Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΙ ΕΠΕΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ; ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ Ή ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ;


ΣΟΚΑΡΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ  ΜΕ COVID-19 ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! 



Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής


Τις προάλλες αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η αποστροφή του Μητσοτάκη στη Βουλή, εκτός ιατρικής λογικής, ότι έχει ίδιες πιθανότητες να επιζήσει κάποιος με βαριά νόσηση από την covid-19 διασωληνωμένος είτε εντός ή εκτός ΜΕΘ! 

Μετά από κάποιες ημέρες (13 Δεκεμβρίου) δημοσιεύτηκε μελέτη από τον καθηγητή Παθολογίας και Λοιμώξεων κ. Σωτήρη Τσιόδρα και τον αναπληρωτή καθηγητή Επιδημιολογίας κ. Θεόδωρο Λύτρα στο διεθνούς φήμης ιατρικό περιοδικό ‘Scandinavian Journal of Public Health’!

Αυτή αποδεικνύει ότι η νοσηλεία εκτός ΜΕΘ σχετίζεται με 87% αυξημένη θνητότητα! Άρα ο πρωθυπουργός ψεύδεται ασυστόλως για να αποποιηθεί των ευθυνών του για την εγκληματική και τραγική διαχείριση της ασθένειας Covid-19, που είχαμε παλαιότερα γράψει, λαμβάνοντας δίκαια το χαρακτηρισμό ότι είναι πολύ επικίνδυνος για το συμφέρον του ελληνικού λαού !

Μάλιστα η μελέτη αυτή που η κυβέρνηση είχε στη διάθεσή της από τον Μάιο, συμπεριλαμβάνει στοιχεία για την περίοδο από το Σεπτέμβριο του 2020 έως το Μάιο του 2021. Τότε το σύστημα υγείας ήταν καλύτερα εξοπλισμένο σε σχέση με τη χρονική περίοδο που διαβιούμε λόγω του ότι υπήρχαν πολύ περισσότερες ΜΕΘ! 

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο πρωθυπουργός μετά το πρώτα κύμα κορωναϊού την άνοιξη του 2019 δεν φρόντισε να εξοπλίσει το σύστημα υγείας, αλλά αντιθέτως ‘χάρισε’ πολλά εκατομμύρια ευρώ από τη δημόσια περιουσία στα ΜΜΕ και ιδιαίτερα στους τηλεοπτικούς διαύλους για να προπαγανδίζουν υπέρ αυτού και συνολικά της κυβέρνησης, καθώς και να διεξάγουν εκστρατεία παραπληροφόρησης, εκβιασμού και κατατρομοκράτησης με αντικείμενο την Covid-19!

Σύμφωνα με τη μελέτη αυτή το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) της Ελλάδας αδυνατεί να ανταποκριθεί σε περισσότερους από 400 διασωληνωμένους ασθενείς με COVID-19, με αποτέλεσμα την αύξηση της θνησιμότητας!! 

Συνεπώς εκατοντάδες συμπατριώτες μας κατέληξαν άδικα, καθώς οι διασωληνωμένοι σο διάστημα αυτό ήταν συνήθως πάνω από 400 (500-700) και έφτασαν και τους 800! Συγκεκριμένα σύμφωνα με τη μελέτη οι θάνατοι λόγω και μη κατάλληλης νοσοκομειακής υποδομής στην επαρχία, και κυρίως έλλειψης ΜΕΘ ήταν 1535!!! 

Φανταζόμαστε λοιπόν πόσοι παραπάνω άδικοι θάνατοι σημειώθηκαν, εκτός από τους 1535, το χρονικό διάστημα 1 Ιουνίου του 2021 έως και σήμερα. Ειδικά το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο που οι συνολικοί θάνατοι από την covid-19 εκτοξεύτηκαν σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2020!!

Χαρακτηριστικά τον Οκτώβριο του 2020 οι θάνατοι ήταν 235, το Νοέμβριο του 2020 (1780) και το Δεκέμβριο του 2020 (2432)!! Toυς αντίστοιχους μήνες φέτος είναι 1110, 2219 και 1487 θάνατοι μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου!! 

Αλλά το πιο παρανοϊκό και εξοργιστικό είναι ότι ενώ ο πρωθυπουργός και τα αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης ήταν γνώστες αυτής της μελέτης ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός αντί να φροντίσει να ενισχύσει περαιτέρω το υγειονομικό σύστημα για το επόμενο κύμα κορωνοϊού με την ανάλγητη απόφασή του εκδίωξης των 7000 υγειονομικών χωρίς αντικατάσταση τους το αποδυνάμωσε καίρια! 

Έτσι οι ΜΕΘ μειώθηκαν σημαντικά και κάποιες που παρέμειναν σε λειτουργία υποβαθμίστηκε η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους!!!

Αυτό συνεπώς συνιστά ξεκάθαρη εγκληματική πράξη και ο πρωθυπουργός και τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ευθύνονται άμεσα για τον θάνατο χιλιάδων συμπατριωτών μας! 

Έτσι εξηγούνται οι πολλοί θάνατοι, σε σχέση με πέρυσι, που καταγράφηκαν κυρίως το διάστημα Νοεμβρίου έως τα μέσα του παρόντος μήνα παρότι το διάστημα αυτό κτίστηκε το λεγόμενο τοίχος ανοσίας, που επεδίωκε η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι της επιτροπής εμβολιασμού που αυτοδιαψεύδονται συνέχεια, καθότι οι εμβολιασμένοι και οι νοσήσαντες συνιστούσαν τουλάχιστον το 80% του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού έναντι περίπου του 5% των νοσησάντων πέρυσι!

Επομένως, το συμπέρασμα που μπορεί να εξάγουμε είναι ότι εξαιτίας των εγκληματικών αποφάσεων του Μητσοτάκη πολλοί συμπατριώτες μας κατέληξαν αδίκως, γι’ αυτό αν υπήρχε ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα έπρεπε να επέμβει αυτεπάγγελτα κάποιος εισαγγελέας, να ζητήσει άρση της ασυλίας των εμπλεκομένων και να διερευνήσει το εν λόγω ζήτημα αποδίδοντας ποινικές ευθύνες γι’ αυτό το άνευ προηγούμενου ξεκλήρισμα του ελληνικού λαού!

Εν κατακλείδι, αντιλαμβανόμαστε ότι τo μόνο που ενδιαφέρει το Μητσοτάκη είναι η αύξηση των εμβολιασμών μέσω της άμεσης και έμμεσης υποχρεωτικότητας που επέβαλλε με αυταρχικικό τρόπο καταπατώντας το Ελληνικό Σύνταγμα, η ύπαρξη κοινωνικού διαχωρισμού, η χρηματοδότηση των αργυρώνητων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης για να προβάλλουν ως άκρως επιτυχημένη τη λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί, ενώ παράλληλα να προβαίνουν σε προπαγάνδα υπέρ των εμβολιασμών και η στοχοποίηση των μη εμβολιασμένων για να καλύψει τις τεράστιες εγκληματικές ευθύνες που τον βαραίνουν και την ανικανότητά του στην άσκηση διακυβέρνησης!!!

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος


Υ.Γ. 1

Αξίζει να διαβαστούν τα κάτωθι άρθρα που παραθέτω:



Γ.https://www.iatronet.gr/article/105929/th-lytras-sto-iatronetgr-ean-den-eihame-enhmerosei-se-anotato-epipedo-tha-eihame-kanei-prodhmosieysh

Υ.Γ. 2

Απoδείξεις για την επικινδυνότητα των εμβολίων κατά της Covid-19:

A. https://www.bankingnews.gr/koinonia/articles/602558/sok-oxford-university-to-emvolio-moderna-pio-epikindyno-apo-ton-covid-19-gia-myokarditida-proeidopoiei-o-fda-gia-johnson-johnson




Ε. https://e.vnexpress.net/news/news/120-children-hospitalized-province-suspends-pfizer-vaccine-batch-4397748.html. Σύμφωνα με το άρθρο τρία (3) παιδιά πέθαναν μετά τον εμβολισμό τους για την αντιμετώπιση της Covid-19,με εμβόλιο της Pfizer, στο Bac Giang, στο Ανόι και στο Binh Phuoc του Βιετνάμ! Η αιτία θανάτου έχει προσδιοριστεί ως «η υπερβολική αντίδραση στο εμβόλιο». Ακόμη, τέσσερα άλλα άτομα πέθαναν σto Thanh Hoa του Βιετνάμ μετά τον εμβολιασμό τους λόγω «υπερβολικής αντίδρασης». Επίσης, στο παραπάνω μέρος όπως γράφει η VnExpress, περισσότερα από 120 από τα προσφάτως εμβολιασμένα παιδιά εισήχθησαν σε νοσοκομεία αφού ανέφεραν συμπτώματα όπως ναυτία, υψηλό πυρετό ή δυσκολία στην αναπνοή! Δεκαεπτά από αυτά είχαν σοβαρές παρενέργειες!


Η. https://openvaers.com/covid-data (Δημόσια βάση δεδομένων στις ΗΠΑ όπου καταγράφονται θάνατοι και σοβαρές παρενέργειες από τα εμβόλια για την αντιμετώπιση της Covid-19)

Θ. Αποδείξεις για τους θανάτους και την επικινδυνότητα των εμβολίων για την αντιμετώπιση της Covid-19 σε διεθνές ιατρικό συμπόσιο: https://www.pronews.gr/ygeia/1040952_i-omilia-ton-doctors-covid-ethics-poy-prokalese-seismo-apodeixame-thanatoys-apo

Y.Γ. 3

Δεν είναι πανάκεια τα πειραματικά, αναποτελεσματικά και επικίνδυνα για την υγεία εμβόλια για την αντιμετώπιση της Covid-19! Yπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισής της, όπως τα μονοκλωνικά αντισώματα που δυστυχώς όμως χορηγούνται μόνο σε εκλεκτούς του Μαξίμου όταν χρειαστεί (διάβασε εδώ: https://www.aftodioikisi.gr/paraskinia/antidimarchos-athinaion-apokalyptei-moy-edosan-monoklonika-perysi-kai-sothika-vinteo/), 8-9 θεραπευτικές αγωγές όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς (διάβασε εδώ: https://www.sportime.gr/extratime/koinonia/margaritis-schinas-etimes-9-therapies-gia-covid-alla-tha-proothoume-mono-emvolia-os-to-2023/ και εδώ https://www.newsbreak.gr/kosmos/274230/desmotes-2023-pfizer-farmakeytikoi-kolossoi-polites-ee/) και τα χάπια (π.χ. της Pfizer διάβασε εδώ:https://www.kathimerini.gr/world/561629545/chapi-pfizer-90-apotelesmatikotita-deichnei-i-teliki-analysi-tis-etaireias/)

Υ.Γ. 4

Το παρόν άρθρο το αφιερώνω στη μνήμη του πατέρα μου Θωμά, στους αποθανόντες παππούδες μου Βασίλειο Γκατζή (ανάπηρος στον ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940- 1941) και Βασίλειο Μακρυγιάννη (συμμετείχε στην εθνική αντίσταση με ένα από τα ένοπλα σώματα του ΕΔΕΣ του στρατηγού Ναπολέοντα Ζέρβα), στις αποθανούσες γιαγιάδες μου Φανή Μακρυγιάννη και Στυλιανή Γκατζή, στους προπαππούδες μου Ιωάννη Γκατζή (αποθανόντα στην μάχη μεταξύ ελληνικών και βουλγαρικών δυνάμεων στο Κιλκίς- Λαχανά τον Ιούνιο του 1913), ιερέα Δημήτριο Γκατζή, Σπυρίδων Μακρυγιάννη, Αθανάσιο Σάββα και Θωμά.

Ακόμη, το αφιερώνω στις προγιαγιάδες μου Μαρία Μακρυγιάννη, Βασιλική Σάββα, Ευανθία Γκατζή και Φωτεινή, στο θείο μου Δημήτριο, στη θεία μου Ηλιάδα, στο Γεώργιο, τον Ηλία, τον Ιωάννη, πάππου προς πάππου, στο νονό μου Βασίλειο και στη νονά μου Ελβίρα, και σε όλους τους συγγενείς και φίλους μου. Τέλος, το αφιερώνω στους ζώντες μητέρα μου Μαίρη, την αδερφή μου Στυλιανή, τους θείους μου Ευάγγελο, Νικόλαο και Δημήτριο, καθώς και σε όλους τους συγγενείς και φίλους μου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου