Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΕΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΓΟΝΕΩΝ-ΠΡΟΣ-ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ-ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΚΥΠΡΟΥ




Προς τον Πρόεδρο και τα μέλη ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου 18 Δεκεμβρίου 2021

Ελλόγιμοι ιατροί των παιδιών και εφήβων μας,

Εμείς οι γονείς, παππούδες και γιαγιάδες των παιδιών της Κύπρου, που είναι για μας ό,τι πολυτιμότερο και προσφιλέστερο έχουμε στον κόσμο, με πόνο ψυχής σας εκφράζουμε την εντονότατη αγωνία και διαμαρτυρία μας. 

Απευθυνόμαστε σε εσάς, τους οποίους - μέχρι πρότινος τουλάχιστον - σας θεωρούσαμε δεύτερους γονείς των παιδιών μας, η αγάπη σας για τα οποία σας ώθησε στο να αναλώσετε τα πιο γόνιμα χρόνια της νεότητας στη σπουδή της παιδιατρικής, και τώρα στην ανάληψη της ιερής ευθύνης να φροντίζετε και μεριμνάτε νυχθημερόν για την ψυχική και σωματική τους υγεία.

Όμως, ήδη βρισκόμαστε προ εκπλήξεως μεγίστης! Ζώντας, εδώ και δύο περίπου χρόνια, μέσα στην ατμόσφαιρα αγωνίας και φόβου, που προκάλεσε σε όλη την ανθρωπότητα η είσοδος του covid – 19 στη ζωή μας, ως υπεύθυνοι Χριστιανοί γονείς και πολίτες της Δημοκρατίας, αναζητούμε να ακούσουμε την άποψη όχι μόνο των Κυπρίων, αλλά και των ανά το παγκόσμιο κορυφαίων ιατρών, περί του τρόπου αντιμετώπισης της νεοφανούς ασθενείας. 

Και η έκπληξη είναι μεγίστη γιατί διαπιστώνουμε την ύπαρξη χάσματος μεγάλου: Από τη μία ακούμε τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας της Κύπρου να εξαγγέλλει δημοσίως ως κάτι αυτονόητο και αναγκαίο την έναρξη των «εμβολιασμών» παιδιών πέντε ετών και άνω, και από την άλλη ακούμε τους ανά τον κόσμο κορυφαίους των κορυφαίων, να κρούουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους, τον κώδωνα υψίστου κινδύνου.

Αναφέρουμε κάποιους ενδεικτικά:

• Ο διάσημος καθηγητής, πρώην αντιπρόεδρος της Phizer, Michael Yeadon διατυμπανίζει: «Είμαι πατέρας και παππούς. Είναι τρελό να εμβολιάζεις παιδιά με κάτι που στην πραγματικότητα είναι 50 φορές πιο πιθανό να τους σκοτώσει απ’ ό,τι ο ιός ο ίδιος».

• Ο μεγαλύτερος στον κόσμο Ιολόγος καθηγητής (Βραβείο Νόμπελ 2008) Luc Montagnier διαλαλεί παντού: «Αυτά τα εμβόλια είναι περιττά, επικίνδυνα και αναποτελεσματικά (…). Είναι έγκλημα ο εμβολιασμός των παιδιών» .

• Ο διεθνούς φήμης Επιδημιολόγος και Ιολόγος Καθηγητής, στη Γερμανία, Dr Sucharit Bhakdi είναι απολύτως κατηγορηματικός: «Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάσετε τα παιδιά σας είστε εγκληματίες».

[1]

• Ο κορυφαίος Έλληνας Ιατρός, πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δρ Δ. Γάκης αναφέρει: «Δεν το συζητάμε για εμβολιασμό των παιδιών. Αυτό θα είναι εγκληματικό».

• Τέλος, για να αρκεστούμε στις δηλώσεις μόνο πέντε από τίς εκατοντάδες άλλες δηλώσεις και τοποθετήσεις διάσημων επιστημόνων που έχουν επαγγελματικά εχέγγυα, ερευνητική κατάρτιση και θεματικές περγαμηνές, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Christian Perronne, ο επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα «εμβόλια», δηλώνει κατηγορηματικά: «Δεν καταγράφουν τις παρενέργειες των εμβολίων. Σκοτώνουν χιλιάδες ανθρώπων σε καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. Μετά βίας έχουν καταγραφεί 10% των παρενεργειών και των θανάτων (…). Πρέπει να αντισταθείτε όλοι οι γονείς (…) αρνούμενοι τον εμβολιασμό».

Μετά, λοιπόν, από όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε, αλλά και βλέπουμε με τα ίδια τα μάτια μας σχετικά με τις παρενέργειες των συγκεκριμένων καινοτόμων «εμβολίων» κατά του covid – 19, (και όχι βέβαια των γνωστών κλασσικών εμβολίων, για τα οποία δώσαμε την συναίνεσή μας προς εμβολιασμό των παιδιών μας), ως εχέφρονες γονείς και ελεύθεροι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλώνουμε με παρρησία και με όλη τη δύναμη της ψυχής μας: «Δεν σας επιτρέπουμε να εμβολιάσετε τα παιδιά μας. Θα αντισταθούμε άχρι θανάτου!»

Είναι, βέβαια, αδιαμφισβήτητο ότι κάθε άλλος γονέας είναι ελεύθερος να πράξει κατά την γονεϊκή του συνείδηση. Αν λοιπόν υπάρχουν γονείς, οι οποίοι θα ήθελαν τα παιδιά τους να συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές για τα ως άνω καινοτόμα «εμβόλια», είναι προφανές και αυτονόητο ότι πρέπει να τηρηθούν οι προβλεπόμενες από τις Διεθνείς Συμβάσεις και ιατρική δεοντολογία προϋποθέσεις. Διαφορετικά, η συναίνεση των γονέων, που θα δοθεί χωρίς την τήρηση των πιο κάτω προϋποθέσεων, θα στερείται οποιασδήποτε ισχύος και κατ’ επέκταση ο διενεργήσας τον «εμβολιασμό» θα είναι ποινικά υπεύθυνος για τις τυχόν παρενέργειες του «εμβολίου».

1. Πριν τον «εμβολιασμό» να γίνεται η προαπαιτούμενη κλινική εξέταση των παιδιών (όπως γίνεται πριν την χορήγηση εμβολίων). 2. Να προηγηθεί πλήρης, σαφής και κατανοητή ενημέρωση των γονέων αναφορικά με το περιεχόμενο και τις ενδεχόμενες παρενέργειες των «εμβολίων». (Είναι άκυρη η συναίνεση όταν οφείλεται σε πλάνη, απάτη (παραπλάνηση), απειλή ή εξαναγκασμό). Να τονισθεί με έμφαση στους

[2]

γονείς ότι η χορήγηση του «εμβολίου» covid – 19 είναι σε πειραματικό στάδιο 2 και 3.

3. Η εισήγηση του παιδιάτρου για τη χορήγηση του «εμβολίου» και η βεβαίωση για την ως άνω πλήρη ενημέρωση να γίνεται εγγράφως και ενυπογράφως. Ενυπογράφως, επίσης, ο ιατρός να αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη για την εισήγηση χορήγησης του «εμβολίου».

4. Η γραπτή ελευθέρα συναίνεση και των δύο γονέων να δίδεται μετά την ενυπόγραφη εισήγηση του παιδιάτρου, ο οποίος και θα χορηγεί «ιδίαις χερσί» το «εμβόλιο».

Αγαπητοί ιατροί των παιδιών μας,

Θέλουμε να συνεχίσουμε να σας εμπιστευόμαστε ως δεύτερους γονείς των παιδιών μας. Γι’ αυτό και σας παρακαλούμε να βάλετε το χέρι στην καρδιά και να κλείσετε τα αυτιά στις οποιεσδήποτε πιέσεις. Ακούστε τη φωνή της συνειδήσεώς σας ως Χριστιανοί, ως Επιστήμονες, και ενδεχομένως ως φυσικοί γονείς ή και παππούδες.

Με πολλή εκτίμηση, αλλά και συνοχή καρδίας, εν αναμονή της δι’ έργων ομολογίας σας

ότι θα παραμείνετε πιστοί στον ιατρικό σας όρκο.

Κοινοποιείται καθηκόντως:

• Στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και Υπουργούς. • Στον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Κύπρου και λοιπά μέλη της Ιεράς Συνόδου.

• Στην Πρόεδρο της Βουλής και Βουλευτές.

• Στον Γενικόν Εισαγγελέα της Κυπριακής Δημοκρατίας. • Στον Πρόεδρον και τα μέλη του Ανωτάτου Δικαστηρίου και λοιπούς δικαστικούς Λειτουργούς.

• Στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας.

• Στην Επίτροπο Δικαιωμάτων του Παιδιού.

• Παγκύπριους Συνδέσμους Γονέων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. • Στον Πρόεδρο και τα μέλη της Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ.

• Στον Πρόεδρο και τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

• Στον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο.

• Στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

• Στον Παγκύπριο Σύλλογο Νοσηλευτών Κύπρου.

[3]




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου