Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ…ΠΟΤΕ!!!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!


Γράφει ο Γεωκών

Για να ανατραπεί η σημερινή καταστροφική πορεία χρειάζεται μία Εθνική Επανάσταση στην Ελλάδα, διότι μια νέα καταστροφή ίσως να είναι αυτή την φορά ολοκληρωτική…. αν δεν προστατέψουμε  το Σύνταγμα, αν ο λαός δεν αφυπνισθεί, τότε τα παιδιά μας αύριο θα λένε: ‘’Οι γονείς μας ήταν Έλληνες», όπως τώρα λέμε εμείς «οι παππούδες μας ήταν Μικρασιάτες’’

Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή είναι θύμα μιας πρωτοφανούς επίθεσης, σπρώχνεται στην απόλυτη καταστροφή, προδοτικές ηγεσίες, άθεων και αντίχριστων διεφθαρμένων πολιτικών,  χρησιμοποιήθηκαν για να την καταστρέψουν, εδώ μιλάμε για ένα προμελετημένο έγκλημα.

Κάποιοι Έλληνες, που τόλμησαν να σηκώσουν κεφάλι σε όσα εσύ φοβόσουν, τους αποκάλεσες, τρελούς, άμυαλους, ενθουσιώδεις, υπερβολικούς και γραφικούς…φώναζαν εδώ και χρόνια και προειδοποιούσαν,   μα κανένας δεν άκουγε γιατί είχατε  όλοι πιστέψει στην ελληνική "δημοκρατία" που ονομάστηκε μεταπολίτευση, και σήμερα που σας χρειάζεται η πατρίδα δεν έχετε την δύναμη να σηκωθείτε…

Και την ώρα που θα σε ρωτήσουν τα παιδιά σου, τι έχεις κάνει εσύ, μην σκύψεις το κεφάλι από ντροπή…Σήκωσε τα μάτια ψηλά και παρακάλεσε τον Θεό να σε συγχωρέσει και να σου δώσει δύναμη, και τότε ίσως μπορέσεις να κοιτάξεις τα μάτια των παιδιών που πρόδωσες…

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, σε αυτόν τον τόπο, πάντα οι λίγοι έκαναν τη διαφορά, πάντα οι τρελοί σήκωναν κεφάλι, και πάντα , μα πάντα, στο τέλος εκείνοι ήταν που η "ιστορία"  τους δικαίωνε και η πλειοψηφία τους τιμωρούσε για το θάρρος που τόλμησαν να έχουν…ΠΑΝΤΑ οι λίγοι έσωζαν αυτό το Έθνος…και ποτέ τους δε μέτρησαν το πλήθος των αντιπάλων…

 Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι μέρες μάχης, μέρες πόνου και μέρες προδοσίας…θα τους τσακίσουμε όμως τους προδότες και τους αντίχριστους…

Διασώστε την τιμή σας, την τιμή της Ελλάδος, την τιμή των παιδιών σας…που θα σας θυμούνται, ως εκείνους που δε γονάτισαν μπροστά σε αυτούς που σέρνονταν!!!

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ για όσα θα χάσετε, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν τίποτα… Τους επόμενους μήνες, η ,υπό κατοχή Ελλάδα θα δεχθεί νέες επιθέσεις,   ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!  

 Δεν είναι η περιουσία σας αυτό που ζητούν, είναι την ΨΥΧΗ σας… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ!  ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ!  ΖΗΣΤΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΘΕ!!

Φοβάσαι Έλληνα διότι δεν έχεις πλέον που να πιστέψεις;;;  Φοβάσαι διότι βλέπεις ότι όλοι σε πρόδωσαν;;;   

Όχι όλοι !!!!!   

 Έχεις την Ιστορία σου, ΕΛΛΗΝΑ,   που γράφτηκε με αίμα, Ηρώων που πάλεψαν και θυσιάστηκαν, έχεις τα Παιδιά σου, ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ…δεν είσαι μόνος σου Έλληνα, ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ….

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ…ΠΟΤΕ!!!  


Και μην ξεχνάς αυτό που είπε  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ:
«Θέλω ΦΩΣ να γενείς, 
για να φωτίσεις όλη την γη»

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ…


11 σχόλια:

  1. Όποιος δεν υποτάσσει στο Θεό το θέλημά του είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα υποταχθεί ολοκληρωτικά στον αντίπαλό του. Εκτός αν στη διαδρομή μετανοήσει.

    Εκείνη την ημέρα ο Θεός δε θα μας κατακρίνει για την παράλειψη των ψαλμών και της προσευχής, αλλά για το ότι με την εγκατάλειψη αυτών διευκολύνεται η είσοδος των δαιμόνων. Όταν αυτοί βρουν τόπο να εισέλθουν και κλείσουν τις πόρτες των οφθαλμών μας, τότε θα μας γεμίσουν ΤΥΡΑΝΝΙΚΩΣ με τα ακάθαρτα εκείνα πράγματα, τα οποία κατά θεία απόφαση οδηγούν τους εργάτες τους σε σκληρότατη τιμωρία. (Αββάς Ισαάκ ο Σύρος).

    Οπότε μην το παίζουμε ανίδεοι και ανεύθυνοι. Όσοι έχουν κλεισμένο Τον ... κοινό Πατέρα όλων μας στο "γηροκομείο" πρέπει να Τον βγάλουν αμέσως και να Τον φέρουν σπίτι για τους ασφαλίσει από τις πάμπολλες παγίδες του παμπόνηρου εχθρού.

    Όχι σήμερα, αλλά ΧΘΕΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΝΕΝΑΣ δε μπορεί να μείνει ουδέτερος, δηλαδή να πει εγώ δε θέλω ούτε το Χριστό, ούτε το διάολο: Αν δεν προσκολληθείς στο Χριστό σαν στρείδι, οπωσδήποτε θα σε πάρει ο διάολος. Κι αυτή η επιλογή σχετίζεται με όλες τις εκδηλώσεις της ζωής: Υγεία, παιδεία, οικογένεια κλπ.

      Διαγραφή
  2. Συν αθηνα και χειρα κινει. Εαν ηταν μονο η προσευχη τοτε ο Ιησους Χριστος δεν θα χρειαζοταν να κανει τιποτε. Θα εκανε προσευχη στον Πατερα κ Αυτος θα τα εκανε ολα επι της γης. Ο Ιησους και προσευχηθηκε κ πειραχθηκε απο σατανα κ ανθρωπους, και διδαξε κ θαυματουργησε, και φραγκελια πηρε, και ενωπιον αρχοντων κ πραιτωριανων σταθηκε, και εν τελη βασανισθηκε σταυρωθηκε και Αναστηθηκε. Εμεις θελουμε να αναστηθουμε μονο με την προσευχη. Ειμαστε βασιλικοτεροι του Βασιλεως βλεπεις. Και η προσευχη, δεν λεω, ειναι το πρωτο που πρεπει να κανουμε πριν ξεκινησουμε κατι, αλλα ας κανουμε και πρακτικα οτι ειναι δυνατον σε εμας για να αντισταθουμε κ ο Θεος θα κανει τα υπολοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος οφείλει να στέκει ως ένας σκοπός και να περιμένει από πού θα τον κτυπήσει ο εχθρός και αμέσως προς εκείνο το μέρος να στρέψει τα όπλα. Και εφ’ όρου ζωής να μην περιμένει ανάπαυση.

      Θα κουραστείς πολύ, μέχρι να καταλάβεις ότι προσευχή χωρίς προσοχή και νίψη είναι απώλεια χρόνου.

      Ο Κύριος θέλει να γίνουμε άξιοι και ανδρείοι πολεμιστές, ικανοί να φυλάξουμε τον πλούτο Του, και γι’ αυτό μας αφήνει να πειραζόμαστε.

      Παππούς Ιωσήφ

      Διαγραφή
    2. Aυτα παππου να τα πεις στον κωλοκοτρωνη, που πρωτα εκανε το σταυρο του και μετα επιανε το γιαταγανι και καθαριζε τουρκους για να μπορεις εσυ να το παιζεις νηπτικος

      Διαγραφή
  3. Αν οι "προσευχές" που αναπέμπονταν και μόνο τις Κυριακές από τις Εκκλησίες δεν ήταν απλή στιχολογία, αλλά ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ που έφταναν στο Θρόνο του Υψίστου, αν ο κλήρος δεν ενέδιδε στις πιέσεις των ανθρωποδαιμόνων κι εμείς δεν ήμασταν αδιάφοροι και χλιαροί, αυτά τα υποκείμενα που μας ταλαιπωρούν θα φεύγαν από μόνα τους, αλλά κι εμείς θα είχαμε ανοιχτά τα πνευματικά μας μάτια να τους στέλναμε εκεί, που θέλουν εκείνοι τώρα να μας στείλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας προσέξουμε τούτες τις μέρες τα λόγια που μας απευθύνει ο ΚΥΡΙΟΣ μέσω της Αποκάλυψης του Ιωάννη "Ούτως ότι χλιαρός ει και ούτε ζεστός ούτε ψυχρός , μέλλω σε εμέσαι εκ του στόματός μου". Ας σκεφθούμε με ποια έργα πρέπει να ομολογήσουμε την πίστη μας, ώστε αυτή να είναι ζωντανή. Γιατί πίστις άνευ έργων νεκρά εστι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Παρλαπιπες" συμφωνα με τον Δωδωνης τα τσιπακια. Το σημαντικο ομως δεν ειναι αυτο, το σημαντικο ειναι αν και αλλοι Επισκοποι εχουν την ιδια αποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Yperoxo arthro. To mono pou exo na po einai oti oi minyseis, oi diadiloseis,kai to perimene mpas kai allaksei kati, den voithoun pleon se tipota. Otan kapoios sou kanei epithesi kai esy prepei na soseis ti zoi sou, den exeis xrono gia minyseis kai diadiloseis.An perimeneis, se efage. Apo tin alli, oi diethnistes perimenoun me xara kai agonia kapoian epanastasi, kai den tous endiaferei posoi tha skotothoun. O kosmos einai pagidevmenos apo pantou. Soste tis zoes sas, tora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έναν θέλουμε, έναν , να μπει μπροστά , έναν ΗΓΕΤΗ που να μην λογαριάζει την ζωή του να τον δω εγώ ο χεστης και να πάω από πίσω του ...αλλά που είναι αυτός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή