Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ…

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ


Γράφει ο Γεωκών   

Στον κόσμο υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι, οι αληθινοί και …οι άλλοι, οι αληθινοί άνθρωποι διαφέρουν πολύ από τους υπόλοιπους ανθρώπους, βλέπεις στα μάτια τους την αλήθεια της ψυχής τους, δεν μπορούν να σου κρυφτούν, αυτό που νιώθουν, αυτό θα σου δείξουν, αυτό που σκέφτονται, αυτό θα σου πουν, οι αληθινοί άνθρωποι όμως δεν είναι πολλοί, κι αυτό γιατί η αλήθεια είναι ένα πολύ βαρύ φορτίο που δεν μπορούν όλοι να το σηκώσουν.

Και η αλήθεια είναι μόνο μια… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΛΑΟΣ…

Οι περισσότεροι Έλληνες Ορθόδοξοι χριστιανοί δεν έχουν καταλάβει ακόμα ποια είναι η σχέση του Θεού με τους Έλληνες και την Ελλάδα, Φοβούνται την αλήθεια, όσο όμως και να την φοβούνται, στο τέλος θα διαπιστώσουν την αλήθεια…

Το Οίμος-Αθήνα 29 Νοεμβρίου 2020 έγραψε…«Ο Κύριος του παντός, ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ απευθύνω, προς τον Ελληνικόν Λαόν.» : 

«Από καταβολής κόσμου, έχεις από Εμέ διαλεχτεί, γιατί έχεις όλα τα στοιχεία, να Με δοξάσεις και μαζί Μου και συ να δοξαστείς.»« Θέλω ΦΩΣ να γενείς, για να φωτίσεις όλη την γη»

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, μια πραγματικότητα που δεν θέλουν κάποιοι να δεχτούν, διότι φοβούνται, διότι έχουν μάθει μια ζωή να είναι σκλάβοι των βαρβάρων και των σκοτεινών δυνάμεων, σκλάβοι των άθεων και των αντίχριστων…

Ο Άγιος Παΐσιος είχε πει: «Ο Θεός αγαπάει σκανδαλωδώς την Ελλάδα»… αυτή είναι η αλήθεια και όμως εμείς την ξεχνάμε   

O Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως :  «Ναι, ό Έλλην εγεννήθη κατά την Θεία Πρόνοια διδάσκαλος της ανθρωπότητας(…) Αυτή είναι η αποστολή του, αυτό είναι το ξεχωριστό κάλεσμά του μεταξύ των εθνών(…) Από καταβολής κόσμου, το Ελληνικό Έθνος ήταν πλασμένο διά τον σκοπόν αυτόν. Ο Θεός(…) διέπλασε το Ελληνικό Έθνος ως οφθαλμόν εις το σώμα της ανθρωπότητας».

Ο ίδιος Ο Χριστός αλλά και μέσω των Αγίων του  και των Γερόντων μας έστειλε Μηνύματα που αφορούν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, μας είπε ότι γεννηθήκαμε, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, διδάσκαλοι της ανθρωπότητας, και ότι η αποστολή μας είναι να φωτίσουμε όλη την Γη…

Δυστυχώς είμαστε ολιγόπιστοι, διαβάζουμε τα Θεια μηνύματα και σε λίγο τα ξεχνάμε, διότι δεν πιστεύουμε ότι θα συμβούν, δεν μπορούμε με το πειραγμένο μυαλό μας από τα εμβόλια, τους αεροψεκασμούς και τα τοξικά να συνειδητοποιήσουμε, ότι…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΦΩΣ/ΓΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ…ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ  ΞΑΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ!…

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων πάνω στην Γη, οι Έλληνες  και οι άλλοι, και δεν είναι καθόλου ρατσιστικό αυτό, διότι όλοι οι άλλοι είναι εναντίων των Ελλήνων, διαβάστε τι λέει ο Τριαδικός Θεός στο Οίμος-Αθήνα 29 Νοεμβρίου: «Γι’αυτό εις το στόχαστρο όλων έχεις Λαέ Μου μπει, και ειδικά όλων των σατανολατρών όλης της γης…Τους έχει γίνει αυτό βραχνάς…-πώς γίνεται εσύ κάθε εμπόδιο που σου προκαλούν να ξεπερνάς; Πώς γίνεται εσύ μια Χώρα τόσο μικρή, που χρειάζεται φακός εις τον χάρτη για να φανεί, πώς γίνεται να αντιστέκεσαι εσύ εις τους κολοσσούς της γης;» 

 «Πώς να το αντέξουν όλοι οι ισχυροί; πως σπάζει τα μούτρα του, όποιος επιχειρεί εις εσέ να επιτεθεί; Ξεχνούν αυτοί οι μιαροί, πως εις το πλευρό σου ευρίσκομαι η Παντοδύναμη Τριαδική Αρχή…»

Αν πράγματι οι Έλληνες ορθόδοξοι τα πίστευαν αυτά τότε η πατρίδα μας και τα ελληνοπούλα δεν θα κινδύνευαν σήμερα, ο Πρωτ. Θεόδωρος Ζήσης  μας προειδοποιούσε :

«Βλάπτεται ἐπίσης πολλαπλῶς ἡ Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα, ποὺ εἶχε ἐπὶ αἰῶνες τὴν εὐλογία καὶ τὴν Χάρη τοῦ Θεοῦ καὶ τὴν προστασία τῆς Ὑπερμάχου Στρατηγοῦ καὶ τῶν Ἁγίων. «»

Μεταβάλλεται σὲ μία ἄθρησκη πολυπολιτισμικὴ χώρα, συγκρητιστικὴ καὶ νεοεποχίτικη, ἀποχριστιανίζεται κατὰ τὸ παράδειγμα τῆς ἄθεης Εὐρώπης, γκρεμίζει τὶς πολύτιμες ἀξίες τοῦ ἑλληνοχριστιανικοῦ παρελθόντος της. Σὲ λίγο θὰ νιώθουμε ξένοι στὸν τόπο μας, θὰ γίνουμε μειοψηφία»

Ο μεγάλος  Φώτης Κόντογλου έγραψε πριν από μερικές δεκαετίες και είναι σαν να περιγράφει το σήμερα…«Ἡ  Ἑλλάδα ἔγινε ἕνα παζάρι πού πουλιοῦνται ὅλα, σέ ὅποιον θέλῃ νά τό ἀγοράσῃ. Καταντήσαμε νά μήν ἔχουμε ἀπάνω μας τίποτα ἑλληνικό, ἀπό τό σῶμα μας ἴσαμε τό πνεῦμα μας.»

 Όμως μέσω της Γερόντισσας της Αττικής Ο Χριστός μας δίνει ΕΛΠΙΔΑ : «…δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει, μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει…Φωνάξτε ότι είστε Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και ότι είναι για εσάς καμάρι, είναι για εσάς τιμή! Γιατί είστε το αλάτι ολόκληρης της γης, και αν φύγει η αλμύρα πώς θ’ αλατιστεί αυτή;»

Θα ρωτήσετε «μα καλά όλες οι άλλες χώρες που θέλουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία τι θα απογίνουν;»      Την απάντηση μας την δίνει πάλι Ο Χριστός…..

«Και όσο τώρα και αν υποφέρετε, και όσο και αν πληγωθείτε, όταν θα έρθει ο καιρός που θα ελευθερωθείτε, πρώτοι εσείς θα τρέξετε να δώσετε βοήθεια, γιατί όλοι οι άλλοι οι λαοί θα έχουν γίνει συντρίμμια.»

 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ…

1430 μ.Χ. 29 Μαρτίου: Άλωση της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους!

1439 μ.Χ. 6 Ιουλίου: ”Άλωση της Ελληνορθόδοξης πίστης” επιχειρείται στην Ιταλία, αφού “υπογράφεται” στη Φλωρεντία η “Ψευδοένωση των εκκλησιών”,

1452 μ.Χ. 12 Δεκεμβρίου: Γίνεται στην Αγία Σοφία το απαράδεκτο “ενωτικό συλλείτουργο” με τον Καρδινάλιο Ισίδωρο ως απεσταλμένο του Πάπα, όπου και ακούγεται το αιρετικό “Φιλιόκβε”

1453 μ.Χ. 7 Απριλίου: Ο Μωχάμετ (Μωάμεθ) Β΄ αρχίζει την πολιορκία της Πόλης με 250.000 στρατό, έναντι 7.000 μόλις υπερασπιστών (5.000 Έλληνες + 2.000 Γενουάτες, Βενετοί κ.α.).

1453 μ.Χ. 18 Απριλίου: Το ελληνικό Πυροβολικό χτυπά με εύστοχη βολή τα πυρομαχικά του τεράστιου κανονιού του Μωάμεθ, με αποτέλεσμα να σκάσει το κανόνι και να σκοτωθεί ο περίφημος κατασκευαστής του Ουρβανός!

1453 μ.Χ. 20 Απριλίου: Συγκλονιστική Ναυμαχία μπροστά στον Κεράτιο, όπου 4 μονάχα ελληνικοί Δρόμωνες ναυμαχούν με 130 τουρκικά πλοία που είχαν πλημμυρίσει το Βόσπορο!!!

1453 μ.Χ. 5 Μαΐου: Ένα μικρό γρήγορο πλοιάριο γλιστρά νύχτα προς τον Ελλήσποντο. Ελπίδες ότι δήθεν έρχεται μεγάλη βοήθεια από τον Πάπα και στόλος της Βενετίας,

1453 μ.Χ. 22 Μαΐου: Επιστρέφει το ανιχνευτικό πλοιάριο, φέρνοντας την απελπισία. Κανένας! Πουθενά! Μήτε φλάμπουρο δυτικό, μήτε πουλί πετούμενο! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ!

1453 μ.Χ. 24 Μαΐου: Ξεκινά μεγάλη λιτανεία με την Εικόνα της Παναγίας των Βλαχερνών, που ξαφνικά καταμεσής των δεήσεων πέφτει κάτω η Εικόνα και δεν σηκώνεται, όσο κι αν πασχίζουν Ιερείς και λαϊκοί, με τις χοντρέ στάλες ίδρωτα αγωνίας στα μέτωπα.! 

Είναι βαριά η Εικόνα, βαριά…εκείνη που μέχρι πριν την μετέφεραν με άνεση. Με χίλιες προσπάθειες και προσευχές, η Εικόνα σηκώθηκε στο τέλος, όπως θα σηκωνόταν κι ο λαός μας, με μύριους κόπους μετά τόσα χρόνια μαύρης σκλαβιάς…

1453 μ.Χ. 26 Μαΐου: Απελπισμένος στέκεται ο Μωάμεθ απέναντι. Είχε κάνει τα πάντα! Τα αδύνατα, έκανε δυνατά! Για πρώτη φορά στα χίλια και πλέον χρόνια της Ιστορίας της άπαρτης Πόλης, έσφιξε με τέτοια μαστοριά το λουρί γύρω της. 

Είχε ξεριζώσει κάθε τι γύρω, είχε ζώσει στεριά και θάλασσα, είχε φτιάξει τα καλύτερα και μεγαλύτερα κανόνια που είδε ο κόσμος, είχε κάνει ως και τη στεριά θάλασσα και πέρασε τα πολεμικά του! Αμέτρητες επιθέσεις! Αμέτρητοι νεκροί!

1453 μ.Χ. 26 Μαΐου: Ο Μωάμεθ, ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την πολιορκία, τότε είδε ότι ολόκληρος ο τεράστιος τρούλος της Αγίας Σοφίας, το θαύμα εκείνο της τεχνικής, έκαιγε από αόρατη φωτιά, φλογιζόταν σαν σε καμίνι και η λάμψη του τύφλωνε! 

Έπειτα, έπειτα το φως ανέβηκε στα ουράνια και ο κουμπές αχνόσβησε σαν το σίδερο που βγαίνει από τη πυροστιά… και τότε ο Σουλτάνος φώναξε «Η Πόλη θα πέσει! Να ετοιμαστεί Γενική Επίθεση από όλο το ασκέρι»…

1453 μ.Χ. 28 Μαΐου: Δευτέρα. Μεγάλη λιτανεία πραγματοποιείται στη Βασιλεύουσα

1453 μ.Χ. 29 Μαΐου, Τρίτη: Δεν είχε ακόμα ξημερώσει, όταν οι άπιστοι ουρλιάζοντας σα δαιμονισμένοι, ρίχτηκαν και πάλι στους ελάχιστους υπερασπιστές…

«Εάλωωω! Η Πόλις εάλωωωω»!

Μακάρι να μπορούσε εκεί να είναι όλη η Ελλάδα, όλες οι γενιές, να δουν τι θα πει πατρίδα, να δουν τι θα πει Πίστη, να δουν τι θα πει ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Μακάρι να ήταν εκεί όλα τα Έθνη, για να ξέρουν, για να τρέμουν από δέος, για να βουρκώνουν τα μάτια τους όταν θα λένε Ελλάδα και Ρωμιοσύνη, όταν θα μιλούν για Κωνσταντινούπολη και για Ιστορία της Ανθρωπότητος!

Μακάρι να ήταν εκεί όλοι οι Δάσκαλοι, όλοι οι Εκπαιδευτικοί της Ελλάδας και του Κόσμου, για να διδάσκουν στα παιδιά της γης, τον τιτάνιο αγώνα που έδωσε μόνος του ο Ελληνισμός, αιώνες, για να κρατήσει τον Ισλαμισμό και τον Τουρκισμό έξω από την Ευρώπη, μακριά από τη Δύση, για να μπορούν εκείνοι, να είναι σήμερα εφευρέτες και καλλιτέχνες και χορευτές και διανοούμενοι και εύποροι και έμποροι και αφέντες.

Γεωκών   


4 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να έχεις γεννηθεί Ελλην Ορθόδοξος!!Τεράστια κληρονομιά, βαρύ το φορτίο. Χιλιάδες χρόνια τώρα το σηκώνουμε, το αντέχουμε και το υπομένουμε. Ενίοτε λυγιζουμε, αλλά πάντα συνεχίζουμε!! Δόξα στον Πανάγαθο Άγιο Τριαδικο Θεός μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεώργιε αδελφέ μας χρόνια πολλά, άγια καί ευλογημένα απο τόν τεχθεντα Κύριό μας. Νά ζήσεις, νά σε έχει ο Θεός καλά πού πάντα τά γραπτά σου σταλάζουν στίς καρδιές μας τό αγνώτατο γάλα τής αθάνατης Ρωμηοσύνης καί μάς τρέφουν, εμψυχώνουν αναγεννούν, υπομιμνήσκουν, τροφοδοτούν καί συγκινούν βαθύτατα.
    Ναί, αυτή είναι ή κάθαρή καί μόνη αλήθεια καί όλοι όσοι αισθανόμεθα παρομοίως, προσδοκούμε τήν άγια εκείνη μέρα όπου θά πραγματωθεί στήν ζωή μας τό: "ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΊΑ ΣΟΥ, ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ" πού καθημερινά απαγγέλουμε αλλά δέν συνειδητοποιούμε.
    Σού εύχομαι ολοψύχως ευλογημένη παρά Κυρίου τήν νέα χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να το κανεις; Τωρα παραγει μονο τραγουδιστες, μοντελα και θεατρινους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά το θάνατο του Βυζαντίου, ο ρόλος του φύλακα και του διαφωτιστή της ορθόδοξης πίστης γίνεται η Ρωσία, η Μόσχα είναι η τρίτη Ρώμη, νομίζω ότι οι Έλληνες έχουν χάσει το δικαίωμα να διαφωτίζουν άλλους λαούς, αφού δεν έχουν διατηρήσει την πίστη τους και αυτό θα να γίνει από τον Ρώσο Ορθόδοξο Τσάρο και την εξαγνισμένη από τους οικουμενιστές Ορθόδοξη Εκκλησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή