Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

  ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΟΣΙΑΛΙΣΚΟ ΣΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ  ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 


Αυτός ήταν και ο στόχος τους να επιβάλλουν εκτός από την υποχρεωτικότητα και μια άλλη κανονικότητα δηλ. να εξυβρίζεται το ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της Κυρίας Θεοτόκου και να βλασφημείτε το ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ και εμείς να μένουμε απαθείς ή να γινόμαστε ένα ευσεβές μόνο κατηγορητήριο για τους τύπους.

Εξαπόλυσαν τέτοιες μέρες ένα " ειδικό ταγκαλάκι" από το εξωτερικό να προσβάλει κατάφωρα το θρησκευτικό αίσθημα σε καιρούς δίσεκτους που τα πάντα δοκιμάζονται στο Βαβυλώνιο Πυρ της υψικαμίνου της νέας εποχής.

Τότε οι τρεις Παίδες εν τη Καμίνω στην Παλαιά Διαθήκη  είδαν δίπλα τους τον Μεγάλο της Βουλής Άγγελο να δροσίζει την φλόγα και εμείς σήμερα στις μέρες της Καινής Διαθήκης βλέπουμε τεχθέντα ΧΡΙΣΤΟ στην Βηθλεέμ της Ιουδαίας και να εναποθέτουμε πάνω του την Σωτηρία μας.

Και έρχεται το ειδικό ταγκαλάκι από το εξωτερικό να μας θυμίσει μέρες Ηρώδη και τα έργα του.

ο Ηρώδης βλασφημώντας  το ΠΑΝΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ  και ζητώντας από τους Μάγους να του καταδώσουν το σημείο όπου ετέχθει ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ των Βασιλευομένων κάτεστη ύστερα σκωληκόβρυτος από λοιμική νόσο δίχως μετάνοια.

Όμως αυτή η ανερυθρίαστη βλασφημία που εκτοξεύθηκε κατά της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και ουσιαστικά κατά του ΠΑΝΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ μας ανοίγει τους κοιμισμένους οφθαλμούς στο παρά πέντε να δούμε ποια είναι τα ειδικά ταγκαλάκια που μας συμβουλεύουν για να σώσουμε τις μοιραίες ζωές μας.

Τι θα ψελλίσουν τώρα οι εκκλησιαστικοί ταγοί που εκτός από την Θεολογία ασχολούνται και με την λοιμωξιολογία και το προηγούμενο διάστημα μας συμβούλευαν να ακούμε  για το καλό μας;

Αν δεν είχαν την  πνευματική διάκριση να αντιληφθούν με τι ειδικά ταγκαλάκια έχουν να κάνουν τότε καθίστανται υπόλογοι για όσα συμβαίνουν και όλα αυτά  δείχνουν την κατάντια των ημερών μας;

Με αυτήν την βλασφημία έγινε και κάτι άλλο , έγινε θυσία και σπονδή στον πονηρό παγκοσμίως, ώστε να πάει και να πει στο Ουράνιο Θυσιαστήριο " δες είναι όλοι δικοί μου, φοβούνται να μη πεθάνουν αλλά στο τέλος θα τους πεθάνω από τον φόβο  στην κόλαση που μου επιτρέπουν να τους φτιάξω στην γη" 


ΣΤΩΜΕΝ καλώς αδελφοί - είναι πολύ δύσκολες οι μέρες μας


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


ΠΗΓΗ


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Ο λογοτέχνης και Βιολόγος Ερευνητής Δρ. Γιώργος  Βολουδάκης μας υπέδειξε αυτήν την ανάρτηση στέλνοντάς μας και ένα σημείωμα:  

Συμφωνώ και επαυξάνω με όσα γράφει ο φίλος Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας για την βλάσφημη στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου ανάρτηση κάποιου "επιστήμονα"

Σαν επιστήμονας φρίττω με την απουσία σε αυτήν, της λεπτότητας με την οποία η επιστήμη προικίζει τους κατόχους της...Αυτοί οι νέοι "επιστήμονες" μάλλον είναι χαμαίζηλα όργανα μιας εξουσίας που ασελγεί εις βάρος της επιστήμης και έτσι στερούνται λεπτότητας. 

Σαν λογοτέχνης φρίττω με την απουσία αληθινής ποιότητας στο κατολισθαίνον "χιούμορ" που έχει ανάγκη την ασέβεια για να υπάρξει. 

Τέλος σαν πιστός, φρίττω με το θράσος Μοσιαλίσκου τινός να θέλει να φιμώσει με μάσκα εκείνην που Αυτός Ο Κύριος της Δόξης στην Εικόνα της Παραμυθίας επέτρεψε να Του πιάσει το χέρι που προσπαθούσε Την φιμώσει για να μην προειδοποιήσει τους μοναχούς για την έλευση των πειρατών και έτσι να τιμωρηθούν όπως τους άξιζε... 

Και φρίττω γιατί θέλει να μας πλασάρει τον κορωναϊό σαν θεό που πρέπει να πιστεύουμε σ αυτόν αντί για τον Κύριο μας Ιησού Χριστό

Φρίττω επίσης με το θράσος του να απευθύνεται σε Ορθοδόξους χλευάζοντας την σύλληψη της Υπεραγίας Θεοτόκου με παπικά παραμύθια περί κρίνων. 

Ας μάθει λοιπόν ότι η σύγχρονη επιστήμη τον έχει προσπεράσει και δέχεται ότι ο Κατασκευαστής μπορεί να ποιήσει και δια άλλου τρόπου το κατασκεύασμα και ακόμη να γίνει δια άλλου τρόπου ο Ίδιος κατασκεύασμα για να ανυψώσει ξανά το κατασκεύασμά Του. Λυπάμαι που χρειάστηκε να γράψω αυτές τις γραμμές λέγοντας τα αυτονόητα...

Γ. Ε. Βολουδάκης 

     



1 σχόλιο:

  1. Aυτος ο ποντικομουρης, ο φαφλατας, ο Μοσιαλος (ειναι αρα εβραιος οπως διαδιδεται στο διαδικτυο? Οψωμεθα), δεν σταματησε εκει, ενω εγραψε στα παλια του παπουτσια τις "εξ απαλων ονυχων" αντιδρασεις της κοιλιοδουλης ιεραρχιας, μας εκανε και Ορθοδοξη Χριστιανικη κατηχηση. Ειπε οτι το νοημα της ορθοδοξου πιστεως ειναι η....σωτηρια της ζωής του ανθρωπου. Ναι καλα ακουσατε, το νοημα της Ορθοδοξου πιστεως δεν ειναι η σωτηρια της ψυχης, αλλα η σωτηρια της ζωης, γιαυτο θα πρεπει να εμβολιαστουμε! Μαλιστα, ετσι ειπε η οχια, και η σεπτη ιεραρχια ποιησε την νησσαν, δεν ανταπαντησε για να βαλει τα πραγματα στη θεση τους. Και βεβαια, η Υπεραγια Θεοτοκος δεν εχει αναγκη απο τη δικη μας υποστηριξη, ουτε η Ορδοδοξη πιστη θα χασει το αληθινο αιωνιο διηνεκες της, αλλα η Βρυσια του ποντικομουρη ερχεται να προσβαλει ολους εμας τους Ορθοδοξους. Μας τριβει στη μουρη ο αριστερος πρωην σκυλοπασοκος μοσιαλος, και την υβρη κατα της Παναγιας μας , αλλα και την αισχρη αλλοιωση των ιερων δογματων πιστης μας. Και φυσικα πετυχαινει το σκοπο του. Βρυζει ολους εμας μεσω της Υπεραγιας Θεοτοκου, και των ιερων δογματων, και εμεις απλα μπαινουμε στη γραμμη για να τρυπηθουμε με τα θανατηφορα μπολια του μοσιαλου κ της παρεας του, ή στην καλυτερη να κανουμε κορονοτεστ για να πιουμε καφε ή ποτο στο προαυλιο. Η βρυσια του μοσιαλου ηταν πολυ αισχρη. Μετα εμεις βρυζουμε τους ισλαμιστες που υπερασπιζονται-ακραια μεν-αλλα μαχητικα δε , καθε προσβολη των "ιερων" προσωπων τους. Δυστυχως ειναι πολοστη φορα που δοκιμαζουν οι διαβολο πολιτικοι κ διαβολοεπισκοποι την αντιδραση μας απεναντι στις υβρεις κατα του Ιησου ( Ο Χριστος θα ελεγε ναι στο εμβολιο εαν ζουσε....), κατα του Αγιου πνευματος (Η Θεια κοινωνια μολυνει ενδεχομενως..), της Παναγιας, και δυστυχως βρεθηκαμε μετεξετασταιοι.
    ΥΣ Οσοι πηραν το εμβολιο, θα παρουν και το τσιπ βρισκοντας νεα δικαιολογια, αλλα η αιτια θα ειναι η ιδια , δεν θελουν να χασουν την επιγεια καλοζωια για καμια υποσχομενη ουρανια ζωη, για καμμια επαγγελια του Ιησου Χριστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή