Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!

Η ΝΕΑ ΥΟΡKΗ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΡΕΚΟΡ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ COVID19 ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.


Η Νέα Υόρκη ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων COVID19 απ΄ αρχή πανδημίας ! Ενώ έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ των πολυπληθέστερων Πολιτειών των Η.Π.Α.

”Η Νέα Υόρκη αναφέρει τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση κρουσμάτων COVID19 που έχει καταγραφεί. Η Νέα Υόρκη έχει το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ των πολυπληθέστερων πολιτειών των Η.Π.Α.”

Και πρωτοπόρος σε υποχρεωτικό εμβολιασμό εν αντιθέσει με πολλές άλλες Πολιτείες. Tέλος του αφηγήματος…




Αξιωματούχοι της Νέας Υόρκης ανέφεραν 21.027 νέα κρούσματα κορονοϊού την Παρασκευή, το υψηλότερο σύνολο ημερήσιων κρουσμάτων από τις πρώτες ημέρες της πανδημίας αναφέρουν οι nytimes.

Τα δεδομένα, τα οποία αντανακλούσαν τα αποτελέσματα των τεστ για την Πέμπτη, έδειξαν μια δραστική αλλαγή στην παρουσία του ιού στη Νέα Υόρκη.

Ο Δρ Wafaa El-Sadr, καθηγητής επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Columbia, είπε ότι προς το παρόν, η παραλλαγή Omicron φαίνεται να μολύνει περισσότερους ανθρώπους στη Νέα Υόρκη από ό,τι σε άλλα μέρη της χώρας. (σσ Δηλ. μολύνει περισσότερο υπερεμβολιασμένες περιοχές αφού η Ν Υόρκη έχει τα σκήπτρα εμβολιασμού συγκριτικά με τις άλλες πολυπληθείς Πολιτείες των ΗΠΑ)

«Υπό αυτή την έννοια, αυτό το είδος μου θυμίζει τον Μάρτιο του 2020», ξανά πίσω στην αρχή…. (δηλ. το μηδένισαν)

Από την Πέμπτη, το ποσοστό θετικότητας της πολιτείας είχε ανέβει σχεδόν στο 8%.

Στα ύψη τα κρούσματα και στην Αυστραλία που ενώ είχε μηδενικούς θανάτους επέβαλε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς αψυχολόγητο απαρτχάιντ και lockdown...

Image

(Δημόσια Υγεία Γαλλίας/Santé Publique France)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου