Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ" ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ! !


Η NASA ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ 24 ΘΕΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ! ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ!
Η NASA στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πως ο κόσμος θ’ αντιδρούσε στην ανακάλυψη εξωγήινων.

Aυτό είναι το επόμενο δυστοπικό αφήγημα που θ΄ ανεβάσει το παγκόσμιο κατεστημένο προσεχώς.
Κάποτε το σινεμά μετέφερε μια πραγματική ιστορία τώρα η ζωή καλείται να ενσαρκώσει το κάθε ουτοπικό σενάριο του Χόλυγουντ. Άλιενς….

Και βέβαια για τη σωτηρία της γης από την πλανητική απειλή θα χρειαστεί μια παγκόσμια διακυβέρνηση για να δώσει τη μάχη υπέρ της ανθρωπότητας….

Η ΝΑSA στρατολογεί θεολόγους. Η ΝΑSA αναλαμβάνει και επίσημα τώρα την αλλοίωση των θρησκευτικών πεποιθήσεων ανά τον κόσμο....Και UFOλόγοι….

Η Υπηρεσία στρατολογεί 24 θεολόγους για να αξιολογήσουν πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος στην ανακάλυψη εξωγήινης ζωής σε μακρινούς πλανήτες και πώς θα μπορούσε να αλλάξει την αντίληψή μας για τους θεούς και τη δημιουργία

Η NASA προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά της στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον.

Η ομάδα θα αξιολογήσει πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι εάν βρεθεί εξωγήινη ζωή σε άλλους πλανήτες και πώς η ανακάλυψη θα επηρεάσει τις ιδέες μας για τους θεούς και τη δημιουργία

Ο Δρ Andrew Davison, ιερέας και θεολόγος στο Πανεπιστήμιο του Cambridge με διδακτορικό στη βιοχημεία από την Οξφόρδη, είναι μεταξύ των 24 θεολόγων

Αυτός πιστεύει ότι πλησιάζουμε περισσότερο στο να βρούμε ζωή σε άλλους πλανήτες.

Ο οργανισμός προσλαμβάνει 24 θεολόγους για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμά του στο Κέντρο Θεολογικής Έρευνας (CTI) στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον στο Νιου Τζέρσεϊ, στο οποίο η NASA χορήγησε 1,1 εκατομμύρια δολάρια το 2014.

Το CTI περιγράφεται ως οικοδόμηση «γέφυρων κατανόησης με τη σύγκληση θεολόγων, επιστημόνων, μελετητών και πολιτικών για να σκεφτούν μαζί – και να ενημερώσουν την οπτική του κοινού – για τις παγκόσμιες ανησυχίες».

Το πρόγραμμα στοχεύει να απαντήσει σε ερωτήσεις που μας έχουν μπερδέψει από την αρχή του χρόνου, όπως τι είναι ζωή; Τι σημαίνει να είσαι ζωντανός; ( α μάλιστα δεν είναι δεδομένο) Πού τραβάμε τη γραμμή μεταξύ του ανθρώπου και του εξωγήινου; Ποιες είναι οι δυνατότητες για ζωή σε άλλα μέρη;

Τώρα που η NASA έχει δύο ρόβερ στον Άρη, αρκετούς ανιχνευτές σε τροχιά γύρω από τον Δία και τον Κρόνο και πρόκειται να εκτοξεύσει αύριο το τηλεσκόπιο James Web που μελετά τον σχηματισμό γαλαξιών, αστεριών και πλανητών στο σύμπαν, φαίνεται ότι ο οργανισμός ελπίζει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την ανακάλυψη της ζωής έξω από τη Γη.Μελέτες και έρευνες έχουν δείξει ότι οι Χριστιανοί των ΗΠΑ είναι λιγότερο πιθανό να πιστεύουν ότι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, αλλά ο Ντέιβισον δεν είναι ο μόνος «πιστός» που δεν πιστεύει ότι η ιδέα των εξωγήινων είναι αδύνατη.

Η Duilia de Mello, αστρονόμος και καθηγήτρια φυσικής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο, είπε ότι έχει αρκετούς ιεροδιδασκάλους στις τάξεις της που συχνά θέτουν θεωρητικά ερωτήματα σχετικά με την ευφυή ζωή στο σύμπαν.

«Αν είμαστε τα προϊόντα της δημιουργίας, γιατί δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ζωή να εξελίσσεται και σε άλλους πλανήτες; Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει το αντίθετο», είπε ο de Mello στην Washington Post τον Αύγουστο.

Aυτά αναφέρει η dailymail παραμονές Χριστουγέννων στις 24/12/21 κάτι μου θυμίζει αυτό.1 σχόλιο:

  1. Διήγηση του Ιωσήφ του Ησυχαστή για τη συνάντησή του με … «εξωγήινους»:

    Έτσι όπως ήμουν βαρυμένος, πήγα στο καλύβι μου, έκλεισα την πορτούλα και κάθισα στο σκαμνάκι μου για να συγκεντρωθώ στην Ευχή. Έτσι άρχισα σιγά-σιγά να ηρεμώ. Ξαφνικά άκουσα σα να άνοιξε η πόρτα, αλλά δεν κινήθηκα, γιατί νόμιζα πως είναι ο π. Αρσένιος. Αμέσως όμως αισθάνθηκα στα κάτω μου μέλη να με ερεθίζει κάποιος. Άνοιξα τα μάτια μου και τι να δω; ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ! Ήταν ακριβώς όπως το περιγράφουν οι Πατέρες μας, με φαλακρό βρώμικο κεφάλι, μικρά όρθια κέρατα, πρόσωπο χλωμό, μάτια στρογγυλά και κόκκινα γεμάτα πονηρία και σώμα βρώμικο με τρίχες αγριόχοιρου!
    Όρμησα αμέσως εναντίον του με όλη μου τη δύναμη, αλλά ήταν αδύνατο φυσικά να τον κρατήσω. Στην αφή των χεριών μου έμεινε η αίσθηση της τραχύτητος του δέρματός του και η βρώμα του στα χέρια μου και στο περιβάλλον ήταν σα θειάφι και βούρκος. Αμέσως έγινε άφαντος. Από εκείνη τη στιγμή, με τη Χάρη του Χριστού και της Παναγίας μας, μου έφυγε το βάρος του πολέμου αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή