Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ΡΩΣΟΣ ΕΠΙΦΑΝΗΣ ΙΟΛΟΓΟΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΤΡΟΜΩΔΕΣ ΑΦΗΓΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ

FELIX ERSHOV: «H OMICRON MΠOΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ» 
 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ρώσος επιφανής Ιολόγος αποκάλεσε το στέλεχος “Omicron” ένα σημάδι για τον τερματισμό της πανδημίας σε συνέντευξή του στην Izvestia που δημοσιεύεται στις 23/12/21.
Το Omicron μπορεί να είναι το τελευταίο στέλεχος και σημάδι για το τέλος της πανδημίας είπε.

Ο Ιολόγος, ακαδημαϊκός της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (RAS) μίλησε σχετικά με το Όμικρον στην Izvestia.
«Ίσως το Omicron να είναι το τελευταίο στέλεχος και σημάδι για το τέλος της πανδημίας. Είναι εξαιρετικά μεταδοτικό, αλλά όχι θανατηφόρο. 

Είναι πιθανό ότι ο μηχανισμός θα λειτουργήσει και τα αντισώματα που λαμβάνονται με τη βοήθειά του θα βοηθήσουν τόσο τα εμβόλια όσο και την ανοσία όσων έχουν νοσήσει. Φαίνεται ότι η ίδια η φύση έχει δημιουργήσει μια τέτοια ευκαιρία για να τερματιστεί η πανδημία», παραδέχτηκε ο ειδικός.

Συμφώνησε επίσης με την υπόθεση ότι το Omicron θα μπορούσε να δράσει ως φυσικό εμβόλιο έναντι πιο σοβαρών στελεχών. Αυτό οφείλεται, σύμφωνα με τον ιολόγο, στην ιδιότητα της παρεμβολής των ιών: το μεταλλαγμένο στέλεχος με τη βοήθεια ενός συστήματος πρωτεϊνών ιντερφερόνης καταστέλλει τους πρόδρομους, τους απωθεί.

Aποκλειστικό υλικό από την Izvestia:







 

1 σχόλιο:

  1. Εγώ πάλι πιστεύω ότι η πλανδημία θα τελειώσει όταν καταργηθεί το χρήμα, διότι τότε θα σωθεί το "λάδι" που λαδώνονται όλοι οι μηχανισμοί του σάπιου συστήματος οι οποίοι διατηρούν το χαρακτήρα του τρελάδικου, στο οποίο εγώ προσωπικά αρνούμαι να φορέσω τους ζουρλομανδύες που επιβάλλει (μάσκες και εμβόλια).  

    ΑπάντησηΔιαγραφή