Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2021

ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΛΙΝΟΪΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙKA ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ    ΣΧΟΛΕΙΑ Η «ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ» ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,
 Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ.
ΠΟΥ ΠΑΜΕ;


Γράφει ο Αιγιστέας

Γονείς του Ιλινόις αγωνίζονται για την απαγόρευση σεξουαλικών βιβλίων από τα σχολεία, ενώ πριν λίγα χρόνια στη Φλόριντα είχε επιτραπεί ο διαμοιρασμός ενός βιβλίου που κάνει κατήχηση στο σατανισμό...

Οι προσπάθειες της Νέας Τάξης για τη δημιουργία κοινωνιών, άφυλων, χωρίς θρησκευτική ή εθνική ταυτότητα, που θα απαρτίζεται από πλήρως άβουλους και πλήρως διαχειρίσιμους πολίτες...είναι οφθαλμοφανείς.

Πριν λίγο καιρό στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει ένα έγγραφο της Ε.Ε που επιχειρούσε να καταργείσει τα Χριστούγεννα για να είναι πιο φιλική η γλώσσα προς τους ΛΟΑΤΚΙ, ενώ παράλληλα στην Ελλάδα υπήρξε μια ομιλία της ΠΤΔ Σακελλαροπούλου για «unisex κοινωνία» σε παιδιά δημοτικού.

Όπως είναι αναμενόμενο γεγονότα με τέτοιο πρόσημο δεν υπάρχουν μόνο στην Ευρώπη ή την Ελλάδα. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του The Epoch News, γονείς στο Ιλινόις διαμαρτύρονται μαζικά για την ύπαρξη σεξουαλικών βιβλίων που απευθύνονται σε μαθητές. 

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένας πατέρας, ο Terry Newsome και η ομάδα του βρέθηκαν σε μια πανεθνική μάχη για να απαγορεύσουν από τα σχολεία ένα κόμικ, το «Gender Queer: A Memoir», με γραφικές σκηνές σεξ...

Αρχικά, για να αντιληφθούμε περι τίνος πρόκειται, το μη-δυαδικό ή genderqueer, όπως είναι το όνομα του βιβλίου, είναι ένα φάσμα ταυτοτήτων φύλου που δεν έχουν αποκλειστικά αρρενωπές ή θηλυκές ταυτότητες και βρίσκονται εκτός του δυαδικού φύλου. Οι μη δυαδικές σεξουαλικές ταυτότητες μπορεί να εμπίπτουν στην ομπρέλα των τρανς, καθώς πολλά μη δυαδικά άτομα ταυτίζονται με ένα φύλο διαφορετικό από το φύλο με το οποίο έχουν γεννηθεί.

Τα μη δυαδικά άτομα μπορούν να αυτοπροσδιοριστούν έχοντας δύο ή περισσότερα φύλα (να είναι bigender/ αμφίφυλα ή trigender/τρίφυλα) να μην έχουν κανένα φύλο (άφυλο, μη έμφυλο, απελευθερωμένο από το φύλο ή ουδέτερο ως προς το φύλο), να «μετακινούνται» ανάμεσα στα φύλα ή αλλιώς να έχουν μία ρευστή ταυτότητα φύλου...

«Gender Queer» και Πολιτιστικός Πόλεμος

Το βιβλίο, με συγγραφέα τη Maia Kobabe, ονομάζεται «Gender Queer: A Memoir», το οποίο εξιστορεί το ταξίδι της Kobabe μεγαλώνοντας ως ένα μη δυαδικό, ασεξουαλικό άτομο. Σε πολλές σελίδες, η Kobabe σχεδίασε γραφικές σκηνές σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων. Ορισμένες λεζάντες περιέχουν επίσης σεξουαλικά μηνύματα.

Η Kobabe μάλιστα έχει ερωτηθεί στο παρελθόν σχετικά με τις προτεινόμενες ηλικίες των αναγνωστών και η απάντηση ήταν σχεδόν πάντα, «Γυμνάσιο και πάνω».

Αυτή είναι μια άποψη που υποστηρίζεται από επίσημες κρατικές υπηρεσίες. Το School Library Journal , έναν κορυφαίο εθνικό δημόσιο όργανο για βιβλιοθηκονόμους που εργάζονται με παιδιά και εφήβους. Δημοσιεύει περισσότερες από 6.000 κριτικές κάθε χρόνο και η κριτική για το βιβλίο της Kobabe για το 2019 λέει : «Ένα βιβλίο που πρέπει να το απολαμβάνετε αντί να το καταβροχθίζετε, αυτά τα απομνημονεύματα θα έχουν απήχηση στους εφήβους».

Καθώς όλο και περισσότερες σχολικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα άνοιξαν τις πόρτες στα βιβλία της Kobabe, μια συνεχώς αυξανόμενη ομάδα γονέων που ανακάλυψαν με το σεξουαλικό περιεχόμενο του βιβλίου το οποίο απευθύνεται σε παιδιά....αγωνίστηκαν για να καταφέρουν να απαγορευτεί από τους χώρους μάθησης των παιδιών τους.

Η αγανάκτηση των γονέων είναι τόσο μεγάλη που ένας από αυτούς δήλωσε στο The Epoch Times «Οι γονείς ανεβαίνουν επιτέλους στο βήμα για να πουν στις σχολικές επιτροπές, τη διοίκηση του σχολείου, τους δασκάλους, ότι αυτό που διδάσκετε μέσα στο σχολείο δεν είναι αποδεκτό!!»

Ο φασιστικός ρόλος των αναρχοαριστερών Antifa ενάντια στους γονείς

Στις 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη μηνιαία συνάντηση της Περιφέρειας 99, το νέο σχολικό αμφιθέατρο ήταν γεμάτο με περίπου 200 παρευρισκόμενους, πολλοί γονείς κρατούσαν πινακίδες που έγραφαν «Χωρίς πορνό».

Ο Terry Newsome και αρκετοί γονείς εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα βιβλία του Kobabe. Όμως τόσο τα «Proud Boys» όσο και τα μέλη του «Antifa» κινήματος ήταν εκεί επίσης, σύμφωνα με τους γονείς που ήταν παρόντες στη συνάντηση. Το Antifa είναι ένα ακροαριστερό, αναρχοκομμουνιστικό δίκτυο ανθρώπων με ιστορία βίας.

Τα μέλη του Antifa τράβηξαν φωτογραφίες των γονιών που μιλούσαν και τις δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ένας πατέρας, ο Jim DeVitt, έλαβε ένα απειλητικό τηλεφώνημα από έναν άγνωστο λίγες μέρες μετά.


Ένας λογαριασμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Antifa δημοσίευσε μια εικόνα του Jim DeVitt καθώς μιλούσε εναντίον του "Gender Queer" στη συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου του Νοεμβρίου στο Downers Grove, Ill. τον Νοέμβριο του 2021. (Ευγενική προσφορά του Terry Newsome)

Αυτό έκανε τη γυναίκα του Newsome να ανησυχήσει πολύ. Τον ρώτησε: «Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό; Μας βάζετε σε κίνδυνο».

Ο Newsome απάντησε: «Αισθάνομαι πραγματικά ότι βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο για το μέλλον των παιδιών μας στη χώρα μας».

Στη συνέχεια ρώτησε: «Γιατί εσύ;»

Ο Newsome είπε: «Αν όλοι στην Αμερική λένε, "Γιατί εγώ;" δεν πρόκειται να έχουμε πια Αμερική. Σκεφτείτε αυτούς τους 18χρονους που εντάχθηκαν στο στρατό και πολέμησαν για την Αμερική. Επέστρεψαν σε αναπηρικό καροτσάκι χωρίς χέρια και πόδια ή πέθαναν. Λοιπόν, γιατί αυτοί;»

Επανεξέταση του εκπαιδευτικού υλικού από το σχολικό συμβούλιο

Σύμφωνα με την πολιτική του σχολικού συμβουλίου, οποιοσδήποτε μαθητής, γονέας ή μέλος της κοινότητας θα μπορούσε να ζητήσει επανεξέταση του εκπαιδευτικού υλικού που χρησιμοποιείται

Στο έντυπο αιτήματος του Newsome, στην ενότητα των λόγων αντίρρησης, έγραψε: «Το βιβλίο είναι παιδική πορνογραφία . Δείτε φωτογραφίες. Αν κάποιο παιδί δει αυτό το βιβλίο, το αποτέλεσμα θα ήταν να του δοθεί πρόσβαση στην παιδική πορνογραφία».

Ο πρόεδρος της βιβλιοθήκης στο District 99's Downers Grove South High School, όπως θα γινόταν και στην Ελλάδα, χρησιμοποίησε διάφορες δικαιολογίες για να αποθαρρύνει τον πατέρα και εν τέλει απάντησε ότι «η πρόθεση της πορνογραφίας είναι να προσφέρει σεξουαλική διέγερση, αλλά η πρόθεση αυτού του βιβλίου είναι διαφορετική και θέλει να δείξει τις μοναδικές εμπειρίες και το ταξίδι του συγγραφέα...»

Αμερικανικό δικαστήριο που αποφαίνεται επί των θρησκευτικών ελευθεριών επέτρεψε σε λάτρεις του διαβόλου στη Φλόριντα να μοιράσουν εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με τις πεποιθήσεις τους σε παιδιά δημοσίων σχολείων.

Πριν λίγα χρόνια, το 2014, το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει η είδηση ότι επετράπη ο διαμοιρασμός ενός βιβλίου που κάνει κατύχηση στο σατανισμό.

Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο με παιχνίδια και μαθήματα σχετικά με τον αποκρυφισμό. Το δεκασέλιδο βιβλίο ονομάζεται «σατανιστικό παιδικό βιβλίο δραστηριοτήτων» και περιελάμβανε χαρακτήρες που ονομάζονται Άναμπελ και Ντίμιαν και επιδείκνύαν τελετές για να εξηγήσουν τι εστί αποκρυφισμός...!

Ο ελεύθερος διαμοιρασμός του εν λόγω βιβλίου επετράπη με βάση απόφαση του δικαστηρίου της Φλόριντα η οποία προέβλεπε τότε ότι «αν τα σχολεία στη διοικητική περιφέρεια της κομητείας επιτρέπουν σε Χριστιανικές ομάδες να μοιράζεται η Βίβλος ή άλλου είδους εγχειρίδια στα παιδιά, τότε και άλλες θρησκευτικές ομάδες ή άθεοι θα πρέπει να έχουν δικαιωμα να διαμοιράζουν το υλικό τους.»

Δείτε το βίντεο

Η Ελλάδα και η Ευρώπη «μεταλλάσσονται» επίσης

Πριν λίγο καιρό στο φως της δημοσιότητας είχε έρθει ένα έγγραφο της Ε.Ε που καταργούσε τα Χριστούγεννα για να είναι πιο φιλική η γλώσσα προς τους ΛΟΑΤΚΙ, ενώ παράλληλα στην Ελλάδα υπήρξε μια ομιλία της ΠΤΔ Σακελλαροπούλου για «unisex κοινωνία» σε παιδιά δημοτικού. 

Μπορεί αυτά που διαπραγματευόταν το έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να μην προχώρησαν και η ομιλία της ΠΤΔ να χαρακτηρίζεται ως πτέσμα...όμως όλα αυτά τα γεγονότα μαζί μαρτυρούν τις προσπάθειες της Νέας Τάξης για τη δημιουργία κοινωνιών, άφυλων, χωρίς θρησκευτική ή εθνική ταυτότητα, που θα απαρτίζεται από πλήρως άβουλους και πλήρως διαχειρίσιμους πολίτες...

Μέσα από αυτά τα χαρακτηριστικά παραδείγματα εκτροπής της κοινωνίας μας σε κάτι...αν μη τι άλλο διαφορετικό...ένα είναι το ερώτημα που αβίαστα βγαίνει από το πληκτρολόγιο μου....Πού πάμε ως άνθρωποι;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου