Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣ-ΕΒΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΟΡΕΣΜΕΝΟΣ  ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!!


H κυβέρνηση πήρε αυτό που ήθελε από την Εκκλησία την συναίνεση για ”καθολικό εμβολιασμού του πληθυσμού” που αύριο θα τον μετατρέψει κατά την προσφιλή της μέθοδο σε υποχρεωτικό!

Σε μια επίδειξη άκρατου καισαροπαπισμού για πρώτη φορά πρωθυπουρός της χώρας παρέστη σε εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. 

Η θρησκευτική μουμιοποίηση των ημερών μας, ο θρησκευτικός συνδικαλισμός της ξύλινης γλώσσας και ο θρησκευτικός δοσιλογισμός πλεονάζουν…οι εικόνες είναι αξιοθρήνητες. 

Στο κοινό ανακοινωθέν Μαξίμου κι Εκκλησίας μεταξύ άλλων περνάει σχεδόν απαρατήρητο το βασικό μήνυμα της συνάντησης που δεν είναι άλλο από τον γενικό εμβολιασμό. 

Η Εκκλησία δίνει την ευλογία της για καθολικό εμβολιασμό κάτι που στη συνέχεια η κυβέρνηση δύναται ως είθισται πλέον αν μετατρέχψει και σε γενικό υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Η κυβέρνηση πήρε αυτό που ήθελε από μια γονατισμένη ιεραρχία που κινείται στα όρια του θρησκευτικού δοσιλογισμού.

”Κοινή διαπίστωση του Πρωθυπουργού και του Μακαριωτάτου αποτέλεσε η ανάγκη να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή και επιμονή στη γενική προσπάθεια για τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου υπάρχει χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη. ”

Όσο για την περίφημη διατεινόμενη εργαλειοποίηση αυτή προέρχεται κυρίως από την πολιτική είναι το φαινόμενο της βαρβαρότητας εν αντιθέσει με αυτό του αγγελισμού όπου η πολιτική επιβάλλεται στην εκκλησία και την εργαλειοποιεί για τους σκοπούς της.

Η εργαλειοποίηση επίσης είναι η εργαλειοποίηση ενός υγειονομικού θέματος εκ μέρους και πάλι της πολιτικής εξουσίας για να περάσουν αυταρχικά μέτρα που ουδείς ουδέποτε τόλμησε να περάσει σε καιρούς δημοκρατίας. 

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στρατιωτικός νόμος, αναστολή της αρχής του συνέρχεσθαι και συλλήβδην των θρησκευτικών ελευθεριών και άσκησης λατρείας, του ψηφιακού ολοκληρωτισμού και του υγειονομικού απαρτχάιντ της γκετοποίησης πληθυσμών, της επιβολής υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού, της λογοκρισίας κ.α



2 σχόλια:

  1. Τζερώνυμο ,Κούλη & Σια καλά τα μαγειρέψατε ,αλλά μην φάτε ακόμη .
    Θα σφάξουμε ελικόπτερο και θα φάτε τις φτερούγες ψητές.
    Ξεφτίλες γελοίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή