφωνα λοιπόν με το Υπουργείο Υγείας, τον ΕΟΦ(;), τους πολιτικούς και την ηγεσία της Ε.Ε, μπορεί να έχετε έναν από τους παραπάνω ιούς και παθογόνα, το αποτέλεσμα είναι ένα: είστε θετικοί στον SARS-CoV-2.


Στην αγορά αυτή των δισεκατομμυρίων, αρκετά από αυτά τα rapid test ανιχνεύουν και άλλους κοινούς ιούς εκτός από τους κορωναϊούς. Και όμως, συνεχίζουν να πωλούνται και μάλιστα λαμβάνουν πιστοποίηση (απο Γερμανικούς κυρίως οργανισμούς) ως τεστ ανίχνευσης SARS-CoV-2. Μερικά ακόμα προϊόντα είναι των εταιρειών:

Beijing Hotgen Biotech Co. Ltd., China
BIOHIT HealthCare (Hefei) Co. Ltd, China

Τα δύο πρώτα, σύμφωνα με τον “κοινό κατάλογο τεστ αντιγόνων κατά της covid-19” της Ευρωπαϊκής Ένωσης (common list of COVID-19 rapid antigen tests-στα Ελληνικά εδώ) έχουν απορριφθεί απο τον κατάλογο της ΕΕ διότι οι πληροφορίες και τα στοιχεία που υποβλήθηκαν απο τους κατασκευαστές, ήταν ελλιπή ή τα προϊόντα δεν ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις εργαστηριακές δοκιμές. 

Και όμως, τα προϊόντα αυτά συνεχίζουν να πωλούνται και μάλιστα, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της Ε.Ε., έχουν ακόμα τη σήμανση CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Παραποίηση στοιχείων, ελλειπή δεδομένα, αδιαφανείς διαδικασίες

Παραμένουμε στο προϊόν της NEW GENE οπου ο ίδιος ο κατασκευαστής στο εγχειρίδιο χρήσης κάνει αναφορά για “ευαισθησία” προϊόντος της τάξης του 97,1%.



Η Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με το πρόγραμμα “Υγειονομικής Ετοιμότητας” δημοσιεύει τη λίστα με τα εγκεκριμένα Covid-19 rapid test. Στη σελίδα 35 του συγκεκριμένου εγγράφου βλέπουμε οτι σύμφωνα με τον κατασκευαστή και πάλι, το συγκεκριμένο προϊόν έχει “ευαισθησία” 98%. Το προϊόν αυτό δοκιμάστηκε και εγκρίθηκε απο το Γερμανικό Ινστιτούτο Paul Ehrlich.



Το Ινστιτούτο Paul Ehrlich(PEI), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Robert Koch και το Γερμανικό στρατό, πραγματοποιούν μετρήσεις και αναλύουν την αποτελεσματικότητα αυτών των τεστ. Εάν τώρα απευθυνθούμε στο αντίστοιχο έγγραφο του συγκεκριμένου Ινστιτούτου(σελ.9), θα βρούμε ότι το συγκεκριμένο τεστ έχει στη πραγματικότητα ευαισθησία(sensitivity) της τάξης του 78%.

Τα θετικά αποτελέσματα της γρίπης συμπεριλαμβάνονται στα στοιχεία των θετικών με corona

Το ερώτημα που τίθεται είναι τι νόημα έχει ένα τέτοιο προϊόν, όταν προφανώς μπορεί να ανιχνεύσει όλο το φάσμα των γνωστών ιών της γρίπης. Γιατί το αποτέλεσμα του τεστ αυτού, σύμφωνα με τη συσκευασία, σημαίνει “Corona-θετικό”; 

Ότι πρόκειται αποκλειστικά για τεστ covid-19, υποδηλώνεται ψευδώς σε όλα αυτά τα προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο συλλέγονται και εισρέουν στα καθημερινά στοιχεία για τις λοιμώξεις εντελώς λάθος και ψευδή δεδομένα. 

Εάν ένας πολίτης που έχει βρεθεί θετικός σε ένα τεστ αντιγόνου κάνει ένα τεστ PCR για να είναι σίγουρος, συμπεριλαμβάνεται δύο φορές στις στατιστικές – το ίδιο και κάθε άλλο τεστ PCR, ανεξάρτητα από το αν είναι θετικό ή αρνητικό.

Είναι πραγματικά δύσκολο να μην σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για απάτη σε γιγαντιαία κλίμακα. Το θέμα είναι βέβαια, ποιος επίσημος φορέας θα απαντήσει στις σχετικές ερωτήσεις; Ποια κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης θα έχουν το θάρρος να θέσουν τα ίδια ερωτήματα;
Μόνο πολύ λίγες σειρές μεταλλάξεων του SARS-CoV-2 ανιχνεύονται απο αυτά τα τεστ

Ποια είναι όμως η σημασία αυτών των τεστ αντιγόνου εάν ανιχνεύουν όχι μόνο τον SARS-CoV-2 αλλά και δεκάδες άλλα παθογόνα, αλλά στην περίπτωση του SARS-CoV-2 περιορίζονται επίσης σε πολύ λίγες μόνο σειρές μεταλλάξεων;

Στην πραγματικότητα, ο κατασκευαστής δηλώνει ότι στην περίπτωση του SARS-CoV-2 ανιχνεύονται μόνο οι επόμενες σειρές από τα εκατοντάδες κυκλοφορούντα στελέχη. Αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα να ανιχνευθούν και μεταγενέστερα και συναφή στελέχη, αλλά ο κατασκευαστής δεν το ορίζει αυτό, επειδή δεν μπορεί ή δεν θέλει να δώσει εγγύηση γι’ αυτό.







Η σειρά Omicron που κυκλοφορεί σήμερα φέρει τον κωδικό B1.1.529 και δεν αναφέρεται στη δήλωση του κατασκευαστή για το τεστ αντιγόνου.


Γιατί το τεστ ανιχνεύει βακτήρια που προκαλούν παρεμφερή μοτίβα νόσησης με τη Covid-19;

Κατ’ αρχήν, μπορεί να αποτελεί τεχνική απαίτηση το γεγονός ότι μια τέτοια δοκιμή δεν μπορεί να διακρίνει μεταξύ παρόμοιων ιών. 

Όμως, πραγματικά εντύπωση όταν διαβάσαμε στο εγχειρίδιο ότι ανιχνεύονται επίσης βακτήρια όπως η φυματίωση και το Μυκόπλασμα πνευμονίας.

Η φυματίωση είναι μια βακτηριακή μολυσματική ασθένεια που είναι ευρέως διαδεδομένη παγκοσμίως. Η νόσος προκαλείται από διάφορους τύπους μυκοβακτηριδίων (Mycobacterium tuberculosis complex) και προσβάλλει συχνότερα τους πνεύμονες στον άνθρωπο ως πνευμονική φυματίωση. 

Τα συμπτώματα είναι: Απώλεια όρεξης, απώλεια βάρους, κόπωση, πόνος στο στήθος, έντονος βήχας, αιματηρά πτύελα, χλωμό δέρμα, ήπιος πυρετός, νυχτερινές εφιδρώσεις. Η θεραπεία διαρκεί 6 μήνες.

Το Mycoplasma pneumoniae είναι βακτήριο και το σημαντικότερο παθογόνο της λεγόμενης “άτυπης πνευμονίας”. Η τραχειοβρογχίτιδα, η λαρυγγίτιδα, η μηνιγγίτιδα, η μέση ωτίτιδα και άλλες κλινικές εικόνες μπορούν επίσης να προκληθούν από Mycoplasma pneumoniae. 

Επιπλέον, όταν μολύνει τον άνθρωπο, συνδέεται με διαταραχές του αιμοποιητικού ( αιματοποιητικού) συστήματος, του κεντρικού νευρικού συστήματος, του ήπατος και του παγκρέατος, καθώς και με καρδιαγγειακά σύνδρομα.

Εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι ότι αυτά τα δύο επικίνδυνα βακτήρια προκαλούν πολύ παρόμοια συμπτώματα με εκείνα που ισχυρίζονται αρκετοι ως συνέπεια του SARS-CoV-2 και του “Long Covid” αντίστοιχα.


Εισαγωγείς-Εταιρείες 

Στην Ελλάδα, τα συγκεκριμένα τεστ κιτ εισάγονται από την εταιρεία EU Trading του κου Διομήδη Θεοχαρόπουλου. Στην Ελληνική ιστοσελίδα του προϊόντος βλέπουμε να υπάρχει και το λογότυπο του ΕΟΦ, πράγμα ακατανόητο καθώς ο ΕΟΦ δέν έχει εγκρίνει ακόμα το συγκεκριμένο προϊόν. 

Ο κος Θεοχαρόπουλος φαίνεται να έχει στενή επαφή με τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια αρκετών χωρών καθώς το Σεμινάριο Beyond Exports – Executive Diploma το οποίο η εταιρεία του διοργανώνει, τελείται υπό τη αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και διεξάγεται σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό και Ελληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τον Ελληνο-Ολλανδικό Σύνδεσμο, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.

Σημειωτέον οτι η εταιρεία “EU Trading” δραστηριοποιείται επίσης στο τομέα της εισαγωγής και διανομής μασκών FFP2.

Στη Ευρώπη, ο επίσημος αντιπρόσωπος(βάσει νόμου) της Κινεζικής εταιρείας New Gene που κατασκευάζει τα τεστ είναι η εταιρεία SUNGO Europe B.V με έδρα το Άμστερνταμ της Ολλανδίας(Κάτω Χώρες). Η διεύθυνση της συγκεκριμένης εταιρείας είναι κυριολεκτικά το Ολυμπιακό στάδιο του Άμστερνταμ και μετά απο έρευνά μας, δεν καταφέραμε να βρούμε μία ιστοσελίδα ή περισσότερες πληροφορίες για μία εταιρεία που φέρεται να έχει τζίρο αρκετών εκατομμυρίων Ευρώ.




Η “έδρα” της εταιρείας SUNGO Europe B.V, Olympisch Stadion 24, Amsterdam
Πηγή: Google Street View

Να τονίσουμε εδώ οτι σχεδόν το 90% των Ευρωπαίων αντιπροσώπων Κινεζικών εταιρειών που παρασκευάζουν rapid test kits έχουν ώς “βάση” την Ολλανδία, με αρκετές εταιρείες να δηλώνουν περιέργως ώς έδρα, Επιβατικούς σταθμούς τρένων και αθλητικές κτιριακές εγκαταστάσεις. 

Η έρευνα είναι σίγουρα μεγάλη για την τεράστια απάτη με ανύπαρκτες εταιρείες (ταχυδρομικές θυρίδες) και έχουμε ήδη συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία. Κάθε επιπλέον συνεισφορά σας σε αυτό το θέμα είναι κάτι περισσότερο απο πολύτιμη.

Η “μαμά” εταιρεία SUNGO Global είναι μία εταιρεία/ομάδα συμβούλων που έχουν ως έδρα τις πόλεις Shanghai, Guandong και Wuhan και παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ρυθμιστικές αρχές και υπηρεσίες, ακόμα και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφορούν την πιστοποίηση φαρμακευτικών προϊόντων και διαγνωστικών τεστ.

Στην Ευρώπη υπάρχουν αρκετά παραρτήματα της SUNGO, μερικά απο αυτά να βρίσκονται στο Λονδίνο και στο Düsseldorf. Το Γερμανικό δε παράρτημα, η εταιρεία SUNGO Cert GmbH, ιδρύθηκε απο τον κο Ninggang Luo(κάτοικος Σαγκάης) στις 26.02.2020, λίγες εβδομάδες δηλαδή προτού ο ΠΟΥ ανακηρύξει επίσημα την “πανδημία” (και αφού ο ίδιος είχε αλλάξει τον ορισμό της λέξης αυτής εν μία νυκτί).



Ο κος Luo φαίνεται να είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης και της Ολλανδικής SUNGO, όπως μας αποκαλύπτει η απάντηση σε αίτηση αδειοδότησης απο το Ολλανδικό Υπουργείο Υγείας:

Ο Γερμανικός,διεθνούς φήμης(λανθασμένα για εμάς), οργανισμός πιστοποίησης TÜV Süd δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του τον Κατάλογο πλαστών πιστοποιητικών (Liste Gefälschter Zertifikate), μία λίστα εταιρειών που έχουν πλαστογραφήσει τις περιγραφές και τα δεδομένα ωστε να λάβουν πιστοποίηση για την Ευρώπη (EC). 

Ανάμεσά τους είναι και η εταιρεία με έδρα το Λονδίνο SUNGO Certification Company Limited η οποία φέρεται να παραποίησε τη κατηγορία του προϊόντος “in vitro διαγνωστικό κιτ” για να λάβει τη πιστοποίηση και μπήκε στη μαύρη λίστα του TÜV.





Ουσιαστικά, η ίδια εταιρεία που εισάγει τα κιτ στην Ευρώπη είναι η ίδια η εταιρεία που κάνει τις πιστοποιήσεις τις οποίες όμως παραποιεί και κατα ένα περίεργο τρόπο, το προϊόν παραμένει ακόμα στην αγορά.

Η σαπίλα και η διαφθορά έχει διεισδύσει σε όλους τους τομείς του λεγόμενου “πολιτισμένου” κόσμου που πλέον, όσοι νομικοί και να ασχοληθούν, θα περάσουν δεκαετίες μέχρι να μάθουμε το τί και πώς, πανίσχυρες φαρμακευτικές εταιρείες έστησαν ένα τεράστιο κύκλωμα μαφίας, εις βάρος εκατομμυρίων κατοίκων αυτής της Ηπείρου αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.


Εμπνευσμένο από το άρθρο του report24.news








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου