Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ AΠO ΤΗΝ COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ




Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


Ενώ ο ελληνικός λαός παρακολουθεί εμβρόντητος τις, άνευ προηγουμένου, αυταρχικές αποφάσεις της κυβέρνησης περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού και διαπιστώνει την τραγική και εγκληματική διαχείριση της ασθένειας covid-19 από αυτήν

υφίσταται ένδειξη κυβερνητικής συγκάλυψης των θανάτων εμβολιασμένων από την covid-19 στην Ελλάδα! Αυτή αποτελεί το κατέβασμα σχετικής ιστοσελίδας από τη 2η ΥΠΕ που περιελάμβανε τους θανάτους από την Covid-19 εμβολιασμένων και μη! 

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, πριν τις 14 του παρόντος μήνα, κάποιος που εισέρχονταν στην εν λόγω διεύθυνση παρατηρούσε ότι οι θάνατοι από την Covid-19 εμβολιασμένων ήταν περισσότεροι από τους θανάτους ανεμβολίαστων από την Covid-19 από τις 3 Δεκεμβρίου έως και τις 9 Δεκεβρίου!


Αυτό προκάλεσε αίσθηση και εύλογες απορίες σε ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού καθώς κατέρρεε το αφήγημα της κυβέρνησης ότι με τον εμβολιασμό αποφεύγεται να νοσήσεις βαριά! Από τις 14-12-2021 του παρόντος έτους όταν εισέρχεται κάποιος στην ίδια διεύθυνση παρατηρεί το μήνυμα ότι η σελίδα δε βρέθηκε!

Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση, ενώ από καιρό έχει ζητηθεί και από το γράφοντα, στο καθημερινό δελτίο του ΕΟΔΥ δεν αναφέρει πόσοι από αυτούς που κατέληξαν με covid-19 ήταν εμβολιασμένοι και πόσοι ανεμβολίαστοι, γιατί, ίσως, θα φανερώνονταν σημεία και τέρατα και θα αποκαλύπτονταν περίτρανα η συγκάλυψη που επιχειρείται εδώ και καιρό!

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου