Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ Ή ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: «ΜΗ ΤΙΣ ΔΥΝΗΤΑΙ ΑΓΟΡΑΣΑΙ Ή ΠΩΛΗΣΑΙ ΕΙ ΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ...ΕΜΒΟΛΙΟ»

 TΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑ- ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!
2 ΒΙΝΤΕΟ


Μετά την επικαιροποίηση της Αποκαλυπτικής απαγόρευσης ‘μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ εμβόλιο, τώρα το πιστοποιητικό εμβολιασμού και σε εμφύτευμα-τσιπάκι στο χέρι στο βραχίονα. .Συνωμοσιολογίες!!!…

Η Epicenter εταιρία με έδρα τη Σουηδία, παρουσιάζει με περηφάνια ένα εμφυτευμένο τσιπ που μπορεί «βολικά» να διατηρήσει το εμβολιακό σας στάτους «πάντα προσβάσιμο».

Το να έχεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού υποδόρια αυτό είναι έκτοτε εφικτό στη Σουηδία.H εταιρία προτείνει υποδόρια μικροτσιπ που περιέχουν το εμπνευσμένο εμβολιακό πιστοποιητικό τη νέα ταυτότητα πολίτη του κόσμου. 

Αυτά τα μικροαντικείμενα εμφυτεύματα αναγνωρίζονται από μηχανισμό που διαθέτει αναγνώστη κάρτα NFC Near Field Communications.

Eίναι συμβατά με την πλειοψηφία των smartphones αφότου εμφυτευθούν στο μπράτσο ή στο βραχίονα του χρήστη. Ο Hannes Sjoblad υπεύθυνος εφευρέσεων της εταιρίας λέει ότι αυτή η εφαρμογή είναι δυνατόν να έχει πολλαπλές χρήσεις και πάντα πρόσβαση χάρη στο εμφύτευμα. 

Γιατί αν το κινητό σας δεν έχει μπαταρία αχρηστεύεται. ( ενώ το εμφύτευμα θα είναι διαρκώς σ επαφή. Μας διευκολύνει ο άνθρωπος μας λύνει τα χέρια ενώ μας δένει με ψηφιακές αλυσίδες).


Φυσικά αυτή είναι η εφαρμογή που εμείς κάνουμε σήμερα. Την επόμενη χρονιά θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την τεχνολογία για άλλο πράγμα. ( αυτό είναι ακριβώς το τρομερό ότι πλέον κάθε ταυτοποίηση και συναλλαγή θα γίνεται μέσα από το τσιπάκι. 

Μετανθρωπισμός, διανθρωπισμός, βιονικός άνθρωπος το τέλος του συμβατού ανθρώπου το τέλος του Ανθρώπου. ήδη η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας έχει ανακοινωθεί στην ελληνική βουλή πρόσφατα από τον αρμόδιο υπουργό για ψηφιακή πολιτική που δήλωσε ότι μετά τα ζώα θα τσιπάρει τους πολίτες. 

Αλλά πέρασε στα ψιλά. Αυτή είναι η πιο σημαντική ΕΙΔΗΣΗ που βγήκε από το ελληνικό κοινοβούλιο αλλά την αποσιώπησαν)

Συνεχίζει ο Υπεύθυνος της Εταιρίας λέγοντας για ν’ αποφύγετε την παρεμβατική ανάγνωση στο τσιπ που περιέχει το υγειονομικό πάσο μπορεί να είναι κλειδωμένο από τον χρήστη. 

Αυτή την περίοδο αυτός ο μηχανισμός είναι πειραματικός ( να το το πείραμα πάλι ) σε άτομα που συναινούν ( έτσι είπαν στην αρχή και για τα πειραματικά σκευάσματα ότι δεν θα είναι υποχρεωτικά) αλλά δεν μπορεί να πωληθεί.

H Σουηδία φιγουράρει ως ο ”πρόδρομος” στη χρήση υποδόριων μικροτσίπ. Σουηδικό μοντέλο της Ελευθερίας και της ψηφιακής σκλαβιάς της απόλυτης υποταγής.

 Πολλοί χιλιάδες Σουηδοί τα πειραματίζονται ως άυλο κρυπτονόμισμα ή για αντικαταστήσουν τα κλειδιά τους τα εισιτήρια τρένων ή κάρτες επίσκεψης. Συνωμοσιολογίες!

 

3 σχόλια:

  1. "Τα έθνη του Βορρά θα γίνουν όλα στάχτη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει που απορουσαν καποιοι ορθοδοξοι γιατι στην Σουηδια ηταν τοσο χαλαροι με τον κορονιο και τα θρομβολια: εκει ρε σεις πξγαινουν και τσιπαρονται αυτοβουλως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε μια μανία να επαληθεύουν τον Ιωάννη τον Ευαγγελιστή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή